- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
pko hamilelik oncesi surecle, hamile kalabilmekle ilgili bir durumdur. vucudun yumurta uretebilmesi ile ilgili.. gebelik olustuktan sonra erken doguma vs sebep olacak bir etkisi yoktur. hicbir dr erken dogumu pko ya baglamaz mumkun degil.Pko erken doğuma sebep oluyırmuş ama neden hangi etkiyi gösteriyor ki erken doğum oluyor bende de var erken doğum yaot
bnde erken doğum yaptım pko var ama tam neden bumudur bilmiyorum
Canım açıkçası çok bilgi sahibi değilim. Bana da bir doktor demişti. Ve pcos olup erken doğum yapan çok insan var ilişkisini tam bilmiyorum tabi. Rabbim gönlünüze göre sağlıklı evlatlar yeniden nasip etsin. Kaç haftalık doğum yaptınız.Pko erken doğuma sebep oluyırmuş ama neden hangi etkiyi gösteriyor ki erken doğum oluyor bende de var erken doğum yaot
bnde erken doğum yaptım pko var ama tam neden bumudur bilmiyorum
Kuzum ben de öyle biliyorum. Ama doktorum ilişkili olduğunu söylemişti. Tabi tam bir bilgi sahibi değilimpko hamilelik oncesi surecle, hamile kalabilmekle ilgili bir durumdur. vucudun yumurta uretebilmesi ile ilgili.. gebelik olustuktan sonra erken doguma vs sebep olacak bir etkisi yoktur. hicbir dr erken dogumu pko ya baglamaz mumkun degil.
Bunu bir doktor söyledi bana erken doğum riski var diye öncesln de ben de duymamıştımpko hamilelik oncesi surecle, hamile kalabilmekle ilgili bir durumdur. vucudun yumurta uretebilmesi ile ilgili.. gebelik olustuktan sonra erken doguma vs sebep olacak bir etkisi yoktur. hicbir dr erken dogumu pko ya baglamaz mumkun degil.
27 haftalık yaptım suyum geldi iki cm açılma vardı öncesin de bir prombelimiö yoktu idrar da enfeksiyon vardı muhtemelen ama bu da tek basına erken doğum sebebi değilCanım açıkçası çok bilgi sahibi değilim. Bana da bir doktor demişti. Ve pcos olup erken doğum yapan çok insan var ilişkisini tam bilmiyorum tabi. Rabbim gönlünüze göre sağlıklı evlatlar yeniden nasip etsin. Kaç haftalık doğum yaptınız.
Benim de aynen bir sorun yoktu 26 haftalık doğum yaptım. Rahim ağzı yetmezliği dendi. Ama pco da etkili dedi bilmiyorum artık27 haftalık yaptım suyum geldi iki cm açılma vardı öncesin de bir prombelimiö yoktu idrar da enfeksiyon vardı muhtemelen ama bu da tek basına erken doğum sebebi değil
| Kahvaltı | Öğlen Yemeği | Akşam Yemeği | Diğer |
Pazartesi | | | | |
Salı | | | | |
Çarşamba | | | | |
Perşembe | | | | |
Cuma | | | | |
Cumartesi | | | | |
Pazar | | | | |
| P.T | S | Ç | P | C | C.T | P |
Günlük 1 kase bakliyat | | | | | | | |
Günlük herhangi bir öğünde çeyrek bardak fermente gıda tüketin | | | | | | | |
Günlük herhangi bir vakitte toplam 2 bardak bahçe nanesi çayı için | | | | | | | |
Günün herhangi bir vakti 15-30 dakika yönelimli imajinasyon | | | | | | | |
Uyanma saati:.............. | | | | | | | |
Kahvaltıdan önce berberin, ubiquinol, nitrik oksit | | | | | | | |
Kahvaltı başlangıç saati:....... ( iki bardak bitkisel gıda ve 70 ml kırmızı pancar suyu ile ) | | | | | | | |
Kahvaltı sonrası 10 dk yürüyüş | | | | | | | |
Sabah 20-30 dakika gün ışığı | | | | | | | |
Öğlen yemeği öncesi berberin, ubiquinol, nitrik oksit | | | | | | | |
Öğle yemeği (iki bardak bitkisel gıda ile) | | | | | | | |
Öğle yemeği sonrası 10 dk yürüyüş | | | | | | | |
Mevsime göre 10-20 dakika veya daha fazla güneşlenme | | | | | | | |
Akşam yemeği öncesi berberin ve ubiquinol | | | | | | | |
Akşam yemeği saati:....... (iki bardak bitkisel gıda ile) | | | | | | | |
Akşam yemeğinde salata | | | | | | | |
Akşam yemeği bitiş saati:....... | | | | | | | |
Akşam yemeği sonrası 10 dk yürüyüş | | | | | | | |
