H Hakmell Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2021 899 434 24 28 Aralık 2021 Konu Sahibi Kedikiz #121 Ppamuk01 .!.: Hayırlısı ozaman diğer aya bakarsın tekrar Genişletmek için tıkla... Bu sabah yaptığım test daha belirgin olmasına rağmen olduğuma şaşırıyorum
Ppamuk01 .!.: Hayırlısı ozaman diğer aya bakarsın tekrar Genişletmek için tıkla... Bu sabah yaptığım test daha belirgin olmasına rağmen olduğuma şaşırıyorum
E Evdekikadin Bir UMUT meselesi❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mart 2021 1.358 1.260 31 28 Aralık 2021 Konu Sahibi Kedikiz #122 Hakmell .!.: Bu sabah yaptığım test daha belirgin olmasına rağmen olduğuma şaşırıyorum Genişletmek için tıkla... Canım pisman olursun sonra git baktır değerlerine düzgün yükseliyor mu veya bir takviyeye ihtiyaç var mı bunlari bilmen lazım
Hakmell .!.: Bu sabah yaptığım test daha belirgin olmasına rağmen olduğuma şaşırıyorum Genişletmek için tıkla... Canım pisman olursun sonra git baktır değerlerine düzgün yükseliyor mu veya bir takviyeye ihtiyaç var mı bunlari bilmen lazım
H Hakmell Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2021 899 434 24 28 Aralık 2021 Konu Sahibi Kedikiz #123 Ppamuk01 .!.: Canım pisman olursun sonra git baktır değerlerine düzgün yükseliyor mu veya bir takviyeye ihtiyaç var mı bunlari bilmen lazım Genişletmek için tıkla... Sabahki testim
Ppamuk01 .!.: Canım pisman olursun sonra git baktır değerlerine düzgün yükseliyor mu veya bir takviyeye ihtiyaç var mı bunlari bilmen lazım Genişletmek için tıkla... Sabahki testim
E Evdekikadin Bir UMUT meselesi❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mart 2021 1.358 1.260 31 28 Aralık 2021 Konu Sahibi Kedikiz #124 Hakmell .!.: Eki Görüntüle 2977790 Sabahki testim Eki Görüntüle 2977805 Genişletmek için tıkla... Bak ne güzel görünüyor mumla çizgi aramak zorunda kalmiyorsun bakınca gayet belli yani
Hakmell .!.: Eki Görüntüle 2977790 Sabahki testim Eki Görüntüle 2977805 Genişletmek için tıkla... Bak ne güzel görünüyor mumla çizgi aramak zorunda kalmiyorsun bakınca gayet belli yani
H Hakmell Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2021 899 434 24 28 Aralık 2021 Konu Sahibi Kedikiz #125 Ppamuk01 .!.: Bak ne güzel görünüyor mumla çizgi aramak zorunda kalmiyorsun bakınca gayet belli yani Genişletmek için tıkla... Ama regl oldum diye aldırış etmeyen etmedim
Ppamuk01 .!.: Bak ne güzel görünüyor mumla çizgi aramak zorunda kalmiyorsun bakınca gayet belli yani Genişletmek için tıkla... Ama regl oldum diye aldırış etmeyen etmedim
H hamburger21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2021 78 25 30 5 Nisan 2022 Konu Sahibi Kedikiz #126 Hakmell .!.: Ama regl oldum diye aldırış etmeyen etmedim Genişletmek için tıkla... Merhaba durumunuz noldu acaba hamilemiymişsınız
Hakmell .!.: Ama regl oldum diye aldırış etmeyen etmedim Genişletmek için tıkla... Merhaba durumunuz noldu acaba hamilemiymişsınız
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.520 44 22 Mayıs 2022 Konu Sahibi Kedikiz #127 Asklakal .!.: Göğüs hassasiyeti dışında bütün belirtilerimiz aynı oturamıyorum ya belim batıyor resmen inşallah benimki de pozitif olur amiiin ilk tedavi benim de klomen otrivil Genişletmek için tıkla... Sonuç almış mıydın, eski post arkadaşım:)
Asklakal .!.: Göğüs hassasiyeti dışında bütün belirtilerimiz aynı oturamıyorum ya belim batıyor resmen inşallah benimki de pozitif olur amiiin ilk tedavi benim de klomen otrivil Genişletmek için tıkla... Sonuç almış mıydın, eski post arkadaşım:)
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.520 44 22 Mayıs 2022 Konu Sahibi Kedikiz #128 Evdekikadin .!.: Canım pisman olursun sonra git baktır değerlerine düzgün yükseliyor mu veya bir takviyeye ihtiyaç var mı bunlari bilmen lazım Genişletmek için tıkla... Canım sende gelişme var mı?
Evdekikadin .!.: Canım pisman olursun sonra git baktır değerlerine düzgün yükseliyor mu veya bir takviyeye ihtiyaç var mı bunlari bilmen lazım Genişletmek için tıkla... Canım sende gelişme var mı?
A Asklakal Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2019 50 47 31 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Kedikiz #129 Hayatlarrr .!.: Sonuç almış mıydın, eski post arkadaşım:) Genişletmek için tıkla... Malesef başka doktora geçtim şimdi de günüm 6 gün oldu grçti bakalım beklemedeyim 10. Gün yapacağım test
Hayatlarrr .!.: Sonuç almış mıydın, eski post arkadaşım:) Genişletmek için tıkla... Malesef başka doktora geçtim şimdi de günüm 6 gün oldu grçti bakalım beklemedeyim 10. Gün yapacağım test
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.520 44 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Kedikiz #130 Asklakal .!.: Malesef başka doktora geçtim şimdi de günüm 6 gün oldu grçti bakalım beklemedeyim 10. Gün yapacağım test Genişletmek için tıkla... Ins bebektendir, haber cer sonucu.
Asklakal .!.: Malesef başka doktora geçtim şimdi de günüm 6 gün oldu grçti bakalım beklemedeyim 10. Gün yapacağım test Genişletmek için tıkla... Ins bebektendir, haber cer sonucu.