Reglerin düzenlimi canımKızlar bana yardımcı olur musunuz
Gebe kalmak istiyorum ben ama pkos var malesef ovulasyon testi kullanıyorum şu sıralar bi kaç kere kırmızılık çıktı şuan sol kasığım iyi çalılıyor gibi dokunduğum gibi hızlı atıyor mide bulamtısı var ama kusamıyorum ara ara karnıma kramplar gitiyor baş dönmesi ve vücut ağrılarım çok okuyor 7 ay önce de kimyasal gebelik yaşadım sonrasında da hiç hamile kalamadım hemen hemen 1 yıldır evliyim ve korunmasız ilişki oluyor evlendiğimden beri de folik asit kullanıyorum ekstradan napmam gerekiyor fikir verir misiniz bana
Bu PCOs neymiş ya maffetti biziben de pcos var ovulasyon testi kullanıyorum, her aksam yatmadan bir bardak havuc suyu içiyorum, her gün yarım saat-bir saat yürüyüş yapıyorum, koyu yeşil yapraklı sebzeler tüketiyorum, kabak çok fazla tüketiyorum.. bu ay hayıt suyu kullandım lh yüksek benim normalde ama bu ay düştü bayağı testlerden anlıyorum çizgi sürekli çok silik çıkıyor iyi bir seydir inşallah. döngümün 20.günü normalde 8 gün sonra regl olmam gerekiyor hala ovulasyon testinde hiç pozitif görmedim. önümüzdeki ay doktor kontrolüyle yumurta takibi yaptıracağım. benim de düne kadar kasık ağrım ve iç bacak ağrım vardi. ama yumurtlama göremedim maalesefhayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
ben de pcos var ovulasyon testi kullanıyorum, her aksam yatmadan bir bardak havuc suyu içiyorum, her gün yarım saat-bir saat yürüyüş yapıyorum, koyu yeşil yapraklı sebzeler tüketiyorum, kabak çok fazla tüketiyorum.. bu ay hayıt suyu kullandım lh yüksek benim normalde ama bu ay düştü bayağı testlerden anlıyorum çizgi sürekli çok silik çıkıyor iyi bir seydir inşallah. döngümün 20.günü normalde 8 gün sonra regl olmam gerekiyor hala ovulasyon testinde hiç pozitif görmedim. önümüzdeki ay doktor kontrolüyle yumurta takibi yaptıracağım. benim de düne kadar
gerçekten çok zor sıkıntılı bişeyBu PCOs neymiş ya maffetti bizi
Ben koyuluk gördüm kaç kere hepsini de değerlendirdim bi kaç gündür böyle durumlarım var yarın sabah gebelik testi yapıcam ökasık ağrım ve iç bacak ağrım vardi. ama yumurtlama göremedim maalesefhayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
Çok zor sıkıntılı bişey çok zorluyorBu PCOs neymiş ya maffetti bizi
Adet olmuyorum ben aynı zamanda taki doktor sökücü verene kadar onun haricinde görmüyorum ilacı kullanıyorum bitiyor adet oluyorum sonrası yok sürekli doktor doktor geziyorum ama çözüm yok yineBen koyuluk gördüm kaç kere hepsini de değerlendirdim bi kaç gündür böyle durumlarım var yarın sabah gebelik testi yapıcam ö
Canim ekstra omega 3 d vitamini almalisinKızlar bana yardımcı olur musunuz
Gebe kalmak istiyorum ben ama pkos var malesef ovulasyon testi kullanıyorum şu sıralar bi kaç kere kırmızılık çıktı şuan sol kasığım iyi çalılıyor gibi dokunduğum gibi hızlı atıyor mide bulamtısı var ama kusamıyorum ara ara karnıma kramplar gitiyor baş dönmesi ve vücut ağrılarım çok okuyor 7 ay önce de kimyasal gebelik yaşadım sonrasında da hiç hamile kalamadım hemen hemen 1 yıldır evliyim ve korunmasız ilişki oluyor evlendiğimden beri de folik asit kullanıyorum ekstradan napmam gerekiyor fikir verir misiniz bana
Doktor hiç önermedi folikden başka da bişey kullanmıyorum herhangi bi rahatsızlığım olsa bile almıyorum etkilenmim diye ama yokkkCanim ekstra omega 3 d vitamini almalisin
Doktor demiyor zaten bende kullaniyorum omega 3 d vitamini pkoslularin kullanmasi gereken birsey arastir istersenDoktor hiç önermedi folikden başka da bişey kullanmıyorum herhangi bi rahatsızlığım olsa bile almıyorum etkilenmim diye ama yokkk
Ben 1.5 yildir hic gebe kalamadimDoktor hiç önermedi folikden başka da bişey kullanmıyorum herhangi bi rahatsızlığım olsa bile almıyorum etkilenmim diye ama yokkk
Hangi markayı kullanıyorsun pekiBen 1.5 yildir hic gebe kalamadim
Gercektenmi ama benim prolaktinim sinirda incir tuketememkiBende pcosluyum senede en fazla 5 6 kere adet görüyorum. Bende doktor doktor çok gezdim. Artık vazgeçmiştim umudum kalmamıştı. Üç ay boyunca mor soğan suyu ve bi de incir kürü tükettim öyle iki ay düzenli adet gördüm üçüncü ayda hamile kalmışım bilmeden.
Ben inciri sütte kaynatıp sonra kür haline getiriyordum sende sütde kaynat inciri yeme ama sütü iç canımGercektenmi ama benim prolaktinim sinirda incir tuketememki
Benim de yüksek oluyor çok değişkenlik gösteriyor amaGercektenmi ama benim prolaktinim sinirda incir tuketememki
Yine yukselmezmi oyleBen inciri sütte kaynatıp sonra kür haline getiriyordum sende sütde kaynat inciri yeme ama sütü iç canım
Kaç prolaktinin canımBenim de yüksek oluyor çok değişkenlik gösteriyor ama
Bende de Pkos var, bende kendiliğimden regli olamıyordum. Yıllardır ilaçla regli oldum. Size tavsiyem yumurta takibini doktor eşliğinde yapmanızı öneririm. Bende gebelik düşünüyordum yumurtlama tedavisine başlamıştık. Bu 3. Tedavimdi. Birde buna ek olarak doktor inofolik combi verdi,2 ay kullandım. Bu ay beta sonucum pozitif çıktı fakat değerim düşük olduğu için birkaç gün sonra tekrar kan vereceğim. İnşallah sizde biranönce olumlu sonuçlar alırsınız.Kızlar bana yardımcı olur musunuz
Bezdirdi bıktırdı bitirdiBu PCOs neymiş ya maffetti bizi