- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
80 küsür gün olduğunda kullanmıştım ama benim de çok geç oluyordu ve hiçbir zaman birbirini tutmuyordu. Ayrıca olsam bile hergün yumurtlama testi yapmama rağmen pozitif çıkmıyordu. Yumurtlama olmadan adet oluyordum muhtemelen. Senin ne kadar süre olmuyor ki? Hep ilaç mı alıyorsun? Ne kadar süre bekledikten sonra alıyorsun? Ben ilaç almamak için diretmiştim açıkçası çünkü ilaç alırken gebelik deneme demişti doktor sonra da bidaha içmedim. Bitkisel şeyler denedim.Insallah ama sen adet oluyosun galıba dımı yoksa ılacsız olmuyomuydun adet bıde farklı bısey kullandın mı ılac vıtamın vs
Peki sizde pkonun hangi semptomlari vardi ?? Bu arada Saglicakla kucaginiza alin insallah bizlerede dua edin hayirlisiylaSsdece 10 kilo verdim 2.ciye hamileyim tedavisiz.
Ilkinde sogan kuru yaptim bide inofolic combi kullandim 2.ci de hicbisey yapmadim.
nasilsiniz epeydir gormuyorum sizi..Peki sizde pkonun hangi semptomlari vardi ?? Bu arada Saglicakla kucaginiza alin insallah bizlerede dua edin hayirlisiyla
benim de size benzer hikayem vardi. bir yil denedik.. bir yil sonra gun kacirmamiz aslinda imkansiz da test deneyeyim dedim. hep pik gorurdum. rahim temiz tikali degil. erkek faktoru de iyi. ne sebep var ki yumurtlamam da var derdim hep. dr degisitirince yumurta takibi yapmak istedi dr. pik cikmasina ragmen yumurtanin yeterince buyumedigini gorduk. ilacla buyudugu ay da olumlu sonuc alamadik. belki de catlama problemi de var. bu ay buna bakilacak. bu etkeni de goz onunde bulundurun bence. yumurta oluyor diye rahat olmayin. kilom iyidir ve insulin direncim olmamasina ragmen dr ilac verdi ve ondan sonra buyudu yumurtalar Allahin izniyle.Kızlar benim adet döngüm hep düzenlidir.
Yumurtkama da olur. Hatta şu an yumurtlamanın pik dönemindeyim. Pco tesadüfen fark edildi kontrol içim gittiğimde.
Hiç hormon testi yapmadı doktot ama insülin direncim vs de yok. Sadece bi 6 kilo verdim tam ideal kilomdayım.
Aralıkta tekrar gidicem kontrole.
Doktora tedaviye başlamadan bana önerileriniz olur mu? Doğal vs.
benim de size benzer hikayem vardi. bir yil denedik.. bir yil sonra gun kacirmamiz aslinda imkansiz da test deneyeyim dedim. hep pik gorurdum. rahim temiz tikali degil. erkek faktoru de iyi. ne sebep var ki yumurtlamam da var derdim hep. dr degisitirince yumurta takibi yapmak istedi dr. pik cikmasina ragmen yumurtanin yeterince buyumedigini gorduk. ilacla buyudugu ay da olumlu sonuc alamadik. belki de catlama problemi de var. bu ay buna bakilacak. bu etkeni de goz onunde bulundurun bence. yumurta oluyor diye rahat olmayin. kilom iyidir ve insulin direncim olmamasina ragmen dr ilac verdi ve ondan sonra buyudu yumurtalar Allahin izniyle.
Peki sizde pkonun hangi semptomlari vardi ?? Bu arada Saglicakla kucaginiza alin insallah bizlerede dua edin hayirlisiyla
Siz ne yaptınız?Benimde aynı şekilde yumurtm istenilen boyuta gelmiyordu
Siz ne yaptınız?
EVET BENDE BAYADIR GÖRÜŞEMEDİM ONUNLA.. CANIM ADETİMİN DÜZENİ İYİCE BOZULDU TAKVİYE FİLANDA ALMIYORUM ANLAMADIM BUGUN TEST YAPTIM YİNE TEK ÇİZGİ YORULDUM ARTIK KORONA VAR DİYE HİÇ DR DA GÖRÜNMÜYORUM GİDEMİYORUMDA BAKALIM SONUMUZ NOLACAK İNŞALLAH BİZEDE ARTIK NASİP OLSUN ÇOK İSTİYORUM AMA İSTEMEKLEDE OLMUYO VAKTİNİ BEKLİYORUM ARTIKnasilsiniz epeydir gormuyorum sizi..ayneyn de gelmiyor epeydir.. neler yapiyorsunuz gelisme var mi?
BENDEDE VAR AYNI SEMPTOMLAR..ALLAH İYİ DR DENK GETİRSİN BÖYLE SAHİPLENECEK TABİ BİZDE ERKEK FAKTORÜDE VAR ÇÜNKÜ 22 KİLO VERDİM NERDEYSE SEN HAMİLE KALIRSIN DÜZENSİZDE OLSA ADETİN AMA EŞİNDEN DOLAYI NORMAL KALMAN ZOR DİYO DR LAR..ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ..Adet düzensizliği hafif tuylenme vardi .Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin insallah
BENDEDE VAR AYNI SEMPTOMLAR..ALLAH İYİ DR DENK GETİRSİN BÖYLE SAHİPLENECEK TABİ BİZDE ERKEK FAKTORÜDE VAR ÇÜNKÜ 22 KİLO VERDİM NERDEYSE SEN HAMİLE KALIRSIN DÜZENSİZDE OLSA ADETİN AMA EŞİNDEN DOLAYI NORMAL KALMAN ZOR DİYO DR LAR..ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ..
Amin isteyen herkesle beraber bana da nasip olsun. Benim de bir iki kere büyüdü yumurta ama çatlamadı sanırım. Bu ay büyürse iğne vurulacağım.Yumurta büyütme tedavisi oldum 5. Denemede yumurtalarim büyüdü çok şükür hamileyimdarısı başınıza hayırlı sağlıklı bir şekilde inşallah
Hepimiz öyleyiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün.EVET BENDE BAYADIR GÖRÜŞEMEDİM ONUNLA.. CANIM ADETİMİN DÜZENİ İYİCE BOZULDU TAKVİYE FİLANDA ALMIYORUM ANLAMADIM BUGUN TEST YAPTIM YİNE TEK ÇİZGİ YORULDUM ARTIK KORONA VAR DİYE HİÇ DR DA GÖRÜNMÜYORUM GİDEMİYORUMDA BAKALIM SONUMUZ NOLACAK İNŞALLAH BİZEDE ARTIK NASİP OLSUN ÇOK İSTİYORUM AMA İSTEMEKLEDE OLMUYO VAKTİNİ BEKLİYORUM ARTIK
Insallah canim cok ihtiyacimiz var gercektende.bu peripella diye biri vardi eski yazilardan onun zerdecal kurunu deniycem bak onu sende yapabilirsinHepimiz öyleyiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün.