- 4 Eylül 2012
- 318
- 0
cnm benim sitreslik durumun inanki yok maşallah çokçok gençsin ve zaten bu yaşına kadar tüp hariç hepsini yapmışsınheh söle akıllı kızsındır senn hem kendin hem eşin hem bebişin için en iyisini yaptınn
hayılısı olsun cnm gönül ister bi kız bi erkek olsun ikiside çıksın aradan:13: senn dondurulmuş embriyon var mı kaç yumurtan vardı kaçı döllendi unuttum ben sanırım yazdıysanda
hmm sevindim kabakçiçeği adına memorial çok iyi bi merkez bnde çok istedm ama nasip olmadı biraz pahalı geldi.. orası kısa protokol uyguluyo ilk uygulamada başladı diosun transferi bile olmuş olabilir yoğundur. inşaAllah güzel haberlerle gelir..
tabi cnm özetleyeyim:)) bn 91 doğumluyum yani 22 yaşındayım. 2008 kasım ayında evlendim 4 yıllık evliyim 5e girdk işte. ilk 2 sene istemedk eşim korundu oda canı isterse sonra tedaviye başladım kimse pcolusun demedi klomen verip yolladı olur çocuğun bi sorun yok dedi. ama bnm adetlerim kendimi bildim bileli düzensizdr. neyse bn hep yarım bıraktım tedavilerimi yaşım küçük vardır zamanı dedim. 1 sene yine bekledm olmadı nazlı bebişim gelmedi. sonra bi atıldım tedaviye 1.5 sene oldu çıkamadım 6 ay klomen daha sonra aşılama sonra iğneli tedavi arada bi ay dinlenmeler fln derken eltimin hamilelik haberiyle bnm artık dayanamıyacağımı anlayan eşim tüp mü taktırıyon lpg mi napıyosak yapalım dedi vee o hızla gittik işte başladm tedaviye tabi bu 1.5 senede içmediğim ot çöp kalmadı ben pcoluyum cnm bunu 2 senedr biliyorum bide prl hormonum yüksek ilaçla düşüyo o hormonda stresle çıkıyo bndede stres istemediğin kadar var saolsun
son aşama tüptesin ve şansın çokçokçok yüksek hem yaşından dolayı hemde eşinde sorun yok sanırım hikayenden anladığım kadarıyla
erkekteki sorun daha kötü oluyo tüp bebek tutmayanların çoğu erkekteki sorundan die biliyorum
ben 1,5 yıllık evliyim 84 doğumluyum o yüzden tüpte takılı kaldım
eşinin espirisinede bayıldım yalnız tüp lpg :)))))))))))))))))
bu dönem sakın kafana farklı şeyler sokma ben inanıyorum senden güzel haberler alacağımıza ne aşamadasın şuan?
en en kötüsünü düşünsen bile olduki tutmadı diyelim dondurulmuşların olcak mutlaka
2ay sonrada onları denersin dondurulmuşlarla hamiş kalan çok var
ama ilkinde isabet olcak senin inş. gönülden istiyor ve hissediyorum
ben arkadaşalrıma üzülüyorum senin eltin aynı apartman olayında çok iyi anlıyorum
ama içini ferah tut başarcaksınız ALLAHIN izniyle