- Konu Sahibi burcumufuk
bildiğim bir şeyse yardımcı olmakisterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ya . tek prblemim ilaçsz olamamak ama artk başa gelen çekilir.napalım artk içcez ilaçları galiba . şuan bi roblemin yok dimi canım
arkadaşlar pco nun tek başarılı tedavısı glukofen tarzı etken maddesı metformın olan ılaclarmıs arkadaşım uyardı benı, onun doktoru demıskı hanımlar hemen hamıle kalmak ıcın klomen kullanıyor, bu kesınlıkle başarıyla (çoğu zaman) sonuçlanan br durum ama asıl tedavı kesınlıkle metformın tarzı ılaclarmıs..bu dünyada böyleymış. vallla bunu yenı duydum, ben de klomen kullandım bu ay bakalım doktorumla konuscam ben de eğer hamıle degılsem 2 ay kullancam hatta hep bıle olur. (yanında vitaminlerle beraber). bir de şunu söylemem lazım, bütün şeker ilaçları vitamin takviyeli kullanılmalıymış.arkadaşlar bildiğim birşeyi paylaştım ben sadece, doktorunuza bunların aynısını söylerseniz elbette hekim olarak doğrusunu söyleyecektır.sevgiler..
bende 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi ile tedavi desteklendi.bu ayda yine aynı şekilde klomen+çatlatma iğnesi+aşılama yapıldı bana 3 gün önce. klomen yararlı değilmiymiş yani???
yararlıymış arkadaşım ama doktor diyormuş ki pco lu kişilere mutlaka önce metformın etken maddelı ılaclar denenmelıymıs, zaten kendı kendımıze hamıle kalabılırmısız.sen bi doktoruna sorsana canım bunu? bakalım sana ne diyecek.cunku dun bı arkadaşla da konuştuk benım bu ay klomen ıctıgımı bılıyor, o da aynı seyı soyledı.ben kıloda zor verıyorum aşırı degıl kılom ama yınede bana cok.o ılaclar kılo da vermenı saglıyormus.kısacası hem kılo verıyoırmusuz hem de yumurtalıkların duzenlı çalışmasını sağlıyormuş.
ohh ne güzelmiş valla.bu ilaçlar bende fazlasıyla kilo yaptı zaten.du bakalım bu ay aşılama tutmazsa doktoruma söyleyeyim.ama inş.tutar da gerek kalmaz
inşallah arkadaşım ınsallah.ben de klomen kullandım bu ay, sen de suan ne gıbı belırtıler var ?
sat 29 kasım canım.ama işte duzensızlık olmaya başladı. ondan önceki sat 7 kasım. ay sonuna kadar beklıyecegım, senın kendı kendını telaşa ve umutlanmaya kaptırmamanı kutluyorum, zaten herkes bu yolu ızlese 6 ay ıcınde takır takır hamıle kalır :) helal olsun kesınlıkle, bırbırımıze ornek olalım no panıc :) be relax benım belim ağrımadı ama sırasıyla klomenden 4 gün sonra;
kasıklarımda batma
ayağa kalkarken çok özür diliyorum vajınamda ya da rahım kısmında herhalde bı dolgunluk hıssı
gece bacaklarım çok ateşlendi
ayaklarımda yanma
ve dünden beri göğüs uçlarımda dokunduğumda tatlı bi ağrı.
bu ay sonu test yapıcam hatta 28 aralıkta kan verebılırm.
bende pko luyum pko lular hamıle kalamıomu evlenınce soru nmu yasayacagım
ayyy aynı gün cnm bende ay sonunda kan testi yaptıracağım.demek bu ay hamile kalırsak ikimizinde aynı gün olacak. hadi hayırlısı.
soğuk kanlı olmak zorundayım yoksa hüsrana uğruyorum,yıkılıyorum bu yüzden kendi kendime karar aldım.tam anlamıyla pozitif sonuç alana kadar yokmulş gibi düşünecem.düşüncenin,stresinde büyük rolü varmış bunu unutma cnm.
hadi bakalım, inşallah hamile kalmışızdır bu ay ıkımız de, olamasa bıle önümüze bakıp, çıktığımız bu yoldan dönmek yok, tabıı hayatın da bır akışı var, ona da ayak uydurmak gerek..sevgilerr :) bi de arkadaşım sakın önceden test yapmayalım, 28 aralık gibi kan verelim ne dersin? ankara'da otruyorum bu arada ben :)
tutmasada devam yola,çalışmalara :) erken test hatasını bir kere yaptım ve hüsrana uğradım.klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım ilk ay 1 hafta erkenden kan testi verdim bir haftalık hamile çıktım.tabiii ben havalar uçuyorummm ve günüm gelip çattığında hastalandım.meğerse çatlatma iğnesinde hcg olduğundan yüksek çıkmış.ders oldu bana bi daha erkenden yapmam.
bu ayda aşılamadan önce çatlatma iğnesi vuruldum ben kuzum yaaa yine 28inde yapınca yanıltırsa geçmesini mi beklesem ben yoksamm? :26:
ben adanadayım cnm.27 yaşındayım.sen kaç yaşındasın?
ben de 27 cnm 86lıyım. o zaman cok doğru, en guzelı ay sonunu beklemek, bu arada yeni şeyler de öğrenmıs olduım senden .. canım bu ay olmassa da bak da gör 3 ay ıcınde delı sevıncez senle, ve bütün kızlar inşallah. biliyorum ya hissediyorum,rabbimde bu umuttan eksik etmesin zaten bizleri..güç oluyor. sevgilerimle :)