- 13 Ocak 2019
- 272
- 183
- 103
- Konu Sahibi eczsedanur
Merhaba arkadaşlar, konuyu şimdi gördüm ve yazmak istedim.. Bende 4 yıllık evliyim ve 3bucuk yıldır çocuk istiyoruz ama maalesef olmuyor.. 2bucuk senedir sürekli doktordayız yok ilaç yok bu iğne derken epeyce yoruldum bir süre ara verdik ve geçen ay tekrar gittim ama sonuç alamadık.. Problemim yumurtalarım ilaca direnç gösterip maalesef ne kullanırsam kullanayım büyümüyor 16 mm maksimum oluyor ve çatlıyor yada çatlamayıp kist oluyor... Bu ay başka bir doktor ile tanıştık ve muayeneye gittik daha ilk kontrolde pco olabileceğimi söyledi ve bir dizi tahlil istedi bu sabah hepsini yaptırdım haftaya çarşamba kontrole çağırdı ve 5 gün günde iki tane olmak üzere klomen verdir ve inofolic başlamamı söyledi.. Pco nun hiçbir belirtisini yaşamadığım için anlaşılmamış olabilir dedi zayıf olduğum için adetlerim çok düzenlidir.. Ayrıca her ihtimale karşı bu ay şeker ve karbonhidrattan uzak durmamın faydalı olacağını söyledi... Eğerki bu ay sonuç alamazsak tüp bebek kesin çözüm artık gidin derim dedi.. Doğrusu biraz üzüldüm ama yapacak bişeyde yok diyorum... Böyle bir tedavi ile pco olupta hamile kalanlar varmı acaba aramızda bende sormak istedim...