rahim filmi ve sperm testi ilk yapılacak çeylerdir yaşın kaç bilmiyorum ama doktoruna dua et bisene dolsun öyle gel dmemiş her testini yapalım demiş çok taktir ettim dogrusu bu yol çetin uzun zahmetli bi yol kimine kısa kimine çok uzun inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebegin ama doktorun dogru yolda ne derse yap bence rahim filmi hiç korkulcak bişşi degil düşünsene tüplerin kapalıysa bosu boşuna tedavi denersin aylarca ama acık oldugunu bilirseniz ona göre tedavi uygularsınız hiç korkma ben o amelşyat odasına ağlaya ağlaya girdim titredim bacakalrım kasıldı açamadım 5dakkika ödüm koptu burda yazılanalrı okuyarak gittim için ama sonra doktorumdan özür diledim hiç anlamadım bittimi dedim doktor dedi okuyup okuyup geliyosunuz sonra korkuyosunuz dedi
utandım cok yemin ederim hiç acımadı canım hiç korkma allah yar ve yardımcınız olsun hg aramıza gelişmeleri yaz yardımcı oluruz bizde bua rada prolaktinin yani süt hormonun düşük diğer degerlerinde yumurtlamayla ilgili normal duruyolar sanırım sadece pkolusun bakalım 21.günde nasıl cıkcak sonuççların gene yazarsın öptüm
bir çocugun varsa sabret canım ama denediysen yumurta takibi sıra aşılama ve tüp bebekte ama acelem yok diyosan bide bitkisel yolları dene sonuçta bikere hamile kalmışsın hg aramıza
hımm anladım canım biraz gel git size zor olcak ama ordaki doktorunla koordineli çalışmaları güzel olmuş iyi
baya pahalıymış ama dondorrulmuşlarla bida denersen 990 verceksin yani bida milyarlar vermiceksin sadece ilaçlarını ödüceksin bide 990a dondurduklarını 990a transfer ettirceksin dogru anladım umarım:44:hep bun u düşünüyorum 5bin 6bin her seferinde veremeyizki off ben şimdi hzzırlanıp fakülteye gidicvem inşallah devlette yaptırabilirim
sana hep iyimser yaklaşmaya çalıştım insan üzülür agzından cıkanı bilmez dedim sıkılır yazmak rahatlamak ister dedim ama sen olayı abarttın allah korusun kimsenin imanına inancına karışmaya bizim haddimiz yetmez bize düşmez ama bu dedikelrin alenen ve alenen küfür kardeşim arkadaşım ca nım diyoruz sana burda teselli ederim dert dinlerim yardım ederim yol gösteririm elimden geldikçede ama küfürrrr haddindeki bu sözlerine tahammül edemem aslaaaaaaaaaaaaaaaaa haşa ve haşaaaaaaaaaa sen allaha küfrediyosun bu sözlerinle yazılarınla bizde kahroluyoruz biz de ölüyoruz heray her dogum her hamile haberinde bizde cok üzülüyoruz ama sen yaradanın adaletini gücünü kudretini sorgulayamazsın..dinine inanına zarar veriyosun... aklını başına devşir bu kadar ağır sözlerine nazik olamıyorum kusura bakma seni sarsmak kendine getirmek tek amacım başka seninle alıpveemediğim asla olmaz kendine gellllll
ve islamın imanın şartlarını oku sadece onalrı oku dinine imanına sahip çık kardeşim eger kendine gelirsen biz ben burdayım ama yok ben gelmem bu şekilde konuşmaya devam edicem diyosan bu topiğime bida gelem lütfen zira bizim moralimiz zaten bozuk birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama burda inancıma ters düşecek bi küfürde bulunmana izin veremem ......yine tekrar ediyorum eger bu tavrından vazgeçersen hatanı analrsan herzaman herkeze kapımız açık ama yok ben buyum delisaftirigim diyosan selametle..allah hidayet versin................
inş gelirim ben
çok kibar olmuş:)
gıcık kistler bi gitmiyolarki ben 4 aydır olmadım şimdi gidicem bakaalım doktor ne dicek inş. devlette yaptırabilirim tüpbebegi allah yardımcımız olsun
inş. yoktur canımda pkoluların günü gününe adet olması mucize zaten takmamaya çalış:44:
aminn
aynen katılıyorum çok şey dicektim ama anlayana sivrisinek saz analamayana davul zurna az demişler
o çift çizgi nasıl cıkıyo acaba olsun on tane test yapıp geçip karşısına bakıcam