- 27 Temmuz 2018
- 482
- 248
- 103
- Konu Sahibi eczsedanur
30 nisan adet günüm ben de 3 gün kala yaptırırım ama negatlf görmekten, adet olmayı beklemekten korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanda baktırıcam canımKandan mı baktırcaksın yoksa kendin test mi yapcaksın
benimde 28 nisan adet tarihim önceki aşılamam da 12. günde yaptırmıştım sonuç çıkmıştı o yüzden de beklemek istemiyorum biraz30 nisan adet günüm ben de 3 gün kala yaptırırım ama negatlf görmekten, adet olmayı beklemekten korkuyorum
geçen sene pozitif sonuç almıştım ama kimyasal gebelikti o yüzden kürtaj olmuştum şimdi pozitif çıkar inşallah ilk bebeğim olacak zaman geçmek bilmiyor vallaİlk bebisin mi olucak. Bu ay geçmek bilmiyor bana sonucu merak etmekten
İnşallah Allahım karnımızı saglıklı hayırlı bebisle doldursun bu ay çok yıpratıcı bir süreç son bulsungeçen sene pozitif sonuç almıştım ama kimyasal gebelikti o yüzden kürtaj olmuştum şimdi pozitif çıkar inşallah ilk bebeğim olacak zaman geçmek bilmiyor valla
3 tane dediyse 3 olarak iç bence iftarını açınca gece birde sahur şeklinde alabilirsin bence benim ilk bebeğim olacak inşallah kızlarında Allah bağışlasın bahtları açık olsun pazar günü öğrenirim inşallah haber veririm tabikiInsallah doktorum bana duphastonu sabah öğle akşam uc oğun yazmis malum ramazan ayi ben bi sahurda bide iftarda içsem olur mu acaba diye düşünüyorum. Senin ilk gebelik mi olacak yoksa çocuğun varmj benim iki tane dünya güzeli kızım var insallah bi tane daha bebeğimiz olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsin senin benden daha ileride gebelik oluşursa buraya yaz mutlaka bende merak ederim
Merhaba Polikistikover den korkmayın macunlar var özelden yazın bana bilgi vereyimMerhaba herkese pkos olup tedavi gören varsa burda toplaşalım istedim .
Ben 26 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim şiddetli pkos var maalesef geçen sene kimyasal gebelik yaşadım bir süre ara verdim ve tekrar tedaviye başladım geçen ay laporoskopı ameliyatı oldum bu ay femara ile başladık hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah benim gibi tedavi gören varsa burdan konuşup dertleşebilriz
canım ben dün akşam evde gebelik testi vardı erken olanı değil ama silik çizgi çıktı sabahta kanda test verdim 6.17 çıktı sonucum inşallah yükselir değerim 9.günüm bugünInsallah doktorum bana duphastonu sabah öğle akşam uc oğun yazmis malum ramazan ayi ben bi sahurda bide iftarda içsem olur mu acaba diye düşünüyorum. Senin ilk gebelik mi olacak yoksa çocuğun varmj benim iki tane dünya güzeli kızım var insallah bi tane daha bebeğimiz olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsin senin benden daha ileride gebelik oluşursa buraya yaz mutlaka bende merak ederim
Aaa canım gerçekten mi demekki var çok yeni daha hadi hayırlı olsun yaa çok sevindim darısı başıma insallah iğneden sonraki 9. Gün mü yoksa ilişkiden sonra mi . Kusura bakma ben de ona göre hesaplayacam bekleyemem heralde heyecandan yaparım bende test benim de iki gündür hareket halindeyken batmalar var karnımda ağrılar oluyor bide aşırı mide bulantısı var ama ilaçlar yapar mı bilemedim duphastona yeni başladım ya belki ondandır dedim. Rabbım tamamına erdirsin inşallah yaa gerçekten çok sevindim adinacanım ben dün akşam evde gebelik testi vardı erken olanı değil ama silik çizgi çıktı sabahta kanda test verdim 6.17 çıktı sonucum inşallah yükselir değerim 9.günüm bugün
vardır diye umut ediyorum inşallah değer yükselir cumartesi tekrar baktırıcam ilişkiden sonra 9. gün canımAaa canım gerçekten mi demekki var çok yeni daha hadi hayırlı olsun yaa çok sevindim darısı başıma insallah iğneden sonraki 9. Gün mü yoksa ilişkiden sonra mi . Kusura bakma ben de ona göre hesaplayacam bekleyemem heralde heyecandan yaparım bende test benim de iki gündür hareket halindeyken batmalar var karnımda ağrılar oluyor bide aşırı mide bulantısı var ama ilaçlar yapar mı bilemedim duphastona yeni başladım ya belki ondandır dedim. Rabbım tamamına erdirsin inşallah yaa gerçekten çok sevindim adina
canım kötü düşünme pes etme sakın sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder bende çok yoruldum bu süreçte ama her seferinde ben elimden geleni yapıcam dedim tekrar başladım tedaviye o yüzden sakın pes etme6 yllık evliyim 3.kez tüp bebek yaptırdım, 3'de düştü .tedavi düşünmüyorum artık bende bu kadar pes ettim
Bilmiyorum canım ya maddi,manevi yıkııyor insan ,doktorum kalan embriyoları çözüp genetiğine bakıcam demişti,cumatesi görüşmeye gidicem baksın bakalım cok merak ediyorum onlarda mı sıkıntı varcanım kötü düşünme pes etme sakın sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder bende çok yoruldum bu süreçte ama her seferinde ben elimden geleni yapıcam dedim tekrar başladım tedaviye o yüzden sakın pes etme
evet maddi manevi gerçekten zor ama çok ara verme derim peki eşinle beraber siz yaptırmış mıydınız genetik testiniBilmiyorum canım ya maddi,manevi yıkııyor insan ,doktorum kalan embriyoları çözüp genetiğine bakıcam demişti,cumatesi görüşmeye gidicem baksın bakalım cok merak ediyorum onlarda mı sıkıntı var
evet maddi manevi gerçekten zor ama ço
k ara verme derim peki eşinle beraber siz yaptırmış mıydınız genetik teevet canım
evet canım geçen sene ki düşükten sonra yaptırmıstık bende pıhtılaşma cıkmıstı sadece, şimdi de embriyolara bakılcakevet maddi manevi gerçekten zor ama çok ara verme derim peki eşinle beraber siz yaptırmış mıydınız genetik testini
bir sorun yok ne güzel benimde aynı ecopırın 100 kullanıyorum onun için embriyolarda bişey çıkmaz inşallah hayırlısı olsun canımevet canım geçen sene ki düşükten sonra yaptırmıstık bende pıhtılaşma cıkmıstı sadece, şimdi de embriyolara bakılcak
Selam canim bu ilaclarn hepsini kullaniyorum bende birakma sakinBende 26 yasinda pcos hastasıyım bir yıldır gebe kalamıyorum. Bu ay ilk defa tedaviye başladık Doktorum hormon tahlili yapti klomen dostinex ovitrelle bide duphaston verdi bugün catlatma iğnesini oldum bakalim bu ay gebelik olacak mı. Bu arada bu benim üçüncü gebeligim olacak ilk ikisinde böyle bir sıkıntı yaşamadık. Catlatma ignesi olanlar iğneden sonra bende ağrı olmadı kaşıklar normal mi acaba herkeste ağrı yapmis