- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
Çok güzel maşallah ben streslenmemek için hsgden önce Sadece femarayi kullandım hsgden sonrada hiç bir takip yada ekstra bişey yapmadım bu ay gonal f kullanıyordum öncesinde ağır ve daha pahalı bir iğne olmasına rağmen femarayla daha iyi sonuç aldim bu ay hamile olmasam da bu değeri gördüğüm için mutluyum doktor hsgden sonra ilk adette aşılama demişti ama bu sonuca göre bir ay daha femarayla değerlendirip bekleyelim diycem içimde umut kelebekleri uçuşuyorVermedim sadece yumurtlama gördüm pikte o gün değil ertesi gün çatlama oldu siliklesti o günü değerlendirdim şuan çatlama üstünden 14. Gün
Çok güzel maşallah ben streslenmemek için hsgden önce Sadece femarayi kullandım hsgden sonrada hiç bir takip yada ekstra bişey yapmadım bu ay gonal f kullanıyordum öncesinde ağır ve daha pahalı bir iğne olmasına rağmen femarayla daha iyi sonuç aldim bu ay hamile olmasam da bu değeri gördüğüm için mutluyum doktor hsgden sonra ilk adette aşılama demişti ama bu sonuca göre bir ay daha femarayla değerlendirip bekleyelim diycem içimde umut kelebekleri uçuşuyor
Çok güzel maşallah ben streslenmemek için hsgden önce Sadece femarayi kullandım hsgden sonrada hiç bir takip yada ekstra bişey yapmadım bu ay gonal f kullanıyordum öncesinde ağır ve daha pahalı bir iğne olmasına rağmen femarayla daha iyi sonuç aldim bu ay hamile olmasam da bu değeri gördüğüm için mutluyum doktor hsgden sonra ilk adette aşılama demişti ama bu sonuca göre bir ay daha femarayla değerlendirip bekleyelim diycem içimde umut kelebekleri uçuşuyor
Benziyor belirtiler çünkü ama görünen çizgi çok güzel inşallah güzel cikicam bence yarın direk kan verBen hep regl oludam diye düşünüyorum
Kahve içtim kahveden midem bulandı kan vermek bende istiyorum ama üzülmek istemiyorum bı kaç gün beklicem kan vermek için 1.20 sonucu görmek beni çok üzüyor görmek istemiyorum artıkBenziyor belirtiler çünkü ama görünen çizgi çok güzel inşallah güzel cikicam bence yarın direk kan ver
Anlayabiliyorum benimde öyle 1.20 deyince tiksiniyorum artık bence sonuc kesinde inşallah devam eder Rabbim yüzüne baksın emeğin boş çıkmasın inşallahKahve içtim kahveden midem bulandı kan vermek bende istiyorum ama üzülmek istemiyorum bı kaç gün beklicem kan vermek için 1.20 sonucu görmek beni çok üzüyor görmek istemiyorum artık
Amin inşallahAnlayabiliyorum benimde öyle 1.20 deyince tiksiniyorum artık bence sonuc kesinde inşallah devam eder Rabbim yüzüne baksın emeğin boş çıkmasın inşallah
Canım ben henüz regl olmadım ve meme ucumdan yeşil sıvı gelmeye başladı sıkınca bı hemşireye danıştım hamile olabilirsin progesteron hormonu yükseliyor prolaktin de aynı şekilde dedi sen naptınAnlayabiliyorum benimde öyle 1.20 deyince tiksiniyorum artık bence sonuc kesinde inşallah devam eder Rabbim yüzüne baksın emeğin boş çıkmasın inşallah
Testinden bariz belli zaten canım kendini strese sokma yarın direk test ver sonucuna bakalım benimde kasıklarımda sancım var göğüslerde bişey yok sizi falan hissetmiyorum yaniCanım ben henüz regl olmadım ve meme ucumdan yeşil sıvı gelmeye başladı sıkınca bı hemşireye danıştım hamile olabilirsin progesteron hormonu yükseliyor prolaktin de aynı şekilde dedi sen naptın
Benim yeşil sıvı geliyor göğsündenTestinden bariz belli zaten canım kendini strese sokma yarın direk test ver sonucuna bakalım benimde kasıklarımda sancım var göğüslerde bişey yok sizi falan hissetmiyorum yani
İnşallah hayırlı haber alırsın ben henüz regli olmadım ama göğüs uclarimdan neden yeşil sıvı geldi sıkınca anlamadım bı hemşire arkadaşım var ona danıştım gebesin kesin süt kanallarin öne çekildi süt hormonun artmaya başlamıştır dedi ama korktum açıkçasıMuhtemelen yumurta dollendiyse bile yumurta ancak rahme kavuşmuştur bata 7 var şuan benim için çok erken adet olursamda yine femara denerim dozu yukselterek
O konuda bir malumatim yok canım sen yarın direk kan ver doktoruna gitİnşallah hayırlı haber alırsın ben henüz regli olmadım ama göğüs uclarimdan neden yeşil sıvı geldi sıkınca anlamadım bı hemşire arkadaşım var ona danıştım gebesin kesin süt kanallarin öne çekildi süt hormonun artmaya başlamıştır dedi ama korktum açıkçası
Olmazsam gidicemO konuda bir malumatim yok canım sen yarın direk kan ver doktoruna git
Git git bekleme boşuna bu evreden sonrada korkma olmaz diyeOlmazsam gidicem
Olmaz diye korkum yok ama hadi bugün regl olmadım yarın da olmazsam tamam gebeyim diyebilicem ama tereddüt yoruyor insanı bir de o göğüs ucumdaki sıvıyı görünce korktumGit git bekleme boşuna bu evreden sonrada korkma olmaz diye
Evet bu stresi yaşamazsın işte kesinleşir kafadaki sorular insana rahat vermiyorOlmaz diye korkum yok ama hadi bugün regl olmadım yarın da olmazsam tamam gebeyim diyebilicem ama tereddüt yoruyor insanı bir de o göğüs ucumdaki sıvıyı görünce korktum
Canım bugünü bitirdim ve regl olmadım ama belim karnimin alt kısmı kasıklarım acayip ağrıyor sanırım yarın olucam reglEvet bu stresi yaşamazsın işte kesinleşir kafadaki sorular insana rahat vermiyor
Hayırlısı olsun canım sen bı git görün yada sabahta test yapCanım bugünü bitirdim ve regl olmadım ama belim karnimin alt kısmı kasıklarım acayip ağrıyor sanırım yarın olucam regl
Canım yaptım regl de olmadım silik çizgi çıktı yineHayırlısı olsun canım sen bı git görün yada sabahta test yap
Canım yaptım regl de olmadım silik çizgi çıktı yine