pkoluyum. fikrinize ihtiyacım var kızlar

Sabah akşam aç karnına içiyordum. Unutunca ben de tok içiyordum. Doktora hiç gittin mi, teşhis koydu mu?
Evet pko var 2 negatf asılamam var temmuzda tup dusunuyorum artık folik asit içiyrm ama inofolice dondum hap olanını aldım agızdan alınan bi hap dmi yumusak kapsul falan yazıyo da :KK24:

Rabbim hayirlisiyla saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah.. Ama tavsiyem eger ikinci bebek istiyorsan fazla bekleme. Ben ne guzel dogumdan sonra duzenli adet goruyrdm. Sonra iste bebek olmayinca stres de mafediyor insani

Inşallah canım rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Hem ya kırkım çıkar çıkmaz hamile kalırsam diye korkuyorum, hem de birincisi nerdeyse iki sende oldu ya ikinci de zor olursa diye korkuyorum. Zormuş bu işler :)

Evet pko var 2 negatf asılamam var temmuzda tup dusunuyorum artık folik asit içiyrm ama inofolice dondum hap olanını aldım agızdan alınan bi hap dmi yumusak kapsul falan yazıyo da :KK24:

Ben inofolic toz olarak kullanmıştım canım. Suya karıştırıp içiyordum. Bu arada ben glucophage kullandıktan sonra çok fazla düzenli olmasa da yine de kendi kendime adet görebilmeye başlamıştım. Sende insulin direnci var mı? Anti diyabetik ilaç kullanıyor musun?

Inşallah canım rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Hem ya kırkım çıkar çıkmaz hamile kalırsam diye korkuyorum, hem de birincisi nerdeyse iki sende oldu ya ikinci de zor olursa diye korkuyorum. Zormuş bu işler :)
Bende cok korkuyordm ama olsaymis belkide daha guzrl olurdu. Ama gerci Allah nasip edecekki olsn. ;) yoksa bizim istegimizr mi kaldi sanki. Yani en azindan altinci aydan sonra korunmamak bence :) tabi ikinciyi hemen istersen. Ben aslinda bu sene kornmayi birakacaktm bi ablam bana belki olmaz simdiden basla dedi gercekten de olmadi :) bakalim nasip insallah cok daha beklemem ;) senin yasin kacti canim ?bu arada hamilelik cok guzel bir duygu her aninin tadini cikar

Biara glifor kullandım drum o konuyla ilgili bişey soylemedi bence vardır

Glifor kullanirken adet görebilmiş miydin? İnsulin direnci bende çıkmadı ama yine de bu ilaç bende ise yaramıştı. Bir de bu ilacı kullanınca farkında olmadan 3 kilo kadar vermişim. Onun da muhakkak etkisi olmuştur... ha bir de 10-15 gün kadar bal-çörekotu-tarçın karisimi yemiştim. Artık hangisi vesile oldu bilmiyorum ama yine de hepsini tavsiye ediyorum :)

maddi imkanınız varsa tüp bebek bence aşılamadan daha mantıklı aslında, yine de inşallah hiç gerek kalmadan kendiliğinden hamile olursun canım. O parayi da bebisin masraflarına harcarsınız inşallah :)

Bende cok korkuyordm ama olsaymis belkide daha guzrl olurdu. Ama gerci Allah nasip edecekki olsn. :KK66: yoksa bizim istegimizr mi kaldi sanki. Yani en azindan altinci aydan sonra korunmamak bence :) tabi ikinciyi hemen istersen. Ben aslinda bu sene kornmayi birakacaktm bi ablam bana belki olmaz simdiden basla dedi gercekten de olmadi :) bakalim nasip insallah cok daha beklemem :KK66: senin yasin kacti canim ?bu arada hamilelik cok guzel bir duygu her aninin tadini cikar

Herşey de vardır bir hayır canım inşallah senin de 2. Evladın en hayırlı zamanda gelir :) ben kasımda 26 yaşında oluyorum. Sen kaç yaşındasın?

Glifor kullanirken adet görebilmiş miydin? İnsulin direnci bende çıkmadı ama yine de bu ilaç bende ise yaramıştı. Bir de bu ilacı kullanınca farkında olmadan 3 kilo kadar vermişim. Onun da muhakkak etkisi olmuştur... ha bir de 10-15 gün kadar bal-çörekotu-tarçın karisimi yemiştim. Artık hangisi vesile oldu bilmiyorum ama yine de hepsini tavsiye ediyorum :)

maddi imkanınız varsa tüp bebek bence aşılamadan daha mantıklı aslında, yine de inşallah hiç gerek kalmadan kendiliğinden hamile olursun canım. O parayi da bebisin masraflarına harcarsınız inşallah :)
2 tane yaptık zaten yeterli bence artık oldun istiyorum tahammülüm bitti sanırm glifor bndede işe yarıyor kilo vermişim cunku sen gliforu nasıl içiyordun glifor ve inofolic i bu ay sadece bunları içeyim dıyorum cunku ara verdim dr a

