PKO'yu yenmek isteyenler buyrun içeriye!

Hamile kalabildiniz mi acaba

Merhaba herkese önerdiğim bi macun var hiç denedin mi bilmiyorum c life . Bide erkek için de veriyorlar denemenizi tavsiye ederim. Araştırın isterseniz bi

Arkadaslar bugun dr gorundum 2 ay adet goremeyince..pkolu oldygun icin yumurta catlamamis yada bu ay yumurtlamamissin dedi..ve bana gliforu mutlaka kullan dedi duphaston recete etti bana kafam karisti zaten kilo verdim her kadin dogumcunun vana glifor soylemesi artik icsemmi diyorum..once biraz kullandim ama hayattan Sogutmustu beni kafamda deli sorular¿ siz ne dersiniz zaten zayifladim iyice beni zayiflatirmi diye korkuyorum

Sanirim benim kullandigim ilac ama ismi baska bu ulkede. Benim de kilom yoktu ama bana da verdi dr. Ondan sonra buyudu yumurtalar Allahin izniyle. Dr oyle uygun gorduyse yapacak bir sey yok. Baslarda beni de etkiledi. Sabrettim. Simdi cok sukur etkisi yok.

Ben zayıfım 7-8 ay glifor kullandım pko olduğum için yumurtlama sağlıyor bazı kadınlarda glifor

Ben zayıfım 7-8 ay glifor kullandım pko olduğum için yumurtlama sağlıyor bazı kadınlarda glifor
Sanirim onun icin evett..cok degisik zamanlarda yumutluyorum adetin hemen arkasina bazen boyle aylarca olmuyo gecikiyo anlayamadim ama stres azalt hayatin dedi bide nasil azaltacaksak soylemesi kolay..yogaya mi baslasam diyorum

Kullanirim sagligim icinde cok yan etkisi oluyo Boyle hayattan soguyom cunku direncte yok bende.bi dyt bana oyle demisti glifor direnc olanlarda cok yan etki yapmaxmis ama olmayanlar senin gibi cok etkisini yasar demisti nese bakalim simdi ictim aksamlari sadece 850mg icicem

Neler yaptiniz mesela ??
Sağlıklı beslendim. Bana doktorum bununla yaşamayı öğreneceksin sağlıklı beslenip zayıf kalırsan etkisini en aza indirirsin demişti. Çünkü kilo hormon bozukluğuna neden oluyor, testesteron hormonu salgılıyor yağlı vücut. Bu yüzden hamile kalmak zorlaşıyor. Kistten değil ama hormonlardan sıkıntı oluyor. Fastfood’u ve yağlı yiyecekleri bırakıp yürüyüş yaptım sürekli 9-10 kilo verdim adetlerim düzene girdi hamile kaldım. Doğum sonrası kilo veremedim şu an yine adetlerimin düzeni bozuldu

Anladim ama hani tipta hastalik degil hasta vardir diye bi soz var pko tam bu soze uygun cunku herkeste farkli nuksediyo saglikli yasasamda cok kilo vermis olsamda hala nasip olmadi..yani tek basina pko gebelige engel bi durum degil ben ne pkolular gordum cevremde 100 kiloyla hamile kalan neler gordum benim gibi zayifta olsa zayiflasada dusuk yapip hamile kalamayan tamamen nasip tabiki saglikli yasamak en dogru secim hayat tarzi olmali bizlerde

Konu çok aydınlatıcı emeğiniz için teşekkürler

Pko rahatsızlığı olan arkadaşlarım sizinde regl zamanınız kahverengi veya siyah çamurumsu akıntı ile mi başlıyor. Benim normal regl başlangıcım kahverengi yoğun akıntıdan 2 gün sonra başlıyor.

Benmm ilk 2 hamilelğime 105 kilo ile hamile kaldım. Keza arkadasım 118 ile hamile kaldı. Rabbim ol dedikten sonra kilo ne ki. Dua edelim bol bol. Ben şimdi bir tane daha istiyorum çocuk kilo vermeye calısıyorum 89 kiloyum inşallah en yakın zamanda hamile kalırız, zaman geçiyor, Allah herkese nasip etsin.

Evet doğru benim bi arkadaşım da çok zayıftı ama onda da PKO vardı. Herkeste seyri farklı maalesef. Ama biraz da psikolojik sanırım çevremde duyduğum şey hep bu çocuğu düşünmedim hamile kaldım. Kafa rahatlığı en önemli şey gibi duruyor. İnşallah en kısa zamanda nasip olur hayırlı ve sağlıkla

Bana da dün pko dedi doktor, bundan 1 ay önce de çikolata kisti tanısı koydu yine başka bir dr. Adetlerim hep düzenli olur tek şikayetim aşırı ağrılı geçmesi. Yine dün gittiğim dr rahimde bir nokta gördü gebelik de olabilir dedi 4mm çapında eve geldim idrar testi yaptım negatif bir umut kan testi yaptım yine negatif. Adetim de 2 gün gecikti, hala bir umut bekliyorum. Eşime de sperm testi yapıldı bu arada yaşımız bile henüz genç olmasına rağmen tüp bebek dedi direk ürolog. Benim hormon testimde ise CA 125 değeri en fazla 35 çıkması gerekirken 126 çıkmış yani kanser olabilirmişim. Bu kadar üzücü şeyin içinde bir mucize olur mu bilmiyorum...

Aynen benimde öyle 3-4 gün öyle olup sonra regl oluyorum. Korkuyorum da miyom polip vs belirtisi mi ki diye

ben daha önce rahimde perde sebebi ile histeroskopi oldum olsa söylerlerdi diye düşünüyorum sanki
İşte bunlar bir regl döneminde bile cikabiliyomus. Bende hsg çekildim olsa ondada çıkardı ama genelde regl periyodum leke sonrasında kanama bitişinde leke şeklinde oluyor..

Canım basit kist varlığında ca125 yüksek cikabiliyomus içini ferah tut. Acaba polip yada miyomun olabilir mi kanamanın yoğunluğu ve ağrılı adet görmenin sebebi olarak ??? Eşinin hangi değerlerinde sıkıntı var ?

Gebe kaldinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…