Pkosu olanlara lütfen yardımmmm

Evet öyle ne diyelim Allah daha büyük hastalıklar vermesin kolaylıkla anne olmayı bize de nasip etsin inşAllah size de kolay doğum nasip etsin ♡

Allahın izniyle kullanmayı düşünüyorum en iyisi bende bi ara çıkıp daha fazla hayıt alayım malum virüs falan var. Bir de siz kaç aydır kullanıyorsunuz tüylerinize etki etti mi acaba
Şöyle söleyim ben nişanlıyken başladım adet gördüm bununla normal de ilacsız hiç gelmez iki ay vardı başladığım da bir kere oldum adet tekrar olmam gereken zaman da evlendim ama olmadım meğer kalmışım hemen kalınca bıraktım zaten iki aylık bir hamilelik sürecim vardı Ozaman içmedim 2 Mart’ta kürtaj olmam gerekti 15 Mart’tan beri yine içiyorum yani cok kullanmadım bende tekrar bir hamileliğe kadar devam edicem ben tarlusal la adet olurdum hep ve 6 7 gün yoğun ıkı uç gün leke olarak on günü bulurdu temizlenmem hatırla 5 Güne indi mucize birşey ya ben cok sancılı olurdum sancısız geçirdim adet gelmeye yakın olan belirtilerim bile hafifletirdi benim

Ya çok iyimiş şimdi bende kullanıyorum hadi inşAllah darısı benim başıma :) Allah kolaylık versin hepimize inşAllah sizden rica o arkadaşa ulaşıp beni bilgilendirmeniz lütfenn . Allah razı olsun şuan sizin söyledikleriniz bana çok iyi geldi

Ben o arkadasımdan biraz daha Bilgi alıp size yazıcam yarın özel mesajolarak atarım inşallah daha fazla bilgiye sahiptir site cok kasıyor size yazmak içim durdum bukadar yarın görüşürz inşallah rahatlamanıza sevindim

Allah sizin tüm sıkıntılarınızı gidersin hayırlı geceler diliyorum ♡

AMin inşallah sizin de Rabbim bu mübarek aylarda ben muradınız varsa versin inşallah Şafi ismiyle şifanızı versin ve tüm hastalarımızın iyi geceler

Kızlar bende de pico vardı. 17 yaşından beri neredeyse. İlaçsız adet olmazdım. 4-5 ayda bir olurdum. Evlendim hala aynı. Soğan suyu vs denedim. Doktor doktor gezdim bebek için. Hormon değerlerim hep normal çıktı ama ilaçsız adet olamıyordum. Sonra son şansımı bir de bu doktorda deneyim dedim. Adet olayım diye hayıt tohumu içeren bitkisel hap yazdı. Hem yumurtluyorsun hem de bitkisel olunca gebeliğe engel değil. Ovulasyon testi aldim ve hemen hamile kaldim. O kadar uğraş et bir hapmis meğer dedim. Doğumdan sonra yine aynı olur diye korunmadim. Ama pico geçmiş meğer dogumla. Kızım 13 aylık şuan ve ikinci bebeğime hamileyim. :) Ben çok yıprandım bu picos yüzünden . Adet olamayıp bebek istiyorsanız bu hapı alın bence. Reçetesiz de alınıyor eczaneden. Bir arkadaşım almıştı çünkü

Nerde pico konusu görsem yazarım hemen. Ben çok didindim çünkü . Umarım faydam olur. :)

Bende pko luyum bu ilk kez ovülasyon testi takibi yaptım 15.gün yumurtlamaya gördüm şuan 35.günüm 2 gündür ovülasyon ikinci çizgi belirgin çıkıyor

Bende pko luyum bu ilk kez ovülasyon testi takibi yaptım 15.gün yumurtlamaya gördüm şuan 35.günüm 2 gündür ovülasyon ikinci çizgi belirgin çıkıyor
Yumurtlamissin . İnşallah tutar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…