- 10 Ekim 2011
- 1.801
- 8
anam son ayın artık hadi bakalım hayırlısı belki ay bile olmaz vaktinde zamanında gelsina am çok az kalmış ne güzel kocamn göbüşün olmuştur senin şimdi allah kurtarsın cnaım sag salim kolaylıkla doguruver :)) ben kendi adıma iyiyim işte ne olsun yuvarlanıyoruz bizde büyümeye çalışlıyoruz uyuya uyuya
çok fazla büyük değil canm ama bnm için büyük 65 kg oldum 13 kilo aldım bunu bile taşımakta zorlanıyorum inanki. her ayın zorluğu ayrı son ayınki daha bi başka hareketleri çok kısıtlanıyo insanın. ama tatlı şeyler bunlar bunların hayalini kuruyodk hepimiz hamd olsun bugünlere.. sonada yaklaştkça korkuyorum eşime doğurmıcam ben banane diyorum ama nafile vakti gelince gelcek işte eğer gününü doldurursa 4 haftam fln var bakalım hayırlısı.. sende büyütmüşsündür göbüşü iyi bak kızımıza değerlilerimz onlar bizim senide kızınıda çook öptüm canım hee bu arada yarışmada başarılar dilerim bi gün gelde banada yap şu köfteden yaw
burcu beğenmişsin ama yazmaya vakit yok sanırım bnde keyfini çıkarıyorum son haftalarımın