- 30 Kasım 2017
- 8.731
- 1
- 4.375
- 173
- Konu Sahibi eczsedanur
-
Aynen siskinlik yapar ödem yapar bide cok kilo aldim ben cok zayiftim 50 kiloyken 76 oldum zoraki 68 düstüm dahada düsemiyorum tüylenme akne sivilceleri de oldu cenemde walla cok kötüüym hangisini düzeltsem ne yapsam sasirdimBenimde öyleydi bi bakıyorsun 40 günü buluyor bi bakıyorsun 15 gunde gelmiş. Normalde adetlik günlerimde ağrılarım olmuyordu ama temiz kaldığım günlerde ağrıdan kıvranıyordum sanki her an adet olacakmışım gibi. Birde düzensiz adet olmaktan sanırım göbeğim sisiyordu sürekli sanki yeni hamileler gibi
Sivilcelenme bende de oldu evet bende yillardir 45 kiloydum ikinci doğumdan sonra da düştüm hatta o kilolara şimdi 55 57 o arada kilom bana da kilo yapmis demekkiAynen siskinlik yapar ödem yapar bide cok kilo aldim ben cok zayiftim 50 kiloyken 76 oldum zoraki 68 düstüm dahada düsemiyorum tüylenme akne sivilceleri de oldu cenemde walla cok kötüüym hangisini düzeltsem ne yapsam sasirdim
Yumurta diyeti yap o cok iyi sabahlari bide youtubeye emma fitness yaz koreli kadin göbek hareketi yaptiriyor dans gibi aşiri etkili onunla 6 kilo verdim sivilceye gelirsek bitane vitamin var ama pahali biraz adi Ilunga-f icinde inositol var koenzimQ10 felan pkoya iyi gelen seyler benimki biraz hafifledi simdi sivilce ama tamamen yok olmadi bide gecen ay bu takviye ile omega3 almistm 6 ay sonunda kendilgmden adet oldum yoksa söktürücü aliyodum ben sürekliSivilcelenme bende de oldu evet bende yillardir 45 kiloydum ikinci doğumdan sonra da düştüm hatta o kilolara şimdi 55 57 o arada kilom bana da kilo yapmis demekki
İğneden sonraki kaçincı gunun bugünKızlar merhaba ben cumartesi test yaptırdım negatif çıktı maalesef
12. Günde baktırdım cumartesi günü bende çok üzüldüm ama hayırlısı Allah'tanİğneden sonraki kaçincı gunun bugünAh ya cok uzuldum
Benim de yarın 12. Günüm olacak iğne yaptıralı. Korkuyorum test yaptırmaya12. Günde baktırdım cumartesi günü bende çok üzüldüm ama hayırlısı Allah'tan
Yaa gerçekten çok üzüldüm sisin adınızaKızlar merhaba ben cumartesi test yaptırdım negatif çıktı maalesef
sonucun çıktı mı canım hayırlısı olsun hakımızda kötü düşünmeYaa gerçekten çok üzüldüm sisin adınızabende dün kan verdim sonuç bekliyorum ama pozitif olsa da ümidimi yitirdim siz böyle deyince
15. günü bekle canım istersen daha garanti olurBenim de yarın 12. Günüm olacak iğne yaptıralı. Korkuyorum test yaptırmaya
En iyisi bende pco dum 3 yıllık evlıyım 20 yasındayım ve tup bebek tedavısıyle suan ikizlerime hamileyim cok şükürMerhaba bende tedavi gördüm 4 defa klomen tedavisi olmadi ondan sonra 3 aşılama negatif şimdi tüp bebeğe geçicem
Merhaba hayırlı olsun devlette mi yaptirdiniz?amin inşallahEn iyisi bende pco dum 3 yıllık evlıyım 20 yasındayım ve tup bebek tedavısıyle suan ikizlerime hamileyim cok şükürdarısı sana insallah
Sonucum 5.2 çıkmış. Igne olalı bugün 10 gün oldu bu kadar düşük beklemiyordum galiba yoksonucun çıktı mı canım hayırlısı olsun hakımızda kötü düşünme
Hayır canım Diyarbakır özel Diyarlife hastanesi hakan çoksüer yaptırdıkMerhaba hayırlı olsun devlette mi yaptirdiniz?amin inşallah
birkaç gün sonra tekrar baktırırsın canım yine bilemezsinSonucum 5.2 çıkmış. Igne olalı bugün 10 gün oldu bu kadar düşük beklemiyordum galiba yok
Aynen kuzum. kaset testte çıkmaz dimi 15. Günde bir şey varsa bile15. günü bekle canım istersen daha garanti olur
10. Gün erken canim sanki bi kaç gün daha bekle istersenSonucum 5.2 çıkmış. Igne olalı bugün 10 gün oldu bu kadar düşük beklemiyordum galiba yok
erken gebelik testinde çıkar benceAynen kuzum. kaset testte çıkmaz dimi 15. Günde bir şey varsa bile
Akşam beyaz akıntı geldi ama güvenemiyorum hala erken diyeerken gebelik testinde çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?