pkoluyum hamileymm :)

Ins. Yakın zamanda guzel haber alırsınız bnde dr goruncem...eger bılgı edınırsem sana yazarım..

Mine hanim...bnde pkokuyum bi ay 10gun sogan kuru denedim...ama bnde gastrit var o ay midem bulandi cok...devam etmeli miyim su an adetliyim...
Adetlıyken ıcılmıyor.adetın bıtımının 7 gununde baslıyorsun sabah aksam ac karna.15 gun ıcıyorsun...sonra bırakıyorsun ıcmeyı.adet oluyor mussun sonra bu boyle devam edıyor

Devam et canim ben eger hamile kalmsaydim 6 ay devam edicktm faydasini görürsün ins canim benim ayda onbes gun yap sadece
Tamam insallah ben 10gun kullanabildim benim cekindigim konu su:
Adetten 2 gun sonra baslaniyo ve 15gun kullaniliyo...ben o gunlerde yumurtluyorum..Allah korusun bebis olusmussa dusuge sebep olmaz mi?

Tamam insallah ben 10gun kullanabildim benim cekindigim konu su:
Adetten 2 gun sonra baslaniyo ve 15gun kullaniliyo...ben o gunlerde yyartluyorum..Allah korusun bebis olusmussa dusuge sebep olmaz mi?
Ayni dusunce bendede vardi canim iyi dusunmussun ben o yuzden adetimle birlikde baslamistim kure adetim bittikden sonra ongun dha icmis oldum yani yumurtlamaya denk gelmiyo sende oyke yap cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…