Pkos

Adet olmuyorum ben aynı zamanda taki doktor sökücü verene kadar onun haricinde görmüyorum ilacı kullanıyorum bitiyor adet oluyorum sonrası yok sürekli doktor doktor geziyorum ama çözüm yok yine
2 ayda veya 3 ayda olsun kendiliğinden adet olmuyormusunuz benim gebelde o şekilde düzgün olması için söktürücü kullanıyorum aslında şey bı kez hamile kalmışsınız bu iyi bişey yine kalabileceğiniz anlamına geliyo

Aynen her ay aynı şey umutla ay sonunu bekliyorum regl oluyorum umudum bitiyor reglim bitince tekrar umut çok yoruldum cogusu zayiflayarak hamile kalmış ben zayıflasam zaten ine iplik gibiyim cagresizlik çok kötü bisey
Bende kiloluyum zayiflama donemindeyim o kadar kilo veriyorum olmuyo gebelik zayifkende olmadı kiloluykende olmuyoe gerçekten bıktım artık adet olama her türlü sorun pcosda var

Aynen her ay aynı şey umutla ay sonunu bekliyorum regl oluyorum umudum bitiyor reglim bitince tekrar umut çok yoruldum cogusu zayiflayarak hamile kalmış ben zayıflasam zaten ine iplik gibiyim cagresizlik çok kötü bisey
Düzenli adet olabiliyormuşun

Bende de Pkos var, bende kendiliğimden regli olamıyordum. Yıllardır ilaçla regli oldum. Size tavsiyem yumurta takibini doktor eşliğinde yapmanızı öneririm. Bende gebelik düşünüyordum yumurtlama tedavisine başlamıştık. Bu 3. Tedavimdi. Birde buna ek olarak doktor inofolik combi verdi,2 ay kullandım. Bu ay beta sonucum pozitif çıktı fakat değerim düşük olduğu için birkaç gün sonra tekrar kan vereceğim. İnşallah sizde biranönce olumlu sonuçlar alırsınız.
Gözunuz aydın inşallah değeriniz yükselir inoflic hangi renk kutu ?

Bende kiloluyum zayiflama donemindeyim o kadar kilo veriyorum olmuyo gebelik zayifkende olmadı kiloluykende olmuyoe gerçekten bıktım artık adet olama her türlü sorun pcosda var
Öyle haklısın ki bende hiç bir belirtsi yok pcosun adetim düzenli kilom düzenli 50 kiloyum üstüne çıktımı bilmem kıllanma tuglenme yok ama sonuç ortada

Öyle haklısın ki bende hiç bir belirtsi yok pcosun adetim düzenli kilom düzenli 50 kiloyum üstüne çıktımı bilmem kıllanma tuglenme yok ama sonuç ortada
Ayy o daha kötüymüş bende kıllanma var kilo var adet düzensizliği var sizin hiç bişi yok ama pcos :KK43:

1 sene sonra tedaviye başlayabiliyorsun eşimde bı sorun yok bende pcos var şu içsem yarar insülin direnci var bide oğluma ikinci asilamaula hamile kalfim 93 kiloyla kaldım ikinciyi isteme yoktu aklimuzda ilerde tekrar tedaviye giderim diyodum ama doktor hastalığın ilerliuo dahada ilerlemeden olsun dedi onun için bende kendim deniyorum tedaviye daha gitmiyorum

1 sene sonra tedaviye başlayabiliyorsun eşimde bı sorun yok bende pcos var şu içsem yarar insülin direnci var bide oğluma ikinci asilamaula hamile kalfim 93 kiloyla kaldım ikinciyi isteme yoktu aklimuzda ilerde tekrar tedaviye giderim diyodum ama doktor hastalığın ilerliuo dahada ilerlemeden olsun dedi onun için bende kendim deniyorum tedaviye daha gitmiyorum
Ben 10 aylık evliyim on aydır deniyorum on aydır olmadı şimdi gitsem tedaviye baslamicaklar biliyorum aslinda acaba diyorum tüplerim mi kapalı aklıma herşey geliyor

Düzenli kullanın muhakkak fayda sağlayacaktır. Birde size tavsiyem diyet ve egzersiz. Ben bu süreçte 3,5 kilo kadar verdim. Zayıfsanız bile dikkat edin göbek bölgenizden vermeye çalışın.

X