Pkos , infertilite tedavisi ve sürecim..

Dua edin inşallah siz tüp bebek sürecinde miydiniz? Başlayacak mıydınız
Yok tedavi sürecinde değilim henüz . Bu ay hsg çektirmem lazım adet olmayı bekliyorum. Bu arada sonucum negatif. Ama dün bir kaç damla halinde çok açık bir kanamaydı gelen eğer gebelik olsaydı çıkar mıydı acaba . Kimisi yerleşme kanaması görüldükten bi hafta sonra çıkar diyor. Geç döllenme mi oldu acaba.

hsg nerede çektireceksiniz.
bursadaysanız tomokay da yaptırın. diğer yerlerin sonucu o kadar güvenilir olmuyor

Siz yine de dikkatli olun genelde çıkıyor kan tahlilinde. Yoksa bile dikkatli davranın ağır falan kaldırmayın

Merhaba arkadaşlar, 2,5 yıllık evliyim. Geçen sene aralık ayında Çam sakura hastanesi infertilite bölümü Muzaffer beyle sürecim başladı.
Ben kendiliğinden adet gören biri değilim genç kızlığımdan beridir ilaç kullanmadan adet olamıyorum.
Araştırmalarım sonucu muzaffer beye randevu aldım tüm tahlilleri yaptırdım kan testleri, smear testi, eşimden alınan sperm test, ve rahim flimi (hsg) çekindim yaklaşık 1 hafta olucak.
Rahim flimi için 6 ay bekledim randevu süresi baya uzundu ama önemsemedim zaman çabuk geçti ve flimi çekindim.
Sonuç olarak testlerde bir sorum olmadığını
Yumurtlama bozukluğu oldugunu söylesi zaten yumurtlama bozukluğu olmasa adet görürüm bunu bende biliyorum. Neyse kağıda işaretledi bebelere yönlendirdi ebelerde adet olmam için duphaston yazdı ve adeti. 2.3.4 günü gel klomen tedavisine başlıcaz dedi.

Benim gibi bu süreci yaşıyıp hamile kalan var mı merak ediyorum.
Çogu kişi hsg rahim fliminden sonra hamile kalmış. Çekimde ve tahlilerimde eşimin tahlilide dahil bir problem yokken yumurtlama bozuluğu olan biri hamile kalabilir mi hsg den sonra bunu merak ediyorum tabiki Rabbim bilir.

Okuyan arkadaşlarım kusura bakmayın çok uzattım ama ayrıntılı açıklamak istedim.

Benim gibiler veya benzerler hamile kalabildini mi?

Selamlar şuan süreciniz nasıl bilmiyorum ama bende pcos yok. Yumurtlamalarım reglim her şeyim düzenli. Doktor bir hsg çekelim dedi hem şansı arttırıyor hem olmazsa aşılamada lazım zaten dedi. Bi baktı doğuştan sağ tüpüm yok. Dolayısıyla rahmiminde yarısı yok. 33 yaşındayım 0 belirti verdi. Yumurtlamada hormonlarda regl düzeninde hiç bir sıkıntı yok düşünün. Riskli gebelik oluyormuş genelde.hamile kalırsam ona göre kayıp yaşamamam için sıkı takip olacak. Demem o ki mutlaka rahim filmini çektirin. Ben burada okuyorum aşılama tüp bebek öncesi hsg çekmeyen doktorları enteresan gerçekten. Bu zamana kadar bana da öyle dendi hep her şeyin çok okey ne gerek var hsg ye diye allahtan bu doktorum görelim dedi.

Merhaba cektik transfer öncesi herhangi bir sorun yoktu rahimde fakat negatif oldu hayırlısı Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…