oo beş yılda ek ücret istemiyolar mı iyimiş hee bu dondurmam gaymak
bnde bi hamile kalayım doğurayım bnde korunmıcam hiçç 9 ay tatil snra çalışmalara dvmm
oyy yiyim onları bennn
slm söle bizden ultrason remini koysana kız bakak
kız sen ilişkiye giremiyosan nasıl çocuk için çalışma yapıyonn.. hem doktorunla görüştün mü nie öle oluyomuş. kuruluk mu var acı mı. bak güzelim gel sen beni dinle hiiççç aşılamayla uğraşma sonra keşke seni dinleseydm dersin. adetinle başla hemen tüp bebeğe ben çok ciddiyim . aşılamada tutma olasılığı çok düşük yazık günah aynı hormonları alcaksın yine vücuda hem dünyanın parasıda gidiyo. aşılama çok basit bi işlem acısı yok korkulcak bi işlem diil yani. klomenle veya gonal f tarzı şeylerle yumurta geliştiriyo snra çatlatma iğnesi. 36 saat snra eşin sperm vercek ölü spermler temizlencek kalanlar rahim içine konulcak. narkoz vermiyolar gerekte yok zaten. hani rahim filmi çekerken rahimi açmak için bişi takıyolar ya onu takıp ince bi boru gibi bişi var içeri koyuyolar işte. yarım saatle 2 saat arası yatıp hayatına dvm ediyosun. biz pcolu olduğumz için yumurta geç çatlayabiliyo. bn hatrlıyorum bi kere ğneden 1 hafta sonra çatladı. o yüzden aşılama bize göre değil. hem aşılama olsanda gün aşırı ilişki öneriyo doktorlar. mesela haksever eşinn testi iyi o ilaçlara çok iyi cevap veriyo yaşda genç ama 3 aşılama başarısız. tamam Allahın takdiri amenna ama bizde elimzden geleni yapıcaz işte. gözgöre göre sana gt aşılama yaptr diyemem bnce çookk gereksiz bi işlem
Allah yardımcın olsun.. ne kadar zor bi süreç ve sonu hüsrann
( bende çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktannnn
canm bazı kişi pconun btn özelliklerini taşıyo kişo kıllanma sivilcelenme hormonlarda bozukluk adet düzensizliği fln bide klomen tarzı haplara cvp veermeyenler var bunlara ağır pco diyolar. birde sadece ultrasonda gözüken var herşey yolunda hamile bile kalıyo ama rahimde inci gibi kistler dizili ama hepsi boş ne olursa olsun ağır veya değil Rabbim için herşey çok kolay O ol derse olur