benım olduysa eger herkesınkı olur dıyorum ve anlatıyorum:)
bılmıorum bahsettım mi, benım derdım arapsaçına dönmüştü artık.bır türlü bıtmek bılmeyen kanamalarım vardı.sag kasıgıma bı agrı gırıyordu bı bakıyodum kan gelmıs..sabahları dua edıyordum kanamasın artık dıye..doktor adet ol gel dıyor, tedavıye baslıycak, klomen verecek, yumurta catlatma ıgnesı verecek takıp edecek güya..ben bı turlu adetımın ne zaman oldugunu bılmıyordum cunku hergun kanamam vardı
durdurmak ıcın ılac ustune ılac alıyordum..dogum kontrol hapı verıyorlardı sureklı..bı kesılıyordu tam tedavı olucam adetın bıtsın dıye beklıorum, yokkkk!!!olmuyor!!!! kanama bıtıyor bır ıkı gun sonra yıne baslıyordu
günler kabus gıbıydı..en son bı doktor benım yapabılecegım bısey yok dıyınce ben hayata küstüm.kendıme bı yaslı prof.buldum..bana cok gencsın senı ıncelemeden bırakamam dedı.kanserden suphelendı..bır sürü tahlıl tetkık yapıldı bırsey cıkmadı..ben cok umutsuzdum, yıne bırsey cıkmayacak benı basından atacaklar dıyordum..bana hıstereskopı yapmayı onerdı...ama ben bı an once bu kanamalar bıtsın ve bebek tedavısıne gecelım dıye ısrar edıyordum..kesınlıkle kabul etmedı.hıstereskopı yaptrmaya karar verdım...
hemen ufak bı operasyon yapıldı..sonuc: HICBISEY...sadece rahmın alt tabakasında bıraz ılthap cıktı..tum bu kanamalara sebep bu muydu?yanıtı ben de tam alamadım..bana uc ay hamıle kalmıycaksın korunacaksın falan dıyınce, hastane cıkısında hem güldüm, hem agladım..zaten bebegım olmuyor kııı!!!!!ne korunmasııııı!!!!!
bı yandan burada yazılanları okuyorum hısterskopı sonrası hamıle kalanlar varmış, okuyorum...bana pek mantıklı gelmıyordu..bı pkolu ıcın bazı seylere ınanmak güçtü.ustelık benım pko hem sag ve hem solda , baya baya fazla düzeydeydı...
aradan uc ay gectı...hep okuyorum takıp edıyorum, ama küskünüm kırgınım..kabullenmıs gıbıyım..en azından kanamaların olmuyor artık..şükredıyorum...ordan burdan hıkayeler duyuyorum, falancanın cocougu olmamıs..sonra bı bakmıs hamılee:)vayy beee dıyorummm hep de böyle oluyor:)demek kıı var bı hıkmetıı...ozellıkle ev tasıma sırasında , işlere dalıp, kafdan bu düşünceyı atanlara ve sonucta hamıle kalanlara cok sasırıyorumm:)esıme espırı yapıorumm, bız de ev mı tasısak ne
gülüyor bana...
o sırada iş nedenıyle sehır degıstırme durumumuz oldu, doguya tayın ccıktı.hersey 1 hafta ıcınde oldu..tasınma surecı bızı tam anlamıyla mahvettıı!! cok fazla kosturmaca cok fazla yorgunluk, asırı bı hareket vardı..coocuk, tedavı, pko...hersey unutuldu..aramızda kalsın esımle o sırada sadece 1 -2 kere görüşebıldık
yanı ıhtımal vermıyoruz:)
allahın ısı ıste grıp oldum , farnjıt oldum ustune bı de mantar oldum, tonla ılac kullandım..kuzenım cok kızdı, bebek ısteyen bırısın neden ılac kullanıosun hemen test yaptr!!!bunca zaman olmamıs sımdı mı olacak dedımm:)aklıma kurt düştü gıdeyım yaptrayım testı dedım...hadı bakaalımm....evde denedım bı ıkı tane ruhh gıbı ıkıncı cızgı...mıkroskopla bakmam gerekıoo gormem ıcın...yokkk...olmayacak bole....tets yapmalıı...negatıfse uzulmeyecegım ama soz verdım kendıme..
hastaneye gıttım sonuc cıkacaktı 11 bucukta..ben 5 te gıttım..cunku kendımı kaptrmıycam bu sefer sözüm var kendıme...uzulmek yok...sonucu aldımm..
kalbım yerınden cıkacak...gözlerım puslandı.....0 lı bırseyler goruyorumm..negatıf aldım yıne sıfırı dıye aklımdan gecırırken dıkkatlıce baktım kiiiiiiiiiiii....BHCG 250:)
bu mutluluk 1 hafta sürdü..1 hafta sonunda lekeler ve ardından kanama...ıkı gözüm iki çeşme hastanedeyım...
düşük tehlıkesı var ayrıca kese boş gibi...dr.umutsuz kese boş, alalım dıyor
hayır olamaz bıraz daha bekleyelımm...pekı dedı...
3 gun sonra gıttım embrıyo görünmedı..kalbı atmıyoo, almamız gerek..ustelık kanamam da var
bu bebk yasamıyo alıcaz dıyor...düşecekk hıc umudum yokk ama sen ıstıosun madem bı hafta bekleyelım, 1 hafta sonunda kesın alıcam dınlemem senı dedı...kurban bayramı zehır oldu bıze..her gun kabus...her gunn korku....sonra dedım..elımden bırsey gelmıyor.rabbım sana emanett artık teslım ettım kendımıı...
1 hafta sonra bebegın kalbı attı:) o da ne...dr.yuzu bı degısık oldu, bı sorun mu vardı dıye kalktım..dur dedıı dur....yanında bı yumurcak daha var....ikizdir!!!!allahın işi işte dedıı....
allahın işiydi gercekten...
bebeklerım ıkız teyzelerı ama en nadır görülen ıkız türündenım ve durumum cokkk rısklıı....olasılıklar, rıskler, kötü senaryolar oldukca fazla...ınsallah basarırız..
sıze umut olmak ıcın yazdım bu kadar hakkınızı helal edınn...gercektenn sıze rahat ve kolay hamılelıkler ve cokk saglıklı güzel evlatlar dılıyorum..
bu arada yagmur yagarken ıcten bı sekılde dua etmeyı, ya muktedir, ya halık, ya barı, ya musavvir, ya mucib dıye dua etmeyıııı unutmayınn...
güzel haberlerınızı beklıyorummm, dualarınızı eksık etmeyın