Elbette canım. Ben kendimi bildim bileli pcoluyum evlenmeden önce de ilaçsız adet olmazdım. Tabi ilaçların yan etkileri vs bilmiyordum. 2012 de evlendim. İlk günden beri çocuk istedik. 8.ay hamile kaldım ama sanırım buda pconun getirdiği bir sorun bebeğin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra olur dedik olmadı tüp bebek yaptım tutmadı klomen vs zaten haddi hesabı yok kullandım olmadı. Tam ara verdim yeter dedim 2016da üzüntüden zayıfladım baya spor yapayım tam forma gireyim dedim. Ve hamile kaldım kendiliğinden yine. Ama maalesef 26 haftalık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.
Tekrar başladı ilaçlar kürler şunlar bunlar ve olmadı yine. Ramazan ayında dinlenelim sonra yine tüp bebek yaparız dedik. O ara yine spora başladım diyet falan tabi bide oruç.
Peripella gibi kendimi hamile ilan ettim ve hamileydim mucize gibi. Ama yine 28.hafta doğum yaptım bebeğim 70 gün küvözde kaldı maalesef. 2 aydır da çok şükür bin şükür evdeyiz.
Sabrın sonu selamet çok şükür.
O yüzden erkenden kilolarımı vermek istiyorum artık bıktım pcodan.çözümü yok ama zayıflayınca en azından adetlerim arada kendiliğinden oluyor.
Çok uzun yazmışım ya.