Akşam saat …........'da ışıklar kısılacak | | | | | | | |
Yatmadan 2 saat önce 1 mg melatonin | | | | | | | |
Takviyeler | | | | | | | |
Yatma saati 2 mg melatonin | | | | | | | |
Yatma saati:..................... | | | | | | | |
Yumurtlama takibi | | | | | | | |
Pazar günü hazırlığı | X | X | X | X | X | X | |
Pko etkili ise nasıl Hamile kalırız tekrar pko biten bir hastalık değilBenim de aynen bir sorun yoktu 26 haftalık doğum yaptım. Rahim ağzı yetmezliği dendi. Ama pco da etkili dedi bilmiyorum artık
Pko beden erken doğuma sebeptirPko yuzunden demissin canim pko erken dogumami sebep oluyor
Konunun size faydalı olmasına çok sevindim. Belli bir marka tavsiye etmiyorum. Herhangi bir markayı alabilirsiniz. Yalnız şunu söyleyebilirim. Arka tarafını etiketini okuyun. Gramaj olarak burada tavsiye edilen gramajları satın alın. Vejetaryen kapsül veya vegan yazanları tercih edin ki kapsülde ne olduğunu bilmediğimiz hayvanların jelatinlerinin bulunmadığından emin olursunuz böylece. Bir de bazı takviyeler içine ekstra madde koyuyor mesela berberin diyo ama içine yeşil çay ekstratı, veya başka bir vitamin vs ekliyor. Buna dikkat edin. Saf ürün olsun. Berberinse mesela bir kapsülde 500 mg berberin içersin, içinde başka bişey olmasın, kapsülü de vegan olsun. Bunları sağlayan herhangi bir ürün alabilirsiniz. Bu arada bazı ürünlerin üzerinde non gmo damgası oluyor. Bu da genetiği degişmemiş olduğunun bir işareti. Fiyat farkı çok yoksa tercihinizi bundan yana yapabilirsiniz.ayneyn canım emeğine sağlık çok güzel bir yazı olmuş dünden beri okuyorum ve hemen uygulamaya başlıyorum inşallah. Takviyeleri gittigidiyor da buldum ama berberin hangi marka almamı tavsiye edersin markalar arası epey fiyat farkı var karar veremedim
Oluyormuş canım. Kitapta bunun açıklaması var. Hormonal ve metabolik bozukluklardan dolayı düşük ve erken doğum oranı pkolularda daha fazla oluyormuş. Bu sendrom sadece yumurtalıkları etkilemiyor bütün bir vücudun çalışma sistemi baştan sona farklılaşıyor maalesef. Şu anda vücudunuzda alakasız gibi görünen pek çok sorunun kaynağında bu hormonal ve metabolik bozukluklar yatıyor. Reflü, diyabet, kalp hastalığı, uyku bozuklukları, yeme bozuklukları, psikolojik hastalıklar, hatta çok ilginç diş hastalıkları ile bile bağlantısı var. Mikrobiyomları anlattığı haftada yazıyordu hatırlarsanız.pko hamilelik oncesi surecle, hamile kalabilmekle ilgili bir durumdur. vucudun yumurta uretebilmesi ile ilgili.. gebelik olustuktan sonra erken doguma vs sebep olacak bir etkisi yoktur. hicbir dr erken dogumu pko ya baglamaz mumkun degil.
Canim sanirim adetim baslicak ya kasiklarim agriyoKuzum okuyunca geçen seneki halim geldi aklıma. Aynen senin gibi oruç etkiledi kesin adetm geçikti demiştim. İnşallah seninkinin sonu güzel olur benimki gibi
Nasıl getirttin canım tanıdık aracılığıyla falan mıAmerikadan getirtme imkanı olan varsa marka tavsiyesinde bulunabilirim. Iherb ten aldım ben bu hafta geldi bütün takviyelerim. Şu an tam listeyi kullanmaya başladım.
Ben sebep oldugunj dusunmuyorum pko sadece yumurtlama zorlugu yaratan bir sendrom gebe kaldiktan sonra diger gebelerle ayni riskleri tasiyoeuz bencePko beden erken doğuma sebeptir
Yumurtlama problemi yapan şey de erken doğuma neden olan şey de hormonal ve metabolik bozukluklar. Bu şekilde açıklıyor doktor kitabında.Ben sebep oldugunj dusunmuyorum pko sadece yumurtlama zorlugu yaratan bir sendrom gebe kaldiktan sonra diger gebelerle ayni riskleri tasiyoeuz bence
Ben yurt dışında yaşıyorum. Sipariş verince iki güne geliyor Amerikadan. Türkiyede sanırım gümrük sıkıntısı nedeniyle olmuyor.Nasıl getirttin canım tanıdık aracılığıyla falan mı