pkoluyum. fikrinize ihtiyacım var kızlar

Anladim canim yani doktorlara gore zayif olmamiz gerekiyor. Ben 1.61 boyunda 63 kiloyum doktor bana zayiflaman lazim gobekte hic yag olmamasi lazim dedi. İlk hamileligimde 58 kiloydum. Cevremde kilolu da olsalar hamile kalan bir suru tanidigim var hatta hamile bi komsum var 160 kilo düsün artik.. Nasip olacak biraz da ..
Aynen öyle. Millet ne kilolarla hamile kalıyor. Bende tık yok

Aynen öyle. Millet ne kilolarla hamile kalıyor. Bende tık yok
Hamile kalmak icin degil de kendin icin zayifla bence .. Zayif olmak hem saglikli hem psikolojik olarak iyi hissetmeni saglar. İmkanin varsa ya spora yada diyetisyene git canim. Artik herkes gidiyor

Ayy ben burda buyuklerle takila takila 30 larda hissediyrm.zaten kendimi canim :) olmayinca moralim.bozuluyor. birde doktor cok canimi sıkti son gittigimde zayiflaman lazim filan. Birde dogum kontrol hapi vereyim 6 ay kullan dedi acaba kullansa miydim bilemedimm. İstemedim alti ay cok geldi ve yan etkileri cok diye biliyrm.

Kendi kendine adet görebiliyorsan d. Kontrol hapina gerek yok bence. Ama mesela benim 6 ay adet görmediğim olmuştu, o süreçte epey kist oluşmuştu o yüzden önce kistlerin erimesi icin d.kontrol hapı kullanmam mantikliydi...

Kilo vermek sadece bebek için değil hormonların düzelmesi için de çok faydalı canım ben 155 boyunda 53 kiloydum. Kilolu sayilmamama rağmen 3 e yakin kilo verdim, kendi kendime adet görmeye başladım ve hamile oldum :)

Bendeki glifor 1000 mg ıkıye bolup içiyorum dr sabah yarısı aksam yarısı inş bizede nasıp olur

Inşallah en hayırlı zamanda rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ama lütfen kendinizi pcos hamile olmaya engel diye sartlamayin çünkü asla yok öyle birsey. Tümüyle sağlıklı insanların bile aylarca yıllarca bebeği olmayabiliyor(sebepsiz infertilite). Biz en azindan neyle savaştığımizi biliyoruz :)

Kendi kendine adet görebiliyorsan d. Kontrol hapina gerek yok bence. Ama mesela benim 6 ay adet görmediğim olmuştu, o süreçte epey kist oluşmuştu o yüzden önce kistlerin erimesi icin d.kontrol hapı kullanmam mantikliydi...

Kilo vermek sadece bebek için değil hormonların düzelmesi için de çok faydalı canım ben 155 boyunda 53 kiloydum. Kilolu sayilmamama rağmen 3 e yakin kilo verdim, kendi kendime adet görmeye başladım ve hamile oldum :)
Gorebiliyorm ama duzensiz iste.. Ben ilk evlendigimde de bir ay d.kontrol hapi kullanmistim bir ay adet gormemistim sonraki ay hamile kalmistim. Acaba tekrar mi kullanip biraksam etkisi var midir ki

Inşallah en hayırlı zamanda rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ama lütfen kendinizi pcos hamile olmaya engel diye sartlamayin çünkü asla yok öyle birsey. Tümüyle sağlıklı insanların bile aylarca yıllarca bebeği olmayabiliyor(sebepsiz infertilite). Biz en azindan neyle savaştığımizi biliyoruz :)
Ya nblm drlar bile artık olumsuzlugu ona baglıyınca ,
" duzenli yumurtlamadıgınız için " falan dıyınce canım sıkılıyor ama olacak inanıyorum :KK66:

Gorebiliyorm ama duzensiz iste.. Ben ilk evlendigimde de bir ay d.kontrol hapi kullanmistim bir ay adet gormemistim sonraki ay hamile kalmistim. Acaba tekrar mi kullanip biraksam etkisi var midir ki

Sonucta hap mantik olarak yumurtalari uyariyor 1 ay kullanmanin zarari olmaz heralde ama uzun sure kullaninca rahim duvarinin inceldigini biliyorum..

Ya nblm drlar bile artık olumsuzlugu ona baglıyınca ,
" duzenli yumurtlamadıgınız için " falan dıyınce canım sıkılıyor ama olacak inanıyorum :KK66:

Doktorlar bilmez Allah bilir canim:KK68: bana doktorum yuzde yuz adet goreceksin hamile degilsin dedikten sonra 3 hafta adet gormedim, sonra bi test yaptim ki suprizzz:anneadayı: en beklemedigim zamanda oldu. Hani hep diyorlar ya bebek fikrini kafadan atarsan olur diye iste ben boyle birsey olmasi imkansiz diyordum cunku her saniye acaba cocugum olacak mi diye dusunuyordum ama simdi ne demek istediklerini anladim:KK45:

Allah gonlundekini nasip etsin hayirlisiyla insallah canim beklemek atesten gomlekmis gercekten bu surecte bunu iyi anladim...
Amin canim. Gercekten oyle cok buyuk sabir gerekiyor birde bilincli olmak iste.. Vereni de vermeyeni de bilmek hayirlisini istemek dogru olan. Ben ilk hamileligimi ogrenene kadar ne kadar stres yapmistim . kac kere test yaptm daha gunum gecmeden baslamistim ama Allahima sukurler olsn aratmadi ilkini verdi. İnsallah tekrar tadarim o duyguyu cicuklari cok seviyrm cunku :) hamilelikte cok guzel :)

Doktorlar bilmez Allah bilir canim:KK68: bana doktorum yuzde yuz adet goreceksin hamile degilsin dedikten sonra 3 hafta adet gormedim, sonra bi test yaptim ki suprizzz:anneadayı: en beklemedigim zamanda oldu. Hani hep diyorlar ya bebek fikrini kafadan atarsan olur diye iste ben boyle birsey olmasi imkansiz diyordum cunku her saniye acaba cocugum olacak mi diye dusunuyordum ama simdi ne demek istediklerini anladim:KK45:
Ahahah :p Ah o fıkrı bı atabilsem kafamdan ama deneyecegım hayatımın merkezine koymayacgm artık oluruna bırakcam sende sag salim kucagına alırsın inşAllah :anneadayı:

Ahahah :p Ah o fıkrı bı atabilsem kafamdan ama deneyecegım hayatımın merkezine koymayacgm artık oluruna bırakcam sende sag salim kucagına alırsın inşAllah :anneadayı:

İnsallah canim hele de yeni evliysen esinle son basbasa gunlerinizin tadini cikar, bebek zaten evliligin hediyesi oluyor :)

Rabbim sen ve tum isteyenlere en hayirli zamanda anne olmayi nasip etsin, herkese de o hayirli zaman gelene kadar sabredebilme gucu versin. :KK68:

Back