- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
Daha yakından çekip atsana biCanım yaptım regl de olmadım silik çizgi çıktı yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yakından çekip atsana biCanım yaptım regl de olmadım silik çizgi çıktı yine
Müsait olunca Atıcam canım yok gibi mi duruyor ?Daha yakından çekip atsana bi
Kan vermeye korkuyorum negatif çıkıcak diyeHaydk bakalım yarın bidaha test yapar mısın ki
Yoo var ama com uzak çekmişsin adet günün geçti üzerine bide gayet görünüyor bekle bakalım ozaman hala sancın var mi bildiğin adet sancisjyla aynı mi adet basliycak gibi mi yaniMüsait olunca Atıcam canım yok gibi mi duruyor ?
Regl olucak gibiyim hala yumurtalıklarım agrip geçiyor dün gece bel ağrım vardı geçtiYoo var ama com uzak çekmişsin adet günün geçti üzerine bide gayet görünüyor bekle bakalım ozaman hala sancın var mi bildiğin adet sancisjyla aynı mi adet basliycak gibi mi yani
Belirtiler aynıymış ya insan kararda veremiyor işteRegl olucak gibiyim hala yumurtalıklarım agrip geçiyor dün gece bel ağrım vardı geçti
Belirtiler aynıymış ya insan kararda veremiyor işte
Var canım maşallahEki Görüntüle 2977238 simdi yaptım bunu da
Var gibi de gelmiyo bana koyduğum dakika içinde çektim ama çok silik belli belirsiz belki de yok ben olsun istiyorumVar canım maşallah
Adetten 15 gün geçmemiş ki kopkoyu görünsün canım daha yenidir varsa bile kızıyorum ama artık sana da silkelen kendine gel çık bu korku hallerindenVar gibi de gelmiyo bana koyduğum dakika içinde çektim ama çok silik belli belirsiz belki de yok ben olsun istiyorum
Çıkamıyorum Ama hayali goruyorum sonra kurudukca netleşiyor bunu mesela ilk idrarla yapmadım ama hamile olduğumu da hissetmiyorum sanki regl olucam hep öyle hissediyorum baş ağrım var bu sabah ilk defa kahvaltı yaparken midem bulandı sonra hep ara ara yumurtalıklarim ağırdı geçti karnım ağırdı geçti şimdi bişey yok 5 gündür de göğüs ağrım var ama o regl olucagim zaman hep oluyor sadece bu sefer daha geç olduAdetten 15 gün geçmemiş ki kopkoyu görünsün canım daha yenidir varsa bile kızıyorum ama artık sana da silkelen kendine gel çık bu korku hallerinden
Vardır vardır da erkendir değerler yükseldiği için böyle oluyor yarın kan verirsen çıkar ortaya böyle geçmez günlerÇıkamıyorum Ama hayali goruyorum sonra kurudukca netleşiyor bunu mesela ilk idrarla yapmadım ama hamile olduğumu da hissetmiyorum sanki regl olucam hep öyle hissediyorum baş ağrım var bu sabah ilk defa kahvaltı yaparken midem bulandı sonra hep ara ara yumurtalıklarim ağırdı geçti karnım ağırdı geçti şimdi bişey yok 5 gündür de göğüs ağrım var ama o regl olucagim zaman hep oluyor sadece bu sefer daha geç oldu
Yarın sabah bişey görmezsem iç çamaşırında gidip sağlık ocağında kan vericemVardır vardır da erkendir değerler yükseldiği için böyle oluyor yarın kan verirsen çıkar ortaya böyle geçmez günler
Tamam canım haber verirsin yineYarın sabah bişey görmezsem iç çamaşırında gidip sağlık ocağında kan vericem
Bu akşam iyice regl olucak gibi hissediyorum kasıklarım belim karnımın altında şişkinlik var geliyo sanırımTamam canım haber verirsin yine
Yok yok kötüyü çağırma o hissi biliyorum adet olcakmissin gibi kandırıyor seniBu akşam iyice regl olucak gibi hissediyorum kasıklarım belim karnımın altında şişkinlik var geliyo sanırım
Ay ne bileyim afedersin büyük tuvaletime kasıklarım ağrıyor diye çıkamadım çıkarsam sanki zorlamadan regl olucakmis hissi geliyoYok yok kötüyü çağırma o hissi biliyorum adet olcakmissin gibi kandırıyor seni
Tovbeee sabah ilk iş test ver de bilelim işin aslını bende merak ettimAy ne bileyim afedersin büyük tuvaletime kasıklarım ağrıyor diye çıkamadım çıkarsam sanki zorlamadan regl olucakmis hissi geliyo
Canım akıntıyla karışık kahverengi akıntım geliyo regli oluyorum sanırım testler yanılttıTovbeee sabah ilk iş test ver de bilelim işin aslını bende merak ettim
Hayırlısı ozaman diğer aya bakarsın tekrarCanım akıntıyla karışık kahverengi akıntım geliyo regli oluyorum sanırım testler yanılttı