- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
arkadaşlar slm cumartesi doktora gittim yumurtalar kaliteli miş die bakılcaktı ya ondan yani progestN TESTİ Yaptık utrasyonla baktı benim ilk 3 yumurtam olmuştu 2si büyümüştü bu cumartesi gidişimde gördükki 2.i çatlamamış yani umudumuz tek yumurtacıma kaldı öle korktum ki test sonucu çıkNa kadar veeeeeeeeeeeeee doktorum 5 çıkars ÜMİt etmicaz 10 çıkarsa iyi yumurta demek dedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonucum 20 arkadaşlar evet yumuşuma bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocikimimin spermler benim yumoşum elinden geleni yaptı takdir allahın allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çocuğum olsun geceleri uyutmasın istiyorum sabahlara kadar ağlasın zombi olayım istiyorum her misafirliğe gidişimde ağlasın zırlasın beni bıktırsın istiyorum evin duvarlarını haritaya çevirsin delireryim istiyorum baba işten gelince önce onu öpsün kıskanayım istiyorum markette herşeye saldırsın rezil olalaım istiyorm herkez sizinkide pek yaramaz maşallah desin istiyorum istiyorum çok şey mi istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktor mükemmel dedi allahım inşallah mucizemi yollar