Canım aktarın dediği bir tutam civanperçemi tutam derken çok az bir tane dal atıyorsun çiçek.Az da adaçayı suyu kaynatıp demlemeye bırakıyorum süzüp içiyorum hergün değilde aklıma geldikçe ama aslında her akşam bir fincan içilse fena olmaz
Anlıyorum canım bazen olur öyle kızmalar felan
Canım bu gerilmeler duygusallıklar ister istemez hepimizde oluyor inşallah bunlarda gelir geçer.Bizde kiradayız birde çocuk tedavisi olacağı için sıkışmamak mümkün değil
Rabbim yardımcımız olsun sende üzme kendini birdahada doktora gideceğin zaman iyi araştır canım
Canım Allah yardımcın olsun benimde annemler uzakta 12 13 saatlik yol
Ama ister istemez alışıyoruz işte ben hayata erken atıldım babamı kaybedince.Ana kuzusu olamadım yani ne kadar düşkünde olsak evlenince herkez kendi yuvasında rahat ediyor özlemler olması çok doğal.Hiç arkadaşın vs yokmu sıkma canını bizler burdayız
Seni çok iyi anlıyorum bizimde öle benim annemin durumu olsa verirde oda zar zor geçiniyor zaten.Eşimin aileside bol lüks harcamaktan bize vermelerine yardımcı olmalarına zaman kalmıyor
evde kira ikimizdede sağlık sorunu olunca ev almak bizim için zor ilerde neolur Allah bilir Allah'tan beklersek manevi anlamda en zengin huzurlu biz oluruz.İnşllh kurtuluruz bu sıkıntılardan
Benim eşimin aileside biliyor ama sadece sormakla yetiniyorlar onuda çok nadir sorarlar onlar iyi olsun yeter onlar için bu böyle
Aslında doğru demiş evlat çocuk istiyoruz ama büyüdüklerinde hayırlımı hayırsızmı olur Allah bilir.Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin herkeze.Eninde sonunda eşimizle yine baş başa kalıyoruz.
Buna bakılırsa bizler bu dünyada misafiriz kim kalıcıki canımızda bebeklerimizde Allah'ın emaneti bizlere
Canım üzme kendini Allah gönlünce olsun kendini boşa strese sokma imtihan dünyası işte.İnşllh gün gelir bizlerinde olur
Hadi hayırlısı olsun Haksevercik.Allah yüzünüze baksın gelişmelerden haberdar et bizleride