Merhaba kızlar. Ben uzun süre önce topiğe girip kaybolanlardanım malesef:78::78::78:
Kpss'ye çalışmak için foruma girmiyordum.Bugün size umut olması için yazmak istedim.
2yıldır çocuk için uğraşıyorduk eşimle.Ben pko'lu,33 yaşında ve şuan 105kg buarada.Bu kış 2 ayda 114kg dan 100kg indim Kilo verme sonrası hayatımda ilk defa ilaçsız 6-7 ayda bir gelen reglem ilaç kullanmadığım halde saat gibi düzenli geldi 6 ay boyunca.Mayıs'ta
tüp bebek merkezine gittim.Sadece hormon teslerim yapıldı.Doktor düşük riski olur,en az 80kg olmalısın,daha kilo ver dediği için sonraki randevuyu aralık ayına atmıştık.Haziranda soğan kürü yaptım ama tekrarlamadım.Temmuz ayında başka sağlık sorunlarım çıktı,platin ameliyatı dendi ve o stresle çocuk olayı rafa kalktı.Ağustos ayından bugüne kadar folik asiti bile içmiyordum.Bırakın uzun süre yatmayı her seferde vajinal duş bile yaptım.Eylülde regle hiç olmadım.Bende ümidim olmadığı halde önce gebelik testi yapıp tarlusal kullandım yine olmadı.Ben hala durumu ameliyat korkusuna ve üzüntüye dayandırdım.Bugün eczaneye gidip yine tarlusal +gebelik testi aldım.İçimden "yine negatif çıkacak ama 1 tl değil mi deneyeyim "derken pozitif çıktı
.Arka arkaya 5 test, hepsi pozitif çıktı.Hemen özele kan tahliline koştum, kanda da gebelik var dendi.
Hiç hamile kalmayı düşünmediğim ayda hamile kalmışım artı ilaçsız ve doktorun "bu kiloyla çok zor" demesine rağmen.Üstelik geçen ay 2 kere negatif çıkan sonuca rağmen 6 haftalık hcg değeri çıktı.Tek bildiğim cumaları Kenzül Arş duasını okudum ve Allah'tan diledim."O, ol dedi mi olur"
Ben henüz başındayım belki düşer bilmiyorum.Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin ama şunu anladım ki ümidimizi kaybetmemek lazımmış.Birde çok kafamıza takıp üzülmemek.Allah her dileyen arkadaşımıza anne olmayı nasip etsin.