- 23 Eylül 2008
- 721
- 10
- 40
Kızlar şimdiye kadar acımızı sevincimizi herşeyimizi paylaştık ve ben bu haberi sizinlede paylaşmak istedim.Bende anne oluyorum kısmet olursa çok şaşkınım kız bebek bekliyorum ve pko olduğum için gebe olduğumu fark edememişim.So günlerde kasımlarım yumurtalık taraflarım çok ağrıyordu dün onun sancısıyla hastaneye gittik kist patladı felan sandım.Birazda kilom var.Ve oyüzden farkında olmadan gebe kalmışım ve aylardır adet olmuyrodum kahve rengi leke tarzında geliyordu sürekli.Doktorun demesine göre 6.5 aylık olmuş kızımErken doğum olabilir dedi.Pkoda normaldir siizn herşeyiniz süpriz olur bazen dediŞu an bile şaşkınlığımdan yazamıyorum Allah nasip etti ve oldu.Çok dua ettim hayırlsıını diledim.Ve nediyeceğimi inanın bilmiyorum .Biraz kendime gelmem lazımAllah'ın mucizesi diyorum başkada birşey demiyorum.Tüp bebeğe hazırlanırken bu duyguyu yaşamak çok güzel ve aylardır hamile olupta farketmemde çok değişik bir duyguAllah sizleredde ve tüm olmayanlarada nasip etsin inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin ve dualarım sizinle
nasıl yani ya 3 ay, 4 aylık değil 6,5 aylık. yok artık daha neler. nasıl farketmezsin. tamam bende de olmadı hamilelik belirtileri kusmalar aşermeler ama.göğüslerin acır zaten hamileyken hissediyosun rahiminde bişeylerin olduğunu çok garip. ne diyeyim hayırlısı olsun cnaım.