• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos ve evlilik.

Hemen laZere gitsin ilk seanstan itibaren sonuc almaya baslar zaten ayda 2 sefer gidiyor daha sonra yavas yavas dokulmeye basliyor benim bacaklarim bildigin erkek bacagi gibiydi bas edilecek gibi degildi yani suan rahatim tamamen bitmedi ama cok azaldi bir iki yerde cikiyor sadece

İlerisi için gitsin olmadı düğünde apda yaptırsın düpünden sonra başlasın lazere

Hemen laZere gitsin ilk seanstan itibaren sonuc almaya baslar zaten ayda 2 sefer gidiyor daha sonra yavas yavas dokulmeye basliyor benim bacaklarim bildigin erkek bacagi gibiydi bas edilecek gibi degildi yani suan rahatim tamamen bitmedi ama cok azaldi bir iki yerde cikiyor sadece
Bayrama ne kaldı şurada? Dedim de o da diyor ki hemen gözle görülür fark olur mu? Şimdi onun durumu ayrı ya hani normal süreçten daha farklı işler gibi geliyor bana ama bilemiyorum.

Bayrama ne kaldı şurada? Dedim de o da diyor ki hemen gözle görülür fark olur mu? Şimdi onun durumu ayrı ya hani normal süreçten daha farklı işler gibi geliyor bana ama bilemiyorum.
Düğününe kadar lazere başlamasın tam çıkma dönemine gelir. Yapacağı en mantıklı şey ağda yapıp eşine anlatıp düğünden sonra ilk iş lazere gitmesi. Arkadaşınız da bi tuhaf yani durmuş durmuş şimdi mi lazer gelmiş aklına. Düğün günü için çok geç.

Düğününe kadar lazere başlamasın tam çıkma dönemine gelir. Yapacağı en mantıklı şey ağda yapıp eşine anlatıp düğünden sonra ilk iş lazere gitmesi. Arkadaşınız da bi tuhaf yani durmuş durmuş şimdi mi lazer gelmiş aklına. Düğün günü için çok geç.
Yok lazeri öneren de benim. Kendisi öyle uğraşıp duruyordu zaar :/ Bana açmasa anlamam mesela Yüzünde falan yok gerçi her hastanın yüzünde olur mu orasını bilemem de.

Yok lazeri öneren de benim. Kendisi öyle uğraşıp duruyordu zaar :/ Bana açmasa anlamam mesela Yüzünde falan yok gerçi her hastanın yüzünde olur mu orasını bilemem de.
Kaç yaşında? Ben de aynı sorunla uğraşıyorum çenemde var lazerle sonuç aldım ama çok garip geldi bana hiç mi haberi yok doktoru da mı önermemiş lazeri, bu kadar bihaber olması üzücü.

Kaç yaşında? Ben de aynı sorunla uğraşıyorum çenemde var lazerle sonuç aldım ama çok garip geldi bana hiç mi haberi yok doktoru da mı önermemiş lazeri, bu kadar bihaber olması üzücü.
Bihaber olmak değil de sanırım kendisi çözmekle uğraşmış hep. Bir diğer ihtimal çekinmesi de olabilir. Bana bile kız kıza ortamda anlatmadı yani zorla açtı kendini. Yoksa lazeri o da biliyordur muhakkak.

Ayda 1 kuaföre gitse oh mis.
Böyle çekingen biri onu nasıl becerir bilmiyorum ama çoktan bu fikirleri vermiştim sanırım onun istediği biraz "sorun olmaz takma kafana" dememiz. Yani bunu da ancak nişanlısı bilebilir. Gerçi kendisi için de nahoş ama.

Bihaber olmak değil de sanırım kendisi çözmekle uğraşmış hep. Bir diğer ihtimal çekinmesi de olabilir. Bana bile kız kıza ortamda anlatmadı yani zorla açtı kendini. Yoksa lazeri o da biliyordur muhakkak.
Anlıyorum umarım eşi kıl tüy takmayan biridir.