Herşey de vardır bir hayır canım inşallah senin de 2. Evladın en hayırlı zamanda gelir :) ben kasımda 26 yaşında oluyorum. Sen kaç yaşındasın?
Bende 22 yasindayim canim. Amin insallah hayirli zamanda gelir. Ben biraz aceleci davraniyrm iste .. Herkes genelde bosverdigi ay hamile kalmis. Bende bosvereyim diyrm ama burda birseyler okudukca ümitleniyrm yine ;)

Bende 22 yasindayim canim. Amin insallah hayirli zamanda gelir. Ben biraz aceleci davraniyrm iste .. Herkes genelde bosverdigi ay hamile kalmis. Bende bosvereyim diyrm ama burda birseyler okudukca ümitleniyrm yine :KK66:
Canım biliyorum bana düşmez kendi hayatın kendi kararın ams senin yasında cok genç cok küçüksün bebek için şimdiden bu kadar paralama bence kendini cok vrtimli caglsrındasın eminim gebe kalıcaksn

2 tane yaptık zaten yeterli bence artık oldun istiyorum tahammülüm bitti sanırm glifor bndede işe yarıyor kilo vermişim cunku sen gliforu nasıl içiyordun glifor ve inofolic i bu ay sadece bunları içeyim dıyorum cunku ara verdim dr a

Sabahları tok olarak günde bir tane içiyordum 850mg. Doktor işi çok stresli gerçekten ben de herşeyi bıraktığımda kendi kendine oldu...

Bende 22 yasindayim canim. Amin insallah hayirli zamanda gelir. Ben biraz aceleci davraniyrm iste .. Herkes genelde bosverdigi ay hamile kalmis. Bende bosvereyim diyrm ama burda birseyler okudukca ümitleniyrm yine :KK66:

Aa gençmişsin daha canım ya ben de 30u geçtin heralde diye düşündüm o kadar ümitsiz konuştun ki :D inşallah en hayırlı zamanda olacak sen hiç kafana takma, bizi yaratan ve yaşatan rabbim bize evlat vermeye de kadirdir :KK68:

Canım biliyorum bana düşmez kendi hayatın kendi kararın ams senin yasında cok genç cok küçüksün bebek için şimdiden bu kadar paralama bence kendini cok vrtimli caglsrındasın eminim gebe kalıcaksn
Oyle aslinda canim. Tesekkur ederim dusunceni soyledigin icin. Aslinda ben olursa olsun da iki kardes bir arada buyur diye dusunmustum. Ama olmayinca insan kendini kotu hissediyor birazda ben takintiliyim galiba olmadikca ustune dusuyorm cok stres yapiyrm :( sen kac yasindasin ?,

Aa gençmişsin daha canım ya ben de 30u geçtin heralde diye düşündüm o kadar ümitsiz konuştun ki :KK70: inşallah en hayırlı zamanda olacak sen hiç kafana takma, bizi yaratan ve yaşatan rabbim bize evlat vermeye de kadirdir :KK68:
Ayy ben burda buyuklerle takila takila 30 larda hissediyrm.zaten kendimi canim :) olmayinca moralim.bozuluyor. birde doktor cok canimi sıkti son gittigimde zayiflaman lazim filan. Birde dogum kontrol hapi vereyim 6 ay kullan dedi acaba kullansa miydim bilemedimm. İstemedim alti ay cok geldi ve yan etkileri cok diye biliyrm.

Gebe olanlar kaç kiloyla kaldınız? Ben baya kiloluyum bu da mı engel oluyordur diye düşünmeye başladım

Gebe olanlar kaç kiloyla kaldınız? Ben baya kiloluyum bu da mı engel oluyordur diye düşünmeye başladım
Kilo engelmis canim ama pco varsa sanirim. Duzenli adet goruyorsan hormonlarin iyiyse sorun yoktur da. Senin bir problemin var mi

Merhaba Arkadaşlar ,
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Pko hastasıyım , bir kere dış gebelik geçirdim. Düzenli adet mi o da bende bulunmaz :) Ama bu sefer o da abarttı bende nasıl mı en son hastalığımdan 27 gün geçti . Bugün yarın olurum diye bekledim ama yok. İki gün önce eczanede satılan gebelik testlerinden aldım . Sonuç negatif. Aşırı yemek isteği var. Uyku hali hiç bitmiyor. Bir bardak su içeyim hemen lavoba da buluyorum kendimi . Hormonlarım halay çekiyor olmalı ki aşırı sinirliyim , yada bir anda çok duygusal . Kendimi kuruyorda olabilirim bu belirtiler ile .. Bu tarz bir durum yaşayıp hamile olan var mı acaba. Kan tahlili yaptırmalı mıyım , yoksa direk dr da mı alayım soluğu , kafam bir milyon :KK43:

Benim lh fsh ın 2 katıkatı çıktı. Kistim yok. İnsülin direncim var
Anladim canim yani doktorlara gore zayif olmamiz gerekiyor. Ben 1.61 boyunda 63 kiloyum doktor bana zayiflaman lazim gobekte hic yag olmamasi lazim dedi. İlk hamileligimde 58 kiloydum. Cevremde kilolu da olsalar hamile kalan bir suru tanidigim var hatta hamile bi komsum var 160 kilo düsün artik.. Nasip olacak biraz da ..

Back