tahmin edememmi merak etme en iyi ben bilirim ve bu derdi çekenler
6 sene uğraştım bende ve sen daha yolun çok başındasın inşallah çok uğraşmazsın ama klomen en baştaki tedavidir daha neler neler var sen öğrenme inşallah
dostinex ben haftada bitaneyi yarısını pazartesi yarısını perşembe içiyodum o kücücük ilaç çok etkili bi ilaç yani haftada 1 bile yeterli ki benim prolaktinim 80lerdeydi ilk önce o ilaçla hemen 0lı değerlere düşec ektir etkisini hemen gösteriyo ve hamile kalana kadar kullanman gerekli bırakınca gene çıkar çünkü benim düşse bile haftada yarım yada akoıma geldikçe 15 günde 1 tane içerdim ilaçlara midem aşırı tepki verdiğinden o ilaç beni çok etki,liyodu yan etki yapıyodu bende içtigim günün ertesi gün hiç kalkamıyodum aya
ama içilmesi zorunlu bi ilaç
bana gelince sayısız klomen ve yumurta takibi sonrasında 4 aşılama yaptırdım klomenle hiç iğneli aşılama yaptımamıştım yani yumurtalarımı iğneyle büyütmemiştik çünkü klomenlede çok yumurta büyüyodu neyse sonra yaşım 23 oldu devlet karşılamaya başalyınca özelelrden sıyrılıp fakülteye başladım doktorum harikaydı 2 sene gel git sonucu rapor çıkarrttım ve direk tüp bebek yapmak için ilaçlara başladım düşük dozla bile 15 yumurtam oldu 15te büyümeye meyilliydi iptal edildi çok diye sonraki 2 ay kist oldu 2 ay sonunda gitmeyen kistimi ameliyatla operasyonla aldı doktorum sonra tekrar çok düşük dozla iğnelere başladık 3 yumurtam oldu çatlatma iğnemi vurmam gereken günü karıştırıp bi gün sonra vurdum doktora gittiğimizde 2 yumurtam çatlamıştı bi tane vardı doktor tüp bebegi iptal etti şans az olur diye boş geçmesin diye o ayımız aşılama yapalım dedik ilk kez iğneyle büyüyen yumurtalarıma aşılama yaptık ve süprizz karın agrısı diye gittim meger hamileymişim çok şükür
klomen ben günde 1 tane 5 gün kullanıyodum büyüyodu yumurtam ama herkezinki başka oluyo 7mm çok az o yüzden bi kutu daha vermiş merak etme çok yumurta olursa iptal edilir bence bi kutu daha içmende bi sorun yok oluyo öyle şeyler ilaça etki evrmezsen iğneyle büyütülür yumurtalıkların pkolu olmak böyle bişey doktorlar kestiremez snein nasıl tepki verecegini deneyerek buluyolar doktorna güven en başta
dostinexde dediğim gb 2 haftada az değil ben 1 tane içerdim