Böyle çekingen biri onu nasıl becerir bilmiyorum ama çoktan bu fikirleri vermiştim sanırım onun istediği biraz "sorun olmaz takma kafana" dememiz. Yani bunu da ancak nişanlısı bilebilir. Gerçi kendisi için de nahoş ama.
Valla bin tane çözümü var eşinden çekinen biri bi yolu dener. Bırakın kendisi düşünsün bi çaresini bulur illa ki
Biz de kıllıyız bazen ağda bazen jilet bazen epilasyon öyle idare ediyoruz :)

İnci ağda diye bi ağda çeşidi çıkmış uygulaması çok kolaya benziyor bi araştırsın kendi yapabilir ağda evde

sadece bacak falan değil çene yanak göbek doluydu bende..
yüzüme, göğüs ucu-arası, göbeğime iğneli epilasyon yaptırdım nişanlıyken..
bacaklarım çorap giymiş gibi olurdu ama haftada bir epilatörle alırdım, hamilelikte döküldü baya..
arkadaşınız da lazer yaptırabilir, rahat eder en azından.. lazer yaptıracak durumu yoksa da iyi bir ağdacıya bakar ;) ankara'daysanız önerebileceğim biri var..

Düğünden hemen önce ağda yaptırsın sonrasında da hemen bir lazer merkeziyle görüşsün ve başlasın. Sorun olmaz. Çok sorunlu olanlara kesin çözüm o eşi problem etsin etmesin, malesef bir kadın rahat edemiyor. Çünkü öğretilmiş, kodlanmış bişey var beyinde. Kendi psikolojisi ve rahatlığı için çözüm bu. Pko için de Hayıt suyu kullanmasını tavsiye ederim çünkü pko ilerde çocuk istediğinde de sorun çıkarabilecek bir durum (olmama değil ama zorlaştırma adına) . Ayrıca ilaç kullanarak sadece düzenli adet görebiliyodur şuan. Ona da engel olması adına. Sabah akşam aç karna çeyrek çay bardağı hayıt suyu en az 3 ay kullansın. ilk aylar sancısı çok olur ama sonrasında rahatlatır.15 senedir hayatımda ilk defa bu sene düzenli adet görüyorum bu sayede.(ilaç kullandığım zamanlar hariç. ilacı bırakınca tekrar düzen bozuluyor=

Pko'lu olan herkeste tüy sorunu olmuyor. Bazılarında sadece. Benim öyle aşırı bir tüylenmem yoktur mesela. Evliliğimin ilk zamanlarında pürüzsüz olmaya çok dikkat ederdim, zaman geçtikçe bu dikkat seyreliyor tabi. Ama azıcık uzasa kendimi kötü, bakımsız hissediyorum. Moralime yansıyor.
Arkadaşınız maddi imkanı varsa lazere başlasın en yakın zamanda. İmkanı yoksa da kısa aralıklarla ağdaya gitsin. Eşi kafaya taksa da takmasa da kendini iyi hissetmesi ve ikili ilişkisinde kendine güveni olması için önemli bu.

Maddi durumu iyiyse hiç düşünmesin lazer yaptırsın çok büyük çözüm çok büyük rahatlık. Kocası rahatsız olabilir de olmayabilir de ama arkadaşınızın kendi kıllarından rahatsız olduğu kesin. Böyle bir teknoloji de varken kullanılmalı bence. İyi araştırsın düzgün bir yere gitsin kandırılmasın.

Bu durumu ilk olarak evleneceği kişi ile paylaşsın bunun sorun olup olmayacağını en iyi nişanlısı bilir ona en rahatlatıcı cevabı da o verir . Lazer yaptırma imkanı yok mu ?
Ve artık tıp çok ilerledi mutlaka bir Çözümü vardır diye düşünüyorum .

arkadaşınız sorununu, çekincelerini nişanlısı ile paylaşmış mı?
nişanlısı ne tepki vermiş?
bence konuşmadı ise konuşması lazım
kafasında binbir türlü endişe ile yaşamaktansa, açık açık konuşsun
Ay adama da sorulmaz ki ben baya tüylüyüm kürk gibi benimkiler maşallah , sorun olur mu aşkım ? diye :D

Mecbur halledecek bir şekilde. Lazere gitsin yada düzenli ağdaya gitsin. Her regl bitişinde ağda yapmayı düzene sokarsa problem olmaz bence. Ağdanın 2 hafta garantisi var çünkü. Bir haftada öyle böyle idare eder regl de iyice uzamış olur biter bitmez hemen ağdacıya gider.

Lazere ben gittim de yarım yamalak gidebildim ve seansları da tamamlayamadan şehir değiştirdim 3 ayda hepsi çıktı geri. Çektiğim onca acı da cabası. Lazeri tekrar düşünmüyorum artık. Düzenli ağda ile idame ettircem hayatımı

Back