- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
A.s canım nasılsınHaksever sen Bursadasın değilmi, bende Bursadayım hemşeri sayılırız canımAllah sanada şifa versin inşallah
evet canım bursalı hemserimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.s canım nasılsınHaksever sen Bursadasın değilmi, bende Bursadayım hemşeri sayılırız canımAllah sanada şifa versin inşallah
evet canım bursalı hemserimm
sen kaç aydr klomen kullandn cnm kaç aydr tedavi görüyosn
selammmmmm
zeynepfaz.... git canım biran önce adet ol:26:
unutma beni..... o catlatma iğnesi insanda o etkileri yapıyo düşünme belirti varmı die rahat olll:44::44:
albunea .....28 aralık ta güzel haber olcak insallah sitres yapma gün sayma
sveh.... 6 ay nedirki göz acıp kapayıncaya kadan gecer hadi bakalım bıre bimillah tedavinede hayırlısıyla hamiş ol inşallah bida gelmicemde deme bakim biz seni merak ederiz
bahar....
2 ay klomen kullandım işte cvp alamayınca bu aralık ayında 4 kutu menegon kullandımm ondan öncede doğal yolla falan denedikk kilo çabaları falan derken 7 ay oldu açıkcası yaklaşık olarak taa bir 11 kg verdim dahada vericemm inşş
o kadar çok klomen kullandım ki oooo saymadım hiçç ama çokk 20den fazladırrr 5 senedir hormon horman allahım ya offf
adet günüm kaçıydı unuttum ya enson bi hafta geçmişti 13ünde olmam lasımken bi haftayı geçik geçmişti
bakalım ne zaman olcam ama günlerim yani heran olabilirim
kocik gelsede son kez
kızlar sonunda dr a gittim, ultrasonla baktı her ihtimale karşı kan testi de yaptırdık negatif çıktı tarlusal diye bir söktürücü verdi 1 hafta sabah akşam kullan olmazsan gel dedi tez vakitte olurum inşallah da yeniden başlarız çalışmalara, her yeni ay yeni bir umut
ne aşamadasn peki sen şmdi cnm sende adet düzensizliği var mı. prolktn için ilç kullanıyomusun
bende adet düzensizliği var 2buçuk ayda oluyodum ama şeker ilacı kullanıyorum glukofen onun sayesinde güünü günü ne oluyorum hayıtta cok ictim oda yaradı bana düzenlendi bide 4 kere üstüste aşılama felan ayapınca bünyem adet olmaya alıştı heray oluyorum artık ama ne fayda bebiş gelmedi daha((( prolaktin içinde ilac kullanıyorum haftada 1 tane benim prolaktinim 95şerdeydi ilac 00lara düşürüyo
ne aşamadayim beklemedeyim tüp bebekte sıra ama para yok suan nabcaz bilmiyorum devlettede imkansız millet nasıl yaptırıyo bilmem offfffffffff
bana şeker ilacı vermedi doktor. ailede şeker hastalığı olan var mı dedi yok dedim bende bişi demedi. istesemmi bnde:44: bende hamile kalana kadar kullancam prolaktin için ptesi perşembe sanırım. ben diyorumki 2 3 ay deneyelim klomeni snra aşılama isteyeyim doktor 5 6 ay denicek galiba hapı. aşılama zor mu pekii... hem sen nie devlette yaptıramıyosun tüp bebeği yapılıyo die biliyorm ben. bide istanbula geldn mi hç tedaviye burdada dene istersen
asılamada bişi yok canım kolay ama gel git çok oluyo devlette hiç gitmedim hep özele gittim ben devlette nasıl olcakkki benim catlama saatim pazar 2ye 3e denk geliyodu doktorum özel gelip yapıyodu devlette nasıl olcak o bilemiyorum:44: suan hiç bişi yapamıyoruz eşimde bende işten çıktık bakalım hayırlısı canım
bana şeker ilacı vermedi doktor. ailede şeker hastalığı olan var mı dedi yok dedim bende bişi demedi. istesemmi bnde:44: bende hamile kalana kadar kullancam prolaktin için ptesi perşembe sanırım. ben diyorumki 2 3 ay deneyelim klomeni snra aşılama isteyeyim doktor 5 6 ay denicek galiba hapı. aşılama zor mu pekii... hem sen nie devlette yaptıramıyosun tüp bebeği yapılıyo die biliyorm ben. bide istanbula geldn mi hç tedaviye burdada dene istersen
İyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?Sitede bakım olduğu için biraz beklemek zorunda kaldım.Bugün doktordan geldim ve sabah Allahıma şükürler olsun adet oldum kendiligimdenHanımlar her ay adet olmaktan bıkar bizde adet olmak için dua ederiz Doktor hormon sonuçlarıma baktı ve normal çıkmış dedi.Şuan prolaktin ve adet olmam için ilaç vermedi 3 ay sonra kontrole çagırdı.Ve sanırım ben keten tohumu ve hayıt tohumu kullandım ve kullanıyorumda bunların faydası olduğunu düşünüyorum.Hayıt zaten adet düzenleyici.Metformini sürekli içicem (şeker ilacı)Benden haberler böyle ve sizle paylaşmak istedim.Lütfen hareketsiz bir yaşantınız varsa spora başlayın sporun etkisi çok bu konuda.Bende yeni başladım ve sizede tavsiye ediyorum.Birde hayıtı ve keten tohumunu kullanın derim.
iyi akşamlar cnm h.g sevindim normal çıktığına bu ay bebek geliyo ozaman bende adet söktürücü ilaç kullanıyorum daha tık yok klomene başlıcam adet olunca. sen bebek için tedavi görmüyomusun klomen fln vermedimi
ne aşamadayim beklemedeyim tüp bebekte sıra ama para yok suan nabcaz bilmiyorum devlettede imkansız millet nasıl yaptırıyo bilmem offfffffffff
iyi akşamlar cnm h.g sevindim normal çıktığına bu ay bebek geliyo ozaman bende adet söktürücü ilaç kullanıyorum daha tık yok klomene başlıcam adet olunca. sen bebek için tedavi görmüyomusun klomen fln vermedimi