PKO'yu yenmek isteyenler buyrun içeriye!

Konu çook boş kaldı yaa kimsecikler yazmaz olmuş buraya

Kizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler

Merhaba ben de sizin gibiyim. Kilom, tüylenmem yok. Reglim sizinki kadar değil ama normal sayılacak bir gecikme ile her ay düzenli oluyor. Yalnız benim insülin direncim var ve yıllardır glukofaj kullanıyorum, belki sayesinde sendroma dönüşmüyodur. hormonlarım, yumurta rezervlerim vs normal çıktı, impryl diye bir takviye verdi doktor pcoslulara yumurta gelişimini desteklemek için veriyorlarmış.

Herkese merhaba buraya yazacaklarım hepinize umut olur inşallah
Bundan 2 ay önce evlendim ve hemen kadın doğuma gittim kontrol amaçlı ve pko olduğumu öğrendim tüylenme ve sırtımda yıllardır geçmeyen sivilceler şikayetiyle gitmiştim doktor pkosun ve yumurta tembelliği var bide hormon değerlerine bakalım dedi ve yapılan teste göre de pkoydum ve buradaki yazıya denk geldim hepsini okudum çeviriyide okudum kitabı çevirip bizimle paylaşan arkadaştan Allah razı olsun ben yıllardır spor yapıyorum beden eğitimi öğretmeniyim 1 yıla yakında zaten saglıklı beslenmeye başlamıştım evlenmeden 1 ay önce de vitamin kullanıyordum ( omega 3 + nitrikoksit + multivitamin ) pkolu olduğumu öğrendiğimde buradaki yazılar bana çok yardımcı oldu
her hafta pazardan yeşillikler sebzeler aldım bol sebzeli bakliyatlı yemekler yaptım et zaten yemiyordum ama köy horozu kestirip haftada bir gün tükettim
Kendi yoğurdumu zaten yapıyordum artık kendi peynirimi de yapmaya başladım
Haftada en az 5 gün eşimle birlikte 1 saat bazen 2 saat yürüyüşler yaptık
Boyum 166 59 kiloydum 56 kiloya indim
Vitaminlerime ek olarak folik asit ve Demir takviyesi kullandım doktor Demir depolarımın boş olduğunu söyledi pkoda olabilen durum buna dikkat edin vitamin takviyeleri çok önemli güvendiğiniz markadan alın ucuza kaçmayın belki biraz daha pahalı olacak ama ama güvenilir olacak para sağlığınızdan önemli değil
Glüteni 2 ay hayatımdan çıkarttım karabuğday unuyla ekmeğimi yaptım çok güzel oluyor mutlaka denemelisiniz Bulgur yerine karabuğday kinoa tükettim basmati pirinç tükettim zaten 1 yıldır kullanıyordum ve asla normal pirinç kullanmadım nişasta oranı çok az şeker hastaları ve sporcular özellikle tercih ediyor ve daha lezzetli denemelisiniz
bütün yemeklerimi zeytin yağıyla yapıyorum
Şekeri unu hayatımdan çıkarttım
15 gün soğan kürü aynı anda testere dişli Aslan pençesi içtim ve sürekli akıntım oldu sarı sarı içimin temizlendiğini hissettim

ve dün hamile olduğumu öğrendim ama değerim düşük umarım yükselir lütfen dualarınızı esirgemeyin o kadar karamsardım ki zaten 2 ay olmuş neden bu kadar taktın diyeceksiniz belki ama yıllarca pko olup hamile kalamayanları tanıyorum ya da tüp bebekle kaç kere deneyip zor şekilde kalanlar var o yüzden korktum ama kızlar biz değil o bizden korksun sağlık ve spor olduğu sürece yenemeyeceğimiz hastalık yok

Kızlar berberin diyor ya o kurt üzümümü berberin yazınca kapsüller çıkıyor baya pahalı onlarda

34. sayfaya nasil gecicem

Bu takviye gidalarin hepsini almak gerek ama cok pahalilar ne yapabilirim

Canım dediklerinin çoğunu uyguluyorum yürüyüş dışında onu da evde spor yaparak telafi ediyorum. Şeyi sormak istiyorum soğan kürünü uyguladığın ay mı hamile kaldın, bide hangi gün başladın, ne kadar kullandın ? Çok sordum biliyorum soğan kürünü uygulamaya başladım bu gün 5. Günümdeyim

Evet canım soğan kürünü uyguladığım ay hamile kaldım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içtim. Fakat değerim düşüktü maalesef yükselmedi pazar günü düşük yaptım maalesef kimyasal gebelik dedi doktor ne güzel hamile kalabiliyorsun her kadının başına geliyor ama sen takip ettiğin için anlamışsın dedi işin garip yanı 3 . Gün hormon testi yaptırdım hormon değerlerim düzelmiş ultrasonla da baktı polikistik över değilsin dedi sanırım soğan gerçekten temizledi aynı anda testere dişli Aslan pençesi içtim şuan devam ediyorum Doktor hamile kalmana hiç bir engel yok dedi bütün kan tahlillerimi de yaptırdım onlarda temiz çıktı bakalım umutluyum rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin

Adet bitiminde başlamıştım onu yazmamışım

Gerçekten çok üzüldüm ne denir bilmiyorum canım hayırlısı böyleymiş inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olur benimde bu gün soğan kürünün 6. Günü ve iftardan sonra kırmızıya yakın pembeden koyu bir kanama oldu panikledim acaba bıraksam mı kürü? Gerçekten içimin temizlendiğini hissediyorum bende bırakmak istemiyorum ama bir yandan da içimde bir şüphe var bırakmalı mıyım diye

İnşallah canım Kanaması olanları duymuştum ama bilemedim şimdi yanlış yönlendirmek istemem benden de sarı sarı akıntılar gelmişti büyük ihtimal için temizleniyor

birşey soracağım, bende de pcos var ve diane35 kullanıyorum doktor verdi. 4-5 ay oldu hep kullanıyorum. yüzümde kılcal damarlar çıkmaya basladı onunla bi alakası var mıdır? hap, kılcal damarları belirginleştirmiş olabilir mi? konuyla alakası yok ama kafama takıldığı için sormak istedim. cevaplarsanız sevinirim.

Ben 7 yldr yenemedim gitmiyo bi turlu kilom dengedeykende gitmiyo bi cok ilaclar kurler kullandim ama geciremedim napicam bilmiyorum

Ben 7 yldr yenemedim gitmiyo bi turlu kilom dengedeykende gitmiyo bi cok ilaclar kurler kullandim ama geciremedim napicam bilmiyorum
Spor yapcaksin baska yolu yok paketli gidalardan uzaklascaksin..ben 20 kilo veren bi pkolu olarak zor evet ama imkansiz degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…