- 20 Eylül 2020
- 106
- 55
- 42
Bülent beyin soy adı nedir40 yaşındayım ve benim ilk evliliğimden bir oğlum var kılom on kılı fazla ama bu tüp bebek tedavılerınde aldım verırım o kolay eşimin hiç çocuğu yok ileri hareketli az ama bu seferde erkekte canlı sperm olsun yeterli yeterki yumurta kaliteli olsun dendi sizden sonra umudum var
Bülent Bey’in soyadı nedir profesörmü doçentmi bayram dönüşü hemen görüşmeye gideceğim belki de Allah bana sebep olarak sözü vesile kılarValla bende bu güne kadar boşa verdiğim paraları düşündükçe yemeyip içmeyip bu paralar az paralar değil aynen haklısınız 130 bini geçti Benim çok işlem işlem yapıldi ama keşke ilk buraya gitseydim diye çok pişmanım .. yapılmasi gerekeni söylüyorlar heryerin fiyatları aynı... Ve ben o doktorumu çok seviyorm vs güveniyorm diye birsey yok bence herkes işini profesyonel şekilde dürüst şekilde yapsın yeter kimsenin umrunda değiliz ne kadar yıprandık bana en son yumurta donasyonu önerilmiş Bülent bey çok şaşırdı duyunca ... orasida çok yoğun biz 4 arkadaş gittik çevremden ... Sizin yaşınız kaç beslemeniz kilonuz nasıl varsa kilonuz verin mutlaka söylüyorlar ..