- 23 Eylül 2008
- 721
- 10
- 40
canım ben pko hastasıyım ve 2 yıldır tedavi görüyordum bende klomen kullandım yumurtalrım büyümedi uzun bir süre . sonra dr glukocapage verdi insülin direnci sıkıntım yoktu ama yumurtlamayı sağlasın diye ardından aşılama iğneleri 1.asılamayı yaptırdım 3 yumurtam büyüdü ama tutmadı.ama iğnenin etkisi 2 ay sürdü ve yumurtalrım büyüdü ve çatladı ama maalesef tutmadı ama ben bu sürede çok yıprandım psikologa gitmeye başladım ki en doğru karar tabii ve biraz daha az düşünmeye başladım ve 2. aşılamayı yaptırdım haziran ayında ama aşılamamnın yanında saraçoğlunun kürünü ayrıca okunmuş su içtim aşılama olmadan 1-2 dk önce çamaşırıma elma yağı döktüm derken tuttu aşılama ve hamile kaldım maşallah ama inanaın ilk aşılamada aşının 12. günü test yapmıştım bunda adetim geçti 1 gün sonra yaptm yani %20 sadece rahattım %80 stress vardı ama çok dua edin mutlaka güünde 1000 tane estağfur tövbe ayrıca 707 tane ya varis cc ismini tesbihleyin ben faydasını gördüm inşallah bende evladımı kucağıma almayı nasip eder Allahım ama umutsuzluğa düşmeyin rabbime gvenin Allah hepinizin yardımcısı olsun
canım allah kucağına almayı nasip etsin. fakat nasıl sürdün elma yağını çokşaşırdım fena kokan birşey o ve dr nasıl izin verdi :) ameliyathane ortamında olmadımı aşılaman