Bugün itibariyle başlıyorum Allah’ın izniyle. Çünkü eskiden asla sırtımda sivilce olmazdı şimdi kocaman kocaman oluyor.. kesinlikle pko olduğumu düşünüyorum.Bence de pko olabilirsin ve seker ilaci genelde pko semptomlarini azaltmak icinde verilir bende kullaniyorum suan pkoyum mesela. Bende seniin gibi 56dan 64 dayandi kilom 2.5 ayda 7 kilo verdim ve pko semptomlarim gecti benim kesinlikle kilo verirsen cok yarsrini goruceksin
Canim benim vardir rabbimin bi bildigi bende olsam sevincem 10 gun olacak gecti yani korkumdan gidemiyorumda spor yapiyorum oructanmidir diye dusunmeye basladimreglim geldi kizlar.. bu ay da anne olmak nasip olmadi.. Allahin taktiri.. bizden iyi bilir. bir hayir vardir muhakkak.
Hayırlısı kuzum demek bu ay vakti değil inşallah diğer ay vakti olur.reglim geldi kizlar.. bu ay da anne olmak nasip olmadi.. Allahin taktiri.. bizden iyi bilir. bir hayir vardir muhakkak.
Büyük ihtimalle pcos canım.kilolarını vermeye çalış sağlıklı beslenme en önemlisi pcosda.Merhaba arkadaşlar evlenmeden önce bayağı zayıftım evleneli iki yıl oldu. Ve evde olduğum için kilo almaya başladım. Şuan tam 64 kiloyum boyumda bir hayli kısa. Ve bu kiloya nasıl geldim hiç anlamadım. Korunmamamıza rağmen hiç gebe kalamamıştım. Kadın doğum doktoruna gittim tüm hormon testlerim yapıldı herhangi bi problem yoktu. 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3.ayda gebe kaldım keseyi gördük ama kalp atışını duyamadan düşük yaptım maalesef. Doktorum herhangi bir kistim olmadığını rahimde bi problem olmadığını söyledi. Ama benim aşırı sivilce ve tüylenme sorunlarım acaba pko muyum diye düşünmeye itti. Düşükten sonra glifor verdi yumurtalıklara iyi geleceğini söyledi. Doktor pkosun demedi ama sizce pko olabilir miyim?
Hoşgeldin canım.Bende yarından itibaren başlıyorum spora ve diyete evde cardio yapıcam 40 dk 25 kilo fazlam var
İnşallah vardır kuzum.Canim benim vardir rabbimin bi bildigi bende olsam sevincem 10 gun olacak gecti yani korkumdan gidemiyorumda spor yapiyorum oructanmidir diye dusunmeye basladim
Boyum 1.60 kilom 66 ydı dış gebelik oluştuğunda. Şuanda 63,5-64 olarak değişiyor dikkat ediyorum yediklerime ama burda yazdığı kadar değildi kesinlikle. Takip etmeye devam edeceğim ve dikkat edeceğim.boyunuz kilonuz kac? kesinlikle saglikli yasam, spor, kilo vermek, paketli gidalardan uzak durmak iyilestiriyor pcos u..
Allah razi olsun cevabiniz icin.Hayırlısı kuzum demek bu ay vakti değil inşallah diğer ay vakti olur.
test yaptin mi negatif mi? iste regl olduguna seviniyosun, ama gebe olmadigina uzuluyorsun.. ya durumumuz hic kolay degil.. agir bir imtihan Allahim kolaylastirsin.. ben bebek istiyoruz derken bizden sonra dusunenler dogum yapti bile.. soyledigime pisman oluyorum bu seferde..Canim benim vardir rabbimin bi bildigi bende olsam sevincem 10 gun olacak gecti yani korkumdan gidemiyorumda spor yapiyorum oructanmidir diye dusunmeye basladim
Allah razi olsun cevabiniz icin.
Teşekkür ederim canmHoşgeldin canım.
Daha yapamadim cesarette edemiyorum sanki daha esimin tahlilide cikmadi dr korunun demisti korkuyorum artiktest yaptin mi negatif mi? iste regl olduguna seviniyosun, ama gebe olmadigina uzuluyorsun.. ya durumumuz hic kolay degil.. agir bir imtihan Allahim kolaylastirsin.. ben bebek istiyoruz derken bizden sonra dusunenler dogum yapti bile.. soyledigime pisman oluyorum bu seferde..
Adet tarihin yakın mı canım? Ondan olduğunu sanmıyorum. O ilaç sadece takviye sonuçta.Selam. 18 nisan sat. Pco olduğumu söylemişti doktor . İnofolic combi kullanıyorum 3.kutuya başladım yeni bıgün.51 gün olmuş başlayalı .Dün gece açık pembe afedrsiniz su gviibi lekelenme oldu yani çok çok az hafif şekilde bişey .acaba nedir bilgisi olan arkadaşlarım yazabilir mi belli belirsiz de afedersiniz oldu bugün
Kuzum okuyunca geçen seneki halim geldi aklıma. Aynen senin gibi oruç etkiledi kesin adetm geçikti demiştim. İnşallah seninkinin sonu güzel olur benimki gibiOructa etkilermi acaba adeti 3 aydir cok duzenliydi hafta sonuna kadar bekleyim diyorum bakalim hayirlisiyla
Pko erken doğuma sebep oluyırmuş ama neden hangi etkiyi gösteriyor ki erken doğum oluyor bende de var erken doğum yaotPko yuzunden demissin canim pko erken dogumami sebep oluyor
bnde erken doğum yaptım pko var ama tam neden bumudur bilmiyorumPko yuzunden demissin canim pko erken dogumami sebep oluyor
30 -34 gün oluyor adet. Yani 34 gün desem 1 hafta var adet olmaya oluyorAdet tarihin yakın mı canım? Ondan olduğunu sanmıyorum. O ilaç sadece takviye sonuçta.