sana kısaca benim hikayemi anlatayım,5 yıldır evliyim 3 yıl önce çocuk istemye başladık,sopalı devlet hastanesine gidip ismi lazım değil ünlü bir doktora gitiim ,aynen dediği klomeni al 3 ay kullan olmazsa gel.ok başladık olmayınca gittim ve bana ne dedi biliomusun? rahim filmi olmadan bişey diyemem!he bu arada yumurta takibi falan da yok yani.yanımda 5 tanede hamile bayanın ortasında nasıl çıktığımı şaşırdım,hikaye böle başlıyor :) he bide üniversitde çekilirsem uygunmuş eğer oraya gidersem ona bidaha gitmeme gerek yokmuş,eğer ona gideceksemde kartını uzattı bana muayyehaneme gel ben sana yardımcı olurum dedi!olayı anlamışsındır PARA!sorun olmayan şeyi sorun haline getirttiriyorlar insana gereksiz yere üzüntü yaşadım,o sıra çalışıyordumda çokzor olacaktı üniversitede her türlü araştırma yapıldı rahim filmide çekildi hiçbirşey yok,bilinmyen kısırlık tanısı kondu.LHhormonun yüksek dediler.Aşılama önerdiler direk.tabi biz 1 yıl bekledik olmayınca İstanbulda Küçükköyde Duygu hast.ne gittik ve doktor ne dedi biliyomusun eşin ürolojiye bir gitsin bakalım,evet eşimde varikosel çıktı!gelde kafayı yeme!
kısırlık araştırmasında neden sadece bayanı araştırılar bilmem yani ist.gitmesek bunu bilemiyecktik.Neyse eşim 5 ay önce ameliyat oldu ve çoook memnun kaldık hastaneden fakat doktorum ordan gitmişzor olcak gidip gelmesi diye,bundan evvel içimn rahat etmesi için birde Memoriale giitk Direk tüp bebek dediler ya verdiğim parayla kaldım,benim niyetimse daha evvel başka yöntemleri denemkti ve en nihayetinde geçen hafta burda bir doktoru öneriyorlardı son ümit giitik gerçekten azımı açmama gerek kalmadı adam herşeyi çok güzel anlattı ve bahsi geçen ilçları şuan kullanıyorum adetimin 2,gününü bekliyorum,pko dedi bana tam olarak tedavime başlamadık ....İşta 3 yıl aralıklrala bunları yaşadım ama asla psikolojik olmadığını biliyorum,hiçbirzaman isyan etmem ben vardır herşeyde hayır dedim ve çalıştım buda benim kafama takmamam engel oldu,benim sorunum sağlığa ve insana verilen değerle ilgili,şimdi artık işi bıraktım kendimi bebişe adapte edicem herkes için hayırlısını diliyorum,sizin nasıl oldu ben tam olark bilmiyorum anlatırsan sevinirim görüşmek üzere..