Çok şükür ca125 değerim bugün yaptığım testte 17 çıkmış sanırım önceki testim hatalı çıkmıştı... Eşimin sperm sayısı da hareketi de düşük sperm sayısı 6 milyon ileri hareketlilik ise 18 çıkmış hızlı hareket ise 0 yazıyor onun da yanlış olma ihtimaline karşı tekrar yaptırmayı düşünüyoruz. Çok sıkıntılı bir süreç Allah herkese yardım etsinCanım basit kist varlığında ca125 yüksek cikabiliyomus içini ferah tut. Acaba polip yada miyomun olabilir mi kanamanın yoğunluğu ve ağrılı adet görmenin sebebi olarak ??? Eşinin hangi değerlerinde sıkıntı var ?
Evet kuzumGebe kaldinizmi
Amh pcos da böyle düşük olmamalı diye biliyorum canım. 10 olmasın o değerin?Hormon değerlerini biliyor musun?Merhaba arkadaşlar benim eşim azospermi 1.5 yıl oldu öğreneli. Bende 16 yaşında kasık ağrısı ile hastaneye gitmiştim. çok sayıda kist olduğunu söyleyip gönderdiler. 31 yaşındayım eşimde sperm çıkarsa tüp bebek deneyeceğiz. kilom fazla ve veremiyorum. kadın doğumcu polikistik over olduğu şansının yüksek olduğunu söyledi. amh 1 çıkıyor. adet düznsizliği yok. hormonlarım geçen sene normaldi. şimdi ben pkos muyum ?
Canım ben bua y ilk defa klomen kullandım yanınada adetm 2. Günü başlayıp çörek otu kürü yaptım 2 yumurtam olmuş ve adete 4 gün kala şüphelendim test yaptım pozitifi gördüm kan verdim betam 184 cıkdı hamileymişim bende pcoyumSelam kızlar. Aranızda bal tarçın çörekotu kuruyle hamiş kalan var mı acaba pkoya iyi geldiğini duydum bu ay yapıyorum umarım güzel sonuçlar alirim,alırız
Merhabalar hangi doktora veya hastaneye gittiniz acabaCanım ben bua y ilk defa klomen kullandım yanınada adetm 2. Günü başlayıp çörek otu kürü yaptım 2 yumurtam olmuş ve adete 4 gün kala şüphelendim test yaptım pozitifi gördüm kan verdim betam 184 cıkdı hamileymişim bende pcoyum
Merhabalar hangi doktora veya hastaneye gittiniz acaba
Corek otu kurunu nasil uyguladinizCanım ben bua y ilk defa klomen kullandım yanınada adetm 2. Günü başlayıp çörek otu kürü yaptım 2 yumurtam olmuş ve adete 4 gün kala şüphelendim test yaptım pozitifi gördüm kan verdim betam 184 cıkdı hamileymişim bende pcoyum
Aa ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlereCanım ben bua y ilk defa klomen kullandım yanınada adetm 2. Günü başlayıp çörek otu kürü yaptım 2 yumurtam olmuş ve adete 4 gün kala şüphelendim test yaptım pozitifi gördüm kan verdim betam 184 cıkdı hamileymişim bende pcoyum
Corek otu kurunu nasil uyguladiniz
Amin inşallah canım enkısa zamanda sizede nasip olsunAa ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlereben sadece kürü yapıyorum geçen ay yaptım ama malesef degerlendiremedik o ayı.. ama gerçekten yumurtlama olduğunu hissetmistim umarım bu ayda olur
Benim de saçlarımı çok fazla etkiledi fakat adetlerim düzelmeye başlayınca saçlarımda dökülme azaldı ve tekrar kalınlaşma ya başladıKızlar polikistik over benim saçları oldukça fazla döktü. Aranızda saçlarına yeniden kavuşabilen var mı?
Canım adetlerini nasıl düzene soktun doğum kontrol hapı ile mi? Çünkü ben de Uzun süre Diane 35 kullandım. Başta durdurdu sonra saçlarım tekrar dökülmeye başladı. Hiçbir gürleşme sağlayamadım maalesefBenim de saçlarımı çok fazla etkiledi fakat adetlerim düzelmeye başlayınca saçlarımda dökülme azaldı ve tekrar kalınlaşma ya başladı
Canım ben kilo verdim kilo problemim çok yoktu ama yinede 2-3 kilo verdim birde kadın doğum uzmanı arada d vitamini ve çinko almamı önerdi onları uyguladim . Diane bende 2 ay kullanıp bırakmıştım.Canım adetlerini nasıl düzene soktun doğum kontrol hapı ile mi? Çünkü ben de Uzun süre Diane 35 kullandım. Başta durdurdu sonra saçlarım tekrar dökülmeye başladı. Hiçbir gürleşme sağlayamadım maalesef