• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkoluyum nasıl gebe kalacağm

hepinize merhaba yazdıklarınızın hepsini okudum ve cevap vererek sizlere umut olmak istedim..bende sizler gibi pkoluyum ve şuan hamileyim :nazar: hikayem biraz uzun olucak inşalah sıkılmadan okursunuz..adetlerim çok düzensizdi 2-3 ayda bir geliyordu..yıllarca yasmin içtim adet olmak için her ay bu şekilde düzenli geliyodu..ama hep pko yüzünden bebek sahibi olamıcam diye korkuyodum..evlendim ve eşimle 3 yıl bebek istemedik..3 yılın sonuna doğru yasmini bıraktım ve denemelere başladık..6 ay denedik olmayınca doktora gittim ve klomene başladık 2-3 ay içtim fakat yumurtalar istenilen mm ulaşmıyodu hiç..ayrıca insülin direnci için metformin içiyodum..doktorum hsg istedi çektirdim ve tüplerim açık çıktı..rahim filminden sonra 2 ay içinde hamile kalma olasılığı artıyomuş fakat hamile kalamadım..sonra doktor değiştirip ilk aşılamamı yaptırdım ve sonuç negatif..evlendikten sonra 15kg yakın kg aldım ve negatif sonucundan sonra diyet yapmaya karar verdim..bikaç ay içinde 10 kg verdim ve hevesle 2.aşılamamı yaptırdım çk emindim olduğuna fakat yine sonuç hüsran..toparlandım ve bikaç ay sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim..şeker ilacını içmeye devam ediyorum hala tabi..tüp tedavisine başlamak için adetimi bekliyorum fakat gelen giden yk..yine düzensizlik derken öylesine test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim..hiç beklemediğim bi zamanda mucizem gelmişti..ve sürpriz olarak geldiği gibi gitti..8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum dünyam yıkıldı..toparlanmam zor oldu ve ben bu süre zarfında yeniden diyete başladım 7kg daha verdim..adetlerim düzene girmişti artık denemeye başladık tekrar..doktora kontrole gittim yumurtladığımı ve ilişkiye girme zamanımızı söyledi bize..o günlerdi değerlendirdik ve çok şükür sonunda yeniden bebeğime kavuştum..şuan 4.ayımın içindeyiz minik kızımla :nazar: demek istediğim sakın umudunuzu kaybetmeyin mutlaka bir zamanı vardır bebeğinize kavuşmanın..iyi ve işinde uzman bir doktor bulun kendinize çünkü her doktor pko konusunda uzman olmuyo malesef ve bizi oyalıyolar..inşallah hepiniz en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız..sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım..
çok güzel maşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :34: senede
bikaç kez kendiliğnden olmak bile güzel bence :( bende prolaktin yüksekliği de var o çok etkilio kendiğilinden hiç oldurtmuyo. keşke onun ameliyatı neym bişey olsaydı da düzelseydi. sizde de var mı prolaktn fazlalığı sorunu?

prolaktin problemi var mıydı peki?
gebelık için tedavı olduum sırada yoktu Ama bıkaç yıl önce vardı bekarken dopejin diye bı ılaç kullanmıstım normale donmustusonrasında prolaktınle ılgılı bı problem yasamadım canım senın var mı kaç

gebelık için tedavı olduum sırada yoktu Ama bıkaç yıl önce vardı bekarken dopejin diye bı ılaç kullanmıstım normale donmustusonrasında prolaktınle ılgılı bı problem yasamadım canım senın var mı kaç

benim hiç adet görmediğm zamanlar (ilk adetimi hapla oldum)64 ledeydi prlktn. sonra ilaçla olmaya başlynca yavaş yavaş düştü .son 1 senedir normaldi çünkü haplar düzenli olarak oldurtuyodu. şuan hapı ilk defa kestim ve olamadım :( kesin yükseldi diyorum. sen nasıl anladn canım bekarken prlktn yuksek oldğnu?

benim hiç adet görmediğm zamanlar (ilk adetimi hapla oldum)64 ledeydi prlktn. sonra ilaçla olmaya başlynca yavaş yavaş düştü .son 1 senedir normaldi çünkü haplar düzenli olarak oldurtuyodu. şuan hapı ilk defa kestim ve olamadım :( kesin yükseldi diyorum. sen nasıl anladn canım bekarken prlktn yuksek oldğnu?
benım kıllanma problemım vardı o yuzden kadın douma gıtmıstım ölçtuler yuksek cıktı o zaman örendık şimdi de kıl problemım bıttı sayılır bu sefer kılo problemı çıktı sen bebiş için tedavı oluo musun

benım kıllanma problemım vardı o yuzden kadın douma gıtmıstım ölçtuler yuksek cıktı o zaman örendık şimdi de kıl problemım bıttı sayılır bu sefer kılo problemı çıktı sen bebiş için tedavı oluo musun

henüz evlenmedim ,yakın olduğu için de insan stres yapıyo hamile kalamazsam diye ama bu forumlarda çok şey gördüm. hapla da olsa adet gördüğüm sürece kalabileceğimi düşünüyorum inşallah ya:) bende kıllanma prb yok çok şükür, kilolu da değilim. pcoluların geneli kilolu oluo ama kilo verdiklerinde hemen hamile kalıyolar yani ben öyle gördüm :)

