pkoluyum hamileymm :)

[QUOTEhamileligimn posthaftasndan 7, me7"]Ayy canım en guzel aylardasın...duyguların nasıl?? ıcoherın ne oldu anlatırmısın ??merakla senın cevabını beklıyorum :KK50:[/QUOTE]
Canim hamileligimn ilk haftasndan beri bel agrisi cektm once adetnolucam sanmstim ama olmadim cok sukur:)

QUOTE="uslutuba, post: 40491920, member: 651850"]Sen gunde 2 kez sadece 15 gun kullandin 1 kez kullandin dimi?1 ay sadece?[/QUOTE]
Evet cnm o bitince klomen ve catlatma ignesi oldm o ay hamile kaldım cok sukur Rabbim e

[QUOTEhamileligimn posthaftasndan 7, me7"]Ayy canım en guzel aylardasın...duyguların nasıl?? ıcoherın ne oldu anlatırmısın ??merakla senın cevabını beklıyorum :KK50:
Canim hamileligimn ilk haftasndan beri bel agrisi cektm once adetnolucam sanmstim ama olmadim cok sukur:)[/QUOTE]
anladım cnm...sagsalım elıne almayı nasip etsin RABBİM

[E="maravilim, post: 40582527, member: 663867"]Canim hamileligimn ilk haftasndan beri bel agrisi cektm once adetnolucam sanmstim ama olmadim cok sukur:)[/QUOTE]
anladım cnm...sagsalım elıne almayı nasip etsin RABBİM[/QUOTE]
Saol canim ins

Kizlar sogan kuru kullanirken akintiniz fazlalasti mi ben gunde 2 defa icemiyorum...1 defa iciyorum ama 2 3 gundur akintim fazla...bu iyi biseymi?adet bittiginde benim bu kadar akintim olmaz kuruluk olurdu...

O kistin azligindan degilde yumurtasi tembel olurms bazilrnn ilk klomende benimde 15 mm bi tane yumurta m olusmustu zaten cok sukur oda igneyle catladi tuttu

aaaa aynen benımde ilk klomen ıctım doktorum catlatma iğnesı wurmadı bak smdı kızdım yaaa.dedıkı gun asırı ılıskı atsaydı belkıde benımde tutcaktı :KK43:

Bebeğiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biZleri de bu konuda bilgilendirsiğiniz için Allah sizden razı olsun

Kızlar Merhaba. Bendede pko var ancak benim reglym çok az olma yerine çok sık oluyordu. 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk. Ancak normal bir şekilde olmuyordu. Klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım olmadı. 2 kere aşılama yapildi ikiside tutmadı. Yumurta büyüyor ancak çatlamadigi için kiste çeviriyordu. ancak bu dönemin nekadar sitresli olduğunu ilişkinizin sadece çocuk üzerine odaklanması ayrı bir olay. son asilamadan 1-2 ay sonra sonra bu konuyu rafa kaldırdık yani kafamizda çocuk yoktu çünkü çok yıpranmıştim. Sonra adet gecikmesi ile yine kist oldu düşüncesiyle kan verdim ve baktimki meleğim gelmiş haberim yok. Normal bir şekilde oldu ve sok olduk. Yani esas mesele kafa rahat olmasi. Sürekli bu düşünce ile birlikte olunca sitresten olmadıginin kanısına vardık.

Kızlar Merhaba. Bendede pko var ancak benim reglym çok az olma yerine çok sık oluyordu. 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk. Ancak normal bir şekilde olmuyordu. Klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım olmadı. 2 kere aşılama yapildi ikiside tutmadı. Yumurta büyüyor ancak çatlamadigi için kiste çeviriyordu. ancak bu dönemin nekadar sitresli olduğunu ilişkinizin sadece çocuk üzerine odaklanması ayrı bir olay. son asilamadan 1-2 ay sonra sonra bu konuyu rafa kaldırdık yani kafamizda çocuk yoktu çünkü çok yıpranmıştim. Sonra adet gecikmesi ile yine kist oldu düşüncesiyle kan verdim ve baktimki meleğim gelmiş haberim yok. Normal bir şekilde oldu ve sok olduk. Yani esas mesele kafa rahat olmasi. Sürekli bu düşünce ile birlikte olunca sitresten olmadıginin kanısına vardık.
inşallah benim de böyle olur ben de pko var gerçekten sabretmek çok zor ben de 6 aydır bebek istiyorum ama olmuyor bu ay ilk defa klomen ve iğneleme denedik olmadı inşallah mayısta olur sabretmek ve dua etmek gerekiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bunları görünce nasıl mutlu oluyorum bi bilseniz. Ağlıyorum bile. Bende de pko 2 ay önce çıktı, yani 2 ay önce öğrendim.. İlk öğrendiğim günlerde hep ağladım ama artık dua ediyorum. Nolur sizde dua edin. Bu süreçte doktora gitmeyi düşünmedim. Kafamı toplamam lazımdı önce.. Bu ay doktora gidip tedavi olucam inşallah.. Soğan kürünüde araştırıp deniycem. Tebrik ederim bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Rabbim kolay hamilelik yaşatsın gönlüne göre versin :)

Kesinlikle sabretmek ve dua etmek gerek. Çok zor bir dönem. ilaçların verdiği hormon değişikliği psikolojik olarak değişiklikler çok ağır oluyor gercekten ama kesinlikle kafanız rahat olsun. pko olanların çoğunun olumlu olduğunu duydum allah başka sıkıntılar vermesin. Yaşadığım bu süprizi Allahım sizlerede nasip etsin.

X