- 5 Aralık 2011
- 638
- 1
prolaktin hormonu yani pcolularda çıkıyo genelde. kanda çıkmadıysa yoktr cnm sen takma kafana. bi dahaki ay hep beraber hamile kalcaz Allahın izniyle
inşallah canım hepimizin çabası bu yönde inşallah dualarımız kabul olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prolaktin hormonu yani pcolularda çıkıyo genelde. kanda çıkmadıysa yoktr cnm sen takma kafana. bi dahaki ay hep beraber hamile kalcaz Allahın izniyle
kızlar geldmmm( sil baştan başladı bu doktorda tedaviye. klomen verdi adet söktürücü verdi bnm bebek hayalleri en erken 6 ay öle anladm doktorun dediğinden.... hayırlısı bakalım siz ocakta doğurun inşallah yumoşlarınızı sevindirin beni
kızlar geldmmm( sil baştan başladı bu doktorda tedaviye. klomen verdi adet söktürücü verdi bnm bebek hayalleri en erken 6 ay öle anladm doktorun dediğinden.... hayırlısı bakalım siz ocakta doğurun inşallah yumoşlarınızı sevindirin beni
şimdi hepimizin hamile olup olmadığı ne zamn bellii olucakk arkadaşlar benim tahminen 1 ocakta falan bellii olurr
bizim proflar anlatmış zaten geçenlerde üniv. hastanesine gittim endokrin bölümüne prof. yannda öğrencileri var bn anlattım işte şikayetlerimi doktorda öğrencilerine bnm hastalık hakkında soru soruyo. işte neden olabilir. prolaktn nedr nasıl tedavi yapılır.inanırmısınz bn cevapladm hepsini onlar saçma saçma cevplar veriyo doktor bnm düşündüklerimi sölüyo araştıra araştıra bizim bilgimiz onlardan daha çok gerçektn
canım benım 28 aralık gıbı sanıyorum ama gebelıge daır hıc belırtı yok
internetten bakıyorum da gogus sısmesı olurmus, uyku halı, akıntı, kasık agrısı falan bende hıc bırı yok bakalımm allahtan hayırlısı
ınsallah yenı yılın ılk guzel en mutlu haberını sen verırsın canımm
canım benım 28 aralık gıbı sanıyorum ama gebelıge daır hıc belırtı yok
internetten bakıyorum da gogus sısmesı olurmus, uyku halı, akıntı, kasık agrısı falan bende hıc bırı yok bakalımm allahtan hayırlısı
ınsallah yenı yılın ılk guzel en mutlu haberını sen verırsın canımm
adet söktürücüye başladm bgn sende başla zeynefaz bi an önce başlayalım çocuk için tedaviye.. ya bişi sorcaam siz kaç ay klomen kullandınz daha sonraki işlem ne olacak.. sen naptın haksever adet günün geldimi:))selammmmmm
zeynepfaz.... git canım biran önce adet ol:26:
unutma beni..... o catlatma iğnesi insanda o etkileri yapıyo düşünme belirti varmı die rahat olll:44::44:
albunea .....28 aralık ta güzel haber olcak insallah sitres yapma gün sayma
sveh.... 6 ay nedirki göz acıp kapayıncaya kadan gecer hadi bakalım bıre bimillah tedavinede hayırlısıyla hamiş ol inşallah bida gelmicemde deme bakim biz seni merak ederiz
bahar....
canım benim inş hepimiz yeni yılın en güsel haberlerini veririz bende dediğin belirtiler var ama ben çatlatma iğnesinden dolayı olduğuunu düşünüyorum çünkü iğneyi vurulalı bugün 5.gün
inş herkesin istediği olurr yeni yılaa en tatlı bebişlerle girelim inş....
adet söktürücüye başladm bgn sende başla zeynefaz bi an önce başlayalım çocuk için tedaviye.. ya bişi sorcaam siz kaç ay klomen kullandınz daha sonraki işlem ne olacak.. sen naptın haksever adet günün geldimi:))
canım benim inş hepimiz yeni yılın en güsel haberlerini veririz bende dediğin belirtiler var ama ben çatlatma iğnesinden dolayı olduğuunu düşünüyorum çünkü iğneyi vurulalı bugün 5.gün
inş herkesin istediği olurr yeni yılaa en tatlı bebişlerle girelim inş....
kızlar ben de hala regl olamadım malum test yapmıştım negatif çıkmıştı, hiçbir belirti de yok ama yarın gidip soracağım olmadı bana söktürücü ilaç versin de yolumuza bakalım bir an önce...
selammmmmm
zeynepfaz.... git canım biran önce adet ol:26:
unutma beni..... o catlatma iğnesi insanda o etkileri yapıyo düşünme belirti varmı die rahat olll:44::44:
albunea .....28 aralık ta güzel haber olcak insallah sitres yapma gün sayma
sveh.... 6 ay nedirki göz acıp kapayıncaya kadan gecer hadi bakalım bıre bimillah tedavinede hayırlısıyla hamiş ol inşallah bida gelmicemde deme bakim biz seni merak ederiz
bahar....
adet söktürücüye başladm bgn sende başla zeynefaz bi an önce başlayalım çocuk için tedaviye.. ya bişi sorcaam siz kaç ay klomen kullandınz daha sonraki işlem ne olacak.. sen naptın haksever adet günün geldimi:))