- 21 Mart 2015
- 57
- 28
- 31
- Konu Sahibi mine hasin
İnş inş bu surec uzun olmazzz ıns
Ins canm bnİnş inş bu surec uzun olmazzz ıns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canm bnİnş inş bu surec uzun olmazzz ıns
Mine hanim...bnde pkokuyum bi ay 10gun sogan kuru denedim...ama bnde gastrit var o ay midem bulandi cok...devam etmeli miyim su an adetliyim...Ins canm bn
Ins. Yakın zamanda guzel haber alırsınız bnde dr goruncem...eger bılgı edınırsem sana yazarım..Selam kizlar...bende pkoluyum...adet gunumde bile catlamayan yumrtam gozukuyo ultrsonda...her ay adet oluyorum cok sukur...tuylenme yok...kilo var zayifliyorum glukophage kullanmaya basladim sabah yarim aksam yarim butun alamiyorum midemi agritiyo...adetlerim 35gunde 1di 30 adustu bu ay da ilk defa 28gun de 1 yani bugun geldi adetim...bu arada seker yuklmesi yapilmisti aclik sekerim 200cikti. ...onu dusurmeye calisiyorum hsg cekildi temiz cikti esimde de sorun yok cok sukur...hamile olan ya da pko yla yillardir ugrasip guzel netice alan arkadaslarim yardimci olurmusunuz bana?eksik olan ne?
Adetlıyken ıcılmıyor.adetın bıtımının 7 gununde baslıyorsun sabah aksam ac karna.15 gun ıcıyorsun...sonra bırakıyorsun ıcmeyı.adet oluyor mussun sonra bu boyle devam edıyorMine hanim...bnde pkokuyum bi ay 10gun sogan kuru denedim...ama bnde gastrit var o ay midem bulandi cok...devam etmeli miyim su an adetliyim...
Anladım cnm. Bu klomenı cok duydum. Ins bana da yararı olur bakalım dr gıdeyım ne dıycek. Kac aylık bebegın ...Canm sogan kurunu yaptkdan sonra klomen kullandm catlatma ignesi oldum o ay hamile kaldm ck sukur
Tamam cnmcanımmm, mutlaka yaz. merak ederim.
Devam et canim ben eger hamile kalmsaydim 6 ay devam edicktm faydasini görürsün ins canim benim ayda onbes gun yap sadeceMine hanim...bnde pkokuyum bi ay 10gun sogan kuru denedim...ama bnde gastrit var o ay midem bulandi cok...devam etmeli miyim su an adetliyim...
Tamam insallah ben 10gun kullanabildim benim cekindigim konu su:Devam et canim ben eger hamile kalmsaydim 6 ay devam edicktm faydasini görürsün ins canim benim ayda onbes gun yap sadece
Ayni dusunce bendede vardi canim iyi dusunmussun ben o yuzden adetimle birlikde baslamistim kure adetim bittikden sonra ongun dha icmis oldum yani yumurtlamaya denk gelmiyo sende oyke yap cnmTamam insallah ben 10gun kullanabildim benim cekindigim konu su:
Adetten 2 gun sonra baslaniyo ve 15gun kullaniliyo...ben o gunlerde yyartluyorum..Allah korusun bebis olusmussa dusuge sebep olmaz mi?
İnşallah canm uc aylik hamileyim cok sukurAnladım cnm. Bu klomenı cok duydum. Ins bana da yararı olur bakalım dr gıdeyım ne dıycek. Kac aylık bebegın ...
Ben adetliyken icmistim canmAdetlıyken ıcılmıyor.adetın bıtımının 7 gununde baslıyorsun sabah aksam ac karna.15 gun ıcıyorsun...sonra bırakıyorsun ıcmeyı.adet oluyor mussun sonra bu boyle devam edıyor
Bugun 3.gunum bugun basliyayim o zaman...Ayni dusunce bendede vardi canim iyi dusunmussun ben o yuzden adetimle birlikde baslamistim kure adetim bittikden sonra ongun dha icmis oldum yani yumurtlamaya denk gelmiyo sende oyke yap cnm
basla bnce canimm ins faydasni görürsünuslutuinsss faydallst: 40489816 .!.:Bugun 3.gunum bugun basliyayim o zaman...
Insallah sagol taze annis bana da dua etmeyi unutma!...Bss
basla bnce canimm ins faydasni görürsün
Sen gunde 2 kez sadece 15 gun kullandin 1 kez kullandin dimi?1 ay sadece?Bss
basla bnce canimm ins faydasni görürsün
Etmezmiyim canim insallah sende ilk denemende hamis olursun dualrm szlerle :*Insallah sagol taszlerle nis bana da dua etmeyi unutma!...
Ayy canım en guzel aylardasın...duyguların nasıl?? ılk belırtılerın ne oldu anlatırmısın ??merakla senın cevabını beklıyorumIns canim uc aylik hamileyim cok sukur
fenciii fen öğretmenı mısınInşallah canım güzel haberlerini bekliyorum; )