- 26 Ekim 2020
- 304
- 195
- 53
- 29
- Konu Sahibi eczsedanur
Özel hastaneye gidiyorumInsallah devlette mi doktora gidiyorsun özelde mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel hastaneye gidiyorumInsallah devlette mi doktora gidiyorsun özelde mi
Gebelik oldu mu acabaÖzel hastaneye gidiyorum
Hayır olmadı henüz bu ay için aşılama yapalım dedi doktor femara kullandım cumartesi kontrolüm var ama doktorumda işten ayrılacakmış o canımı sıktı birazGebelik oldu mu acaba
Aaa tuh ya kötü olmus bu aşılama için ne kadar ücret ödüyorsunuzHayır olmadı henüz bu ay için aşılama yapalım dedi doktor femara kullandım cumartesi kontrolüm var ama doktorumda işten ayrılacakmış o canımı sıktı biraz
bu sabah gitim doktora 13 mm olmuş aşılama yapmayacak çatlatma iğnesiyle denicez yine bakalım hayırlısı inşallah bu şekilde olmazsa başka bir doktor buldum ona gidicem aşılama ücreti yumurta takibiyle beraber 2400 dediAaa tuh ya kötü olmus bu aşılama için ne kadar ücret ödüyorsunuz
Ben devlete gidiyorum doktor bu ay bana sadece glukofen verdi yumurtaların boyutu iyiymiş fakat catlamaya karşı dirençli dedibu sabah gitim doktora 13 mm olmuş aşılama yapmayacak çatlatma iğnesiyle denicez yine bakalım hayırlısı inşallah bu şekilde olmazsa başka bir doktor buldum ona gidicem aşılama ücreti yumurta takibiyle beraber 2400 dedi
Olsa testte çıkar diye düşünüyorum yine de bir kan vermeniz daha iyi olur geç dollenme olabilir ama bende bahsettiğiniz gibi oldum sabahtan akintim çoğaldı pembe renkli oldu akşamına ağrılara birlikte adet oldumArkdaşlar merhaba, bu ay çatlatma iğnesi oldum diye daha önce yazmıştım, (klomen+ çatlatma iğnesi). Bugün iğnenin 17ci günü hala adet olmadım, iki kez test yaptım negatif çıktı.. Daha doğusu iğnenin 14cu günü yaptım çok hafif silik çizgi vardı sonra dün yine tekrar ettim ve tek çizgiydi ilk silik çizginin iğne etkisinden kaynaklandığını düşünüyorum... 3 gündür kahve rengi lekelenmem var bazen pembe oluyor sonra yine kahve rengi, normalde bugün adet olmam gereken gün ama yine lekelenmem var ve karnım üç gündür hafif hafif ağırıyor.... İlaçlar acaba kist mi yaptı diye endişelendim hamilelik olsa testte çıkardı diye düşünüyorum var mı böyle bir durum yaşayan aranızda?? Kısmetse salı doktora gideceğim.
Cevabınız için teşekkür ederim, bu sabah adet oldum fakat miktar olarak yine çok az sanırım ilaçların etkisi... Yarın kısmetse randevum var bir ay daha baştan başlıyoruz hayırlısı bakalımOlsa testte çıkar diye düşünüyorum yine de bir kan vermeniz daha iyi olur geç dollenme olabilir ama bende bahsettiğiniz gibi oldum sabahtan akintim çoğaldı pembe renkli oldu akşamına ağrılara birlikte adet oldum
Doktor bana bu ay igne falan yazmadi yaa glukofen verdi içemiyorum beni mahvediyor vazgeçtim gibi bisey artık. Size ne önerir ne ilac verirse buraya yazıp beni de bilgilendirir misiniz acaba sanki doktor beni salladı gibime geldi de oyle olduysa başka doktora gidecegimCevabınız için teşekkür ederim, bu sabah adet oldum fakat miktar olarak yine çok az sanırım ilaçların etkisi... Yarın kısmetse randevum var bir ay daha baştan başlıyoruz hayırlısı bakalım
Bende de pco var bugün femara verdi doktor sizde yan etkileri neler oldu acaba ilacı içmeye tereddüt ettim saç dökülmesi falan oluyormuş sizde de oldu muBen de bu ay femara ile başladım bende de pco var
saç dökülmesini neden sorun ediyosun ki benm pcos yüzünden düzenli olarak 14senedir dökülüyo ahhahaBende de pco var bugün femara verdi doktor sizde yan etkileri neler oldu acaba ilacı içmeye tereddüt ettim saç dökülmesi falan oluyormuş sizde de oldu mu