a.s canm nasılsın bnce en kısa zamanda kan testi yaptr gebelikte olabilir adette ikisinede benziyo çünkü bebeğin sennledir inşallah
Ilaç biteli mi on gün oldu yoksa başlayalı mı canm. Düzensiz içtiğin içinde olabilir bakalım hayırlısı.. Ben geçen ay iğneli tedavi gördüm. Duphaston kullanıyorum ya adetim düzenli gelsin die ilaç bitmeden bnm kahverengi lekelenmem başladı aradım doktoru hapı düzensiz içmişsindr yada unutmuşsundr dedi ama bn ne unuttum nede düzensiz içmiştim. Neyse 4 gün öle dvm etti. Snra bnm ağrım başladı ama ne ağrı 3 saat öldm ağrıdan soğuk terler döktüm arkadaşım vardı yanmda yeni doğum yaptı dedi sanki doğuruyosn ne bu böle doğum daha kolay dedi. Aradım doktoru düşük olabilir acile gidin dedi. Hadiii ben sinir oldum tabi.. Gittik acile uyuzun teki varmış azarlayıp duruyo insanları kan testi falan yapmadı alttan muayne etti adetin başlamış dedi yolladı. Snra bnm kanamam başladı et parçaları geldi hep. Acaba diyorum düşük mü yaptım.. Kan testi yaptırmadığıma çok pişman oldum k.bakma uzun oldu sıkılmazsın inşallah:) sen ihmal etme yaptr kan testini