Pkoluyum yumurta kalitesi nasıl artar?

Umut999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
646
290
33
34
Merhaba kızlar.
Pkoluyum 1 yıldır çocuk istiyoruz. Yumurta kalitem artsın diye Pal , polen, propolis, ari sütü karisimi yiyorum. Bu ay sogan kuru yaptim. Klomen kullandim. 4 potansiyel yumurtam oldu. Fakat merak ettiğim şey şu. Yumurta olabilir ama kalitesi düşük belki bilemeyiz. Kalitesi için neler yapabiliriz?

Ben kecı boynuzu pekmezi cevizli birde yumurtayı cok yerdim hıcbır tedavı gormedım hamıle kaldım. Yanı bılmıyorum onların destegı oldumu.

Evet faydası çok oluyor. Yumurta e vitamini deposu. Ceviz ve pekmez de çok önemli. Ben farklı birşey yapan var mı çok merak ediyorum. Keçi boynuzuna bende mi baslasamm

Peki sende de pko var miydi? Yumurtlama problemi felan
Ben pkoluyum canım 18 aylık evliyim 15. Ayımda hamıle kaldım. Ustelık Yumurta kıstım de var. Hıcbır tedavı gormedım ben. Oluruna bıraktım hıc sıkıntı stres yapmadım şükür oluverdi. Regl duzensızlıgım vardı ustelık. Duzenli ilişki yasamaya calıstım yumurtlama zamanları bazen o yumurtlama zamanlarını bıle kestiremiyordum.

Yumurtlama problemi vs dıye hıcbırsey demedi Dr lar. Sadece devam et bunlar engel degıl dedı bebege. Bende hıc takmadım. Çok istersen klomen baslayalım dedı bende o ay regl olunca gel demıstı gıtmedım içimden gelmedi baktım sonra akıntı vs kontrol için gittim hamıleymişim 2 haftalık.
İnşallah seninde gonlune gore olur merak etme.

Çok sevindim sizin adınıza. Kaç haftalık hamilesiniz?

Canım çörek otu bal karışımı duydum ben bie araştır istersen . 4 aylık evliyim Bende de pko var ultrosan da gözüküyor kan değerlerim normal İzmir de doktor arıyorum bebek düşündüğümüz için

Kan değerlerim benim de normal hiçbir problemim yok ama pko var ilg8nc şekilde:) çörek otu bali duydum bu ay tutmazsa artık önümüzdeki ay onu da denerim.

Kan değerlerim benim de normal hiçbir problemim yok ama pko var ilg8nc şekilde:) çörek otu bali duydum bu ay tutmazsa artık önümüzdeki ay onu da denerim.

Ya tatlım bişey sorucam bende hasta olmadım baya oldu şimdi tarlusal kullanıyorum 1 hafta öncede kan verdim 0.13 çıktı ama vajinal olarak o kadar canım yaniyoki yaniyo resmen beyaz bı akıntım var ama hamile değilim kan testi verdim yamii tarlusal de kullanıyorum napmaliyim bu yanma geçsin diye vallahi dayanamıyorum özellikle tuvalette ölüyorum resmenn

. Tahlil yaptır. Idrar yolları mantari ya da vajinal mantar vs olabilir

Slm cnm izmirde Dr tavsiye istersen kendı dokturumu tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…