merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.bende 16 yasına kadar hıc adet gormedım.İlk adetimi dra gidip görmüştüm hiç unutmam.Ogün bugundur cok cok nadirdir kendılıgınden adet gormem.
yıllarca yasmın kullandım.Evlendım suan 26 yasındayım.3,5 yıllık evlıyım ve bebek istiyorum.Hangı dra gıtsem cok zor gebe kalırsın oldu.Ve tedavımı hep yarım kestım psıkolojık olarak cok yıprandım.yıllarca yasmın kullanıp bırden bırakınca bır yıl ıcınde tam 30 kilo aldım
Şimdi yenıden tedavı olmak ıstıyorum.Bugün yenı bır dr yenı bır umut dedım gıttım.Aylardır sogan suyu ıcıyorum.Civanpercemı aslanpencesı karıstırıp ıcıyorum ama kistlerim beni o kadar cok sevmiş ki terketmemiş hala.Adet olmak ıcın yıne ilaç yazdı dr um
bıttıgınde kan tahlılı yapacak.Bana dıyorkı pko kilo yapıyor ama kiloda pko.kısır döngü kırmak için kilo vermen lazım dedı ve esının kartını verdı.Eşi akupuntur uzmanıymıs.Haftalık seansı 100 liraymış...bana yardım etmek ıcın mı yoksa para tuzagı ıcınmı böyle yonlendırdı bılmıyorum.Sizce ne yapmalıyım dr mu degıstırsem?? cunku haftalık 100 tl yı odeyecek maddı gucum yok