henüz evlenmedim ,yakın olduğu için de insan stres yapıyo hamile kalamazsam diye ama bu forumlarda çok şey gördüm. hapla da olsa adet gördüğüm sürece kalabileceğimi düşünüyorum inşallah ya:) bende kıllanma prb yok çok şükür, kilolu da değilim. pcoluların geneli kilolu oluo ama kilo verdiklerinde hemen hamile kalıyolar yani ben öyle gördüm :)
aynen canım benım de oyle oldu kıloluyum zaten ama 9 kılo verdım klomenle hamıle kaldım canım sen merak etme bak senın ne kıl ne kılo problemın varmıs tedavılere erken cevap verırsın

aynen canım benım de oyle oldu kıloluyum zaten ama 9 kılo verdım klomenle hamıle kaldım canım sen merak etme bak senın ne kıl ne kılo problemın varmıs tedavılere erken cevap verırsın

inşallah canım ya . tek prblemim ilaçsz olamamak ama artk başa gelen çekilir.napalım artk içcez ilaçları galiba . şuan bi roblemin yok dimi canım

inşallah canım ya . tek prblemim ilaçsz olamamak ama artk başa gelen çekilir.napalım artk içcez ilaçları galiba . şuan bi roblemin yok dimi canım
yok şimdi bı problemım hatta gebelıkten once kendı kjendıme adet olmaya baslamıstım evlılık yarıyo tatlım ınsallah sana da yarar öğretmensın heralde bransın ne

çok güzel maşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :34: senede
bikaç kez kendiliğnden olmak bile güzel bence :( bende prolaktin yüksekliği de var o çok etkilio kendiğilinden hiç oldurtmuyo. keşke onun ameliyatı neym bişey olsaydı da düzelseydi. sizde de var mı prolaktn fazlalığı sorunu?

amin teşekkür ederim darısı sizinde başınıza..bende hiç prolaktin fazlalığı sorunu yoktu ilaç kullanmadım bu yüzden..

yok şimdi bı problemım hatta gebelıkten once kendı kjendıme adet olmaya baslamıstım evlılık yarıyo tatlım ınsallah sana da yarar öğretmensın heralde bransın ne

branş din k. canım inşallah ya hakkaten evlilik yarıyo derler , hep gördüklerim kilo da almıştı. gerçekten yarıyo galiba :)

branş din k. canım inşallah ya hakkaten evlilik yarıyo derler , hep gördüklerim kilo da almıştı. gerçekten yarıyo galiba :)
:27::27:gercekten yarıo canım sadece kılo da değil adetler de duzene gırıo bı nevı ama ben de olduu gibi kılo alımı oluyo çunku duzenlı yemeğe geçiosun yerleşik hayata gecıosun :1::1: ben de fen öğretmenıyım bu arada

:27::27:gercekten yarıo canım sadece kılo da değil adetler de duzene gırıo bı nevı ama ben de olduu gibi kılo alımı oluyo çunku duzenlı yemeğe geçiosun yerleşik hayata gecıosun :1::1: ben de fen öğretmenıyım bu arada

tanıştığıma sevindim hocam :) bak bu fikir bende yeni sevinç oluşturdu belki evlenince herşey düzene girer.adetlerini hep kendin mi olmuştun tatlım

tanıştığıma sevindim hocam :) bak bu fikir bende yeni sevinç oluşturdu belki evlenince herşey düzene girer.adetlerini hep kendin mi olmuştun tatlım
bende çok memnun oldum sayın hocam :16::16:inşallah duzene gırer canım ben adet olurdum sadece 2 defa adet olmadıım aylar oldu onun dısında olurdum ama nasıl dıyım kımı zaman gayet normal olurdu 7 gun surerdı kımı zaman dA ped bıle kullanmazdım ama olurdum yınede tabıı bıde gecıkmelı olurdu mesela 35 gun 40 gun falan gerdi adetımın ustunden

benim hormon testimi acilayabilicek biri varmi. FSH:0,62 LH:0,1 PRL:3,89 E2:5,4 TEST:0,193 TSH:1,29

bende çok memnun oldum sayın hocam :16::16:inşallah duzene gırer canım ben adet olurdum sadece 2 defa adet olmadıım aylar oldu onun dısında olurdum ama nasıl dıyım kımı zaman gayet normal olurdu 7 gun surerdı kımı zaman dA ped bıle kullanmazdım ama olurdum yınede tabıı bıde gecıkmelı olurdu mesela 35 gun 40 gun falan gerdi adetımın ustunden

teşekkr ettim hocam verdiğin bilgiler için :16:

:) daha nişanlanamadık bile hocam ama inşallah yakın gibi bakalım başlasak gerisi hemen gelecek de :)
gelir gelirrr ALLAH tamamına erdirsin mutlu olursun inşallahhh sonsuza kadar hemideee ben daha dun kpss ye hazırlanıodum bın baktım atanmısım evlenmısım hamıleyımmm mutluyum hersey çok cabuk oluyo ama zamanın ıcındeyken gecmıo sankı :)))):34:

Back