- 21 Mart 2015
- 57
- 28
- 31
-
- Konu Sahibi mine hasin
Evet cnm ben klomen+catlatma ignesi oldmkızlar iğne tedawısıyle hamiş kalan warmı aranızda pkolu olup????
Ins darisi sna bu an evvel canmmaravilevvrim .!.:Ayy canım en guzel aylardasın...duyguların nasıl?? ılk belırtılerın ne oldu anlatırmısın ??merakla senın cevabını beklıyorum
Canim hamileligimn ilk haftasndan beri bel agrisi cektm once adetnolucam sanmstim ama olmadim cok sukur:)[/QUOTE][QUOTEhamileligimn posthaftasndan 7, me7"]Ayy canım en guzel aylardasın...duyguların nasıl?? ıcoherın ne oldu anlatırmısın ??merakla senın cevabını beklıyorum
Evet cnm ben klomen+catlatma ignesi oldm
O kistin azligindan degilde yumurtasi tembel olurms bazilrnn ilk klomende benimde 15 mm bi tane yumurta m olusmustu zaten cok sukur oda igneyle catladi tuttuhadı ya ozaman sende kıst az cnm bnım klomen cewap wermedı
Evet benim cok akintim olmustu canimKizlar sogan kuru kullanirken akintiniz fazlalasti mi ben gunde 2 defa icemiyorum...1 defa iciyorum ama 2 3 gundur akintim fazla...bu iyi biseymi?adet bittiginde benim bu kadar akintim olmaz kuruluk olurdu...
O zaman iyi bu:)))cok sukur Rabbim bunlari bile yasatiyo ya sukurler olsun...Evet benim cok akintim olmustu canim
O kistin azligindan degilde yumurtasi tembel olurms bazilrnn ilk klomende benimde 15 mm bi tane yumurta m olusmustu zaten cok sukur oda igneyle catladi tuttu
inşallah benim de böyle olur ben de pko var gerçekten sabretmek çok zor ben de 6 aydır bebek istiyorum ama olmuyor bu ay ilk defa klomen ve iğneleme denedik olmadı inşallah mayısta olur sabretmek ve dua etmek gerekiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsunKızlar Merhaba. Bendede pko var ancak benim reglym çok az olma yerine çok sık oluyordu. 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk. Ancak normal bir şekilde olmuyordu. Klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım olmadı. 2 kere aşılama yapildi ikiside tutmadı. Yumurta büyüyor ancak çatlamadigi için kiste çeviriyordu. ancak bu dönemin nekadar sitresli olduğunu ilişkinizin sadece çocuk üzerine odaklanması ayrı bir olay. son asilamadan 1-2 ay sonra sonra bu konuyu rafa kaldırdık yani kafamizda çocuk yoktu çünkü çok yıpranmıştim. Sonra adet gecikmesi ile yine kist oldu düşüncesiyle kan verdim ve baktimki meleğim gelmiş haberim yok. Normal bir şekilde oldu ve sok olduk. Yani esas mesele kafa rahat olmasi. Sürekli bu düşünce ile birlikte olunca sitresten olmadıginin kanısına vardık.