slm kızlar,
epeydir yazmıyorum. son durumumu özetleyim ben, iğne tedavisine başlayacaktım, bi türlü kısmet olmadı, kist oluşmuştu ondan ötürü öncelikle kist eritme tedavisine başladık ve ben 2 ay balea adında dkh kullandım. tam kist eridi iğnelere başlıycaz demiştim, doktorum son defa klomen deneyelim dedi, dkh dan dolayı hormonlarım normale düştüğü için belki iğneyle fazla uyarılır diye ve büyük kiste dönüşür diye klomeni tekrar kullandım. peki dedim doktorcuğuma, adetin 5.ci gününde günde 2 tane klomen kullandım. ve mucize; bi tane yumurtam büzümüş bu ay, salıdan itibaren ilişki tavsiye etti ve ayın 10da görüşmek dileğile gönderdi beni.
ben beklemiyordum büyümesini, gerçekten şok oldum, çünkü daha öncede 3 ay boyunca klomen kullanmıştım ve hiç büyüme olmamıştı, günde 4 tane klomene rağmen.
kızlar dua edin benim için, bu ay yumurtam çatlasın ve bebişim yerleşsin, eşimin doğumgününe denk geliyor adet günüm, anlayacağınız tutarsa süper bir hediye olur eşim için. nolur nolur dua edin benim için kızlar
kocaman öpüldünüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin, stres yapmayın sakın....