- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
Sağlık olsun inşallah verebiliriz:18:Endokrin hormonlarına bakıyor işte şeker vs.Hormonlarına bkılıp ona göre tedavi oluyorsun canımbana da aynen canım iyi gelmedi kilo vermen gerekiyomuş ama ben veremedim dr her ay hormon tahlili yapıyo ama ths yüksek olsa söylerdi :44:endokrin neye bakıyo canım ilk kez duydum :44:
Ben 3 yıllık evliyim ilk 2 yıl düşünmedik ama artık istiyoruzamiiiiiiin ins canimmmmm....sen ne kadar zamandir istiosun bebis?
Hayırlısı olsun canım inşllh güzel haberler alırsınkızlar çok şükür dün adet oldum maşallah tam 41. gün de geldi aman nazar değmesin benimkine yarın da doğum kont hapıma başlıyorum inşş kist tamamen eriyip gider tedaviye başlayabilirim
kızlar lucrin iğnesinn3. günündeym hala zorlanıyorum iğneyi batırırken ne zormuş yaa acımasada cesaret işi 5 dk bekliyom ha batırdım ha batırcam:)
misafirim vardı bgn bi abla 4 çocuğu var gderken dedi Allah sanada evlat versn evin şenlensin çocuksuz ev zordur fln.... koydu açıkcası yoo dedim zor değil bn alışkınım Allah hayırlısın versn dedm.. bnm acıncak halim yok Allaha şükür çocukta bu dünyanın olmazsa olmazı değil tamam istiyorum hatta çok istiyorum ama olmuyo diede kendimi paralayamam dimi... imtihan sonuçta bu Allah beterinden korusun..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza bizi kimse anlayamaz Rabbimden başka.. burda derdimizi paylaşıyorz biraz olsun rahatlıyoruz işte yanlız olmadığımızı biliyoruz..
haksever bende başladım tedaviye ama emin ol bnde çok korkuyorum olumsuz olucak die... ne biliyim çok tuhaf bi duygu her tedavi olumsuz bitti ya buda öle olcak gibi geliyo.. bebişim gelmezse biraz zor toplanırım ama zaten şuan bile hçç iyi diyilim bide kötü sonucu alınca ne olurum bilmiyorum hem maddi hem manevi çok yıprandık..
Canım tedavine başlamana çok sevindim inşllh emeğinin karşılığını alırsın Allah yardımcınız olsun