- Emoji Skoru
- 460
- Puanlar
- 23
Olmaz malesefBu kısıtlı zamanda ilerleme olur mu ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz malesefBu kısıtlı zamanda ilerleme olur mu ki?
Bilmem :) kıllarıyla başedemeyip kıllı kalmayı tercih edenler olabilir. Neyse konuyu dağıtıp polemiğe sebep olmayalım:) lazer candır,ağdada diğer bölgelere iş görür.Ha aynı benimki .
Kim kıl sever yahu
Bayrama ne kaldı şurada? Dedim de o da diyor ki hemen gözle görülür fark olur mu? Şimdi onun durumu ayrı ya hani normal süreçten daha farklı işler gibi geliyor bana ama bilemiyorum.Hemen laZere gitsin ilk seanstan itibaren sonuc almaya baslar zaten ayda 2 sefer gidiyor daha sonra yavas yavas dokulmeye basliyor benim bacaklarim bildigin erkek bacagi gibiydi bas edilecek gibi degildi yani suan rahatim tamamen bitmedi ama cok azaldi bir iki yerde cikiyor sadece
Düğününe kadar lazere başlamasın tam çıkma dönemine gelir. Yapacağı en mantıklı şey ağda yapıp eşine anlatıp düğünden sonra ilk iş lazere gitmesi. Arkadaşınız da bi tuhaf yani durmuş durmuş şimdi mi lazer gelmiş aklına. Düğün günü için çok geç.Bayrama ne kaldı şurada? Dedim de o da diyor ki hemen gözle görülür fark olur mu? Şimdi onun durumu ayrı ya hani normal süreçten daha farklı işler gibi geliyor bana ama bilemiyorum.
Yok lazeri öneren de benim. Kendisi öyle uğraşıp duruyordu zaar :/ Bana açmasa anlamam mesela Yüzünde falan yok gerçi her hastanın yüzünde olur mu orasını bilemem de.Düğününe kadar lazere başlamasın tam çıkma dönemine gelir. Yapacağı en mantıklı şey ağda yapıp eşine anlatıp düğünden sonra ilk iş lazere gitmesi. Arkadaşınız da bi tuhaf yani durmuş durmuş şimdi mi lazer gelmiş aklına. Düğün günü için çok geç.
Kaç yaşında? Ben de aynı sorunla uğraşıyorum çenemde var lazerle sonuç aldım ama çok garip geldi bana hiç mi haberi yok doktoru da mı önermemiş lazeri, bu kadar bihaber olması üzücü.Yok lazeri öneren de benim. Kendisi öyle uğraşıp duruyordu zaar :/ Bana açmasa anlamam mesela Yüzünde falan yok gerçi her hastanın yüzünde olur mu orasını bilemem de.
Bihaber olmak değil de sanırım kendisi çözmekle uğraşmış hep. Bir diğer ihtimal çekinmesi de olabilir. Bana bile kız kıza ortamda anlatmadı yani zorla açtı kendini. Yoksa lazeri o da biliyordur muhakkak.Kaç yaşında? Ben de aynı sorunla uğraşıyorum çenemde var lazerle sonuç aldım ama çok garip geldi bana hiç mi haberi yok doktoru da mı önermemiş lazeri, bu kadar bihaber olması üzücü.
Böyle çekingen biri onu nasıl becerir bilmiyorum ama çoktan bu fikirleri vermiştim sanırım onun istediği biraz "sorun olmaz takma kafana" dememiz. Yani bunu da ancak nişanlısı bilebilir. Gerçi kendisi için de nahoş ama.Ayda 1 kuaföre gitse oh mis.
Anlıyorum umarım eşi kıl tüy takmayan biridir.Bihaber olmak değil de sanırım kendisi çözmekle uğraşmış hep. Bir diğer ihtimal çekinmesi de olabilir. Bana bile kız kıza ortamda anlatmadı yani zorla açtı kendini. Yoksa lazeri o da biliyordur muhakkak.
Valla bin tane çözümü var eşinden çekinen biri bi yolu dener. Bırakın kendisi düşünsün bi çaresini bulur illa kiBöyle çekingen biri onu nasıl becerir bilmiyorum ama çoktan bu fikirleri vermiştim sanırım onun istediği biraz "sorun olmaz takma kafana" dememiz. Yani bunu da ancak nişanlısı bilebilir. Gerçi kendisi için de nahoş ama.
Ay adama da sorulmaz ki ben baya tüylüyüm kürk gibi benimkiler maşallah , sorun olur mu aşkım ? diyearkadaşınız sorununu, çekincelerini nişanlısı ile paylaşmış mı?
nişanlısı ne tepki vermiş?
bence konuşmadı ise konuşması lazım
kafasında binbir türlü endişe ile yaşamaktansa, açık açık konuşsun