Pkoluyum yumurta kalitesi nasıl artar?

Benmde arkads sımdı yenı dogum yaptı cok memnunum Dr daha dun gittim cok anlyişlı ve güler yüzlü

Tamam canım teşekkür ederim . Ben 2 ay önce batı central hospital var Bayraklı'da oraya gittim Neslihan hanıma hiç memnun kalmadım çok kalabalık devlet hastanesinden farkı yok bu şekilde oluşacak tedaviyi sağlıklı izlemeyebilir geçiştirdi durdu beni smear testi kültür ultrosan kan tahlili verdim sadece ultroson da pko var adet düzensizliğim var kilom yok hatta pko var bende dedim yoktur sende dedi inanamadi para için biraz sömürüyor gibi geldi bana

Benm arkadaş gitti memın kalmadı bende gidecektim bir kaç cevrem kesınkle para tuzağı dedı iyki de gitmedim cok Memun kaldım bu Dr

Bende pko var bende bu ay doktor kontrolu bıraktım hayıt otu kullandım bir haftadır bel kalça agrısı çekıyırım. Bugun kahverengi leke gordum. Bekliyorum inşallah etkisi oldu da vardır bir şey

Bende pko var bende bu ay doktor kontrolu bıraktım hayıt otu kullandım bir haftadır bel kalça agrısı çekıyırım. Bugun kahverengi leke gordum. Bekliyorum inşallah etkisi oldu da vardır bir şey
Inşallah güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…