pkolu olupta korunmakta cesaret işi bence korunmayı bırak sonra pişman oluyo insan
bence biran önce gereki testleri yaptır bişeyi bilmiyosun aglıyosun olur mu testlerini yaptır sorun yoksa denemeye devam edersin hem sebebsiz de olmuyo cocuk malesef bu kadar yıpratma kendini önce bi yola cık sonra yönünü belirlersin daha nereye gitceni bilmeden üzülmenin faydası ne güçlü olmalısın zor bi süreç bu inşallah tez vakitte hamile kalırsın
üzülme demenin faydası yok hep agladık kahrolduk insan olcanı bilse bi vakitte dayanıcak cok zor ama güçlü olmalısın allah sabır versin inşallah hepinizin olucak pko caresiz bi hastalık degil normal olmassa aşılama aşılama olmazsa tüp bebek kısırlıkta en sanslı gurup pkolular yumurta derdi yok çnkü
nerdesin tızım sen
ah bak bak neler oldu anne olcaz inşallah ne gnler yaşadık mucize gb oğluşunun resmini koy adını söyle teyzesi sayılırız bakalım bakalım bunca hasretle bekeldigimiz meleklerimiz nasıl oluyomuş
doguöm kntrol hapı biz pkolular için ilaç niyetine bile kullanılıyobilinenin aksine yumurtlamayı ve adet olmayı klaylaştırıyo kanser riskini azaltıyo 1 yıl kullanmakla yumurtalar tembelleşmez kim dedi sana bunu? bana doktorum veriyodu adet olabi,lmem için yumurtalıkları çalıştırmak için pkoluların cogunda adet düzensizliği olur cünkü
rahim filmi sperm testi hormon testleri yapılmadan tedavi süreci başlamazallah ayrdımcınız olsun
27 haftalık olduk canım
inşallah hamilesindir ben bursadayım bilmiyorum doktor allah yardımcınız olsun
hayırlısı olsun canım 39. haftandasın dogum yapmanda normal olur sanırım inşallah kötü bişey yoktur iyimisiniz haber et bize :18: