- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
istanbulda yagmurl bebem merak etmesana da paşammmm gerçi izmir çok yağmurlu çok bulutlu ama yine de güzel
kızlarrr moralim çok bozukk.. dün tavsiye üstüne başka bi doktora gttm yaşilyurtta. kadım 75 yaşınd kendi polikliniği ve tam bi paracı.... neyse giittik işte gayet iyi karşıladı güleryüzlü fln öptü hatta:) ilk eşimin testine baktıı ooo miktarı çokk az dedi hızı iyi ama miktarı az dedi. miktarının az olduğunu zaten biliyoruz çünkü eşim çok strese giriyo ve çok gelmiyo meni. ilişkide çokk geliyo ama ben biliiyorum. hem miktarıda önemli değil bende hızda sorun yok dedi. neyse bnmkine baktı lh 10- 12 fln sen dedi bu sonuçla hayatta hamile kalamazsın ben kaldım tabi böle. bi tane daha hormon varmış oda yüksekmiş. hçç prl bakılmamış diyo aslında tüm testlerde varr kör mü ne. rahim anadan doğma çok küçük gelişmemiş dedi. şeklindede anormallik var armut gibi olması lazım snnki üçgen üstü yok dedi. şimdi internetten baktım herkesin öle. demek herkesinki sorunlu ki zaten bunları bana daha önce hçç bi doktor sölemedi...... eşimden test istedi sprem testi bnden kan testi istedi ve bize fiyatt 600tl verdiiii bide diyoki durumunuz yokmuş senden muayne parası almıyorm benden olsun dedi... daha ne alcaksa gıcık.. neyse yaptrdık eşim veremedi sperm bu sefer hepsindende az olduuuu.. sonuçları salı göstercez ne dicek acaba çokk merak ediyorum nasıl bi tedavi uygulıcak...
dün akşamdan beri kızıyorum kendime sanki çok param var tahlilleride orda yaptırdımm bide bn tüp bebek için para biriktiriyodum sözde elde avuçta ne varsa gittii. borç alcaz hatta... Allah yardımcımz olsunn
hee bide hamile kalırsanda 3 aydan sonra yatarak geçirceksin dedi rahim küçük olduğu için bide rahmin yamuk dedi... ee bide pcoluyum ondada düşük tehlikesi var şimdiden stresi sardı beni. neyse hayırlısıyla hamile kalayımda Allah ne takdir ettiyse o olur
canıms en istanbldaysan ban laş derim bri doktor var ben onu buldum çok memnunm o buldu kanda pırtılaşma vs allah yardımcın olsun kaç senelik evlisin canım sogan kürü yaptınmı ben öle kaldım hamile