PKOS OLUP GEBELİK TEDAVİSİ GÖREN VAR MI?

Aynen siskinlik yapar ödem yapar bide cok kilo aldim ben cok zayiftim 50 kiloyken 76 oldum zoraki 68 düstüm dahada düsemiyorum tüylenme akne sivilceleri de oldu cenemde walla cok kötüüym hangisini düzeltsem ne yapsam sasirdim

Sivilcelenme bende de oldu evet bende yillardir 45 kiloydum ikinci doğumdan sonra da düştüm hatta o kilolara şimdi 55 57 o arada kilom bana da kilo yapmis demekki

Sivilcelenme bende de oldu evet bende yillardir 45 kiloydum ikinci doğumdan sonra da düştüm hatta o kilolara şimdi 55 57 o arada kilom bana da kilo yapmis demekki
Yumurta diyeti yap o cok iyi sabahlari bide youtubeye emma fitness yaz koreli kadin göbek hareketi yaptiriyor dans gibi aşiri etkili onunla 6 kilo verdim sivilceye gelirsek bitane vitamin var ama pahali biraz adi Ilunga-f icinde inositol var koenzimQ10 felan pkoya iyi gelen seyler benimki biraz hafifledi simdi sivilce ama tamamen yok olmadi bide gecen ay bu takviye ile omega3 almistm 6 ay sonunda kendilgmden adet oldum yoksa söktürücü aliyodum ben sürekli

Bendede var pko femara ve ikinci aşilama tedavisiyle Allaha şükür hamile kaldım. Adetlerim çok düzensizdi 3 ay gelmediği bile oldu çok inatcıydı yumurtalar ama Rabbim herkese en doğru zamanda nasip etsin Rabbim nasip ettikten sonra hiç bişey engel